PITCH PERFECT 3 KEMBALI MENGGELETEK PENONTON DI PAWAGAM

by - December 24, 2017

sukakan komedi muzikal disamping jalan cerita mudah difahami ? hee~ ya !! sekali lagi Universal Pictures membawakan semula sekuel yang mendapat tontonan ramai iaitu Pitch Perfect 3 yang tidak lansung nampak perubahan ketara termasuk susunan para pelakon tetap dikekalkan..

1_sinopsis_pitch_perfect_3

selepas lulus di kolej, mereka keluar ke dunia sebenar untuk memperkenalkan muzik capella cumanya pada musim 2017, Bellas kembali dengan mencatat BOX OFFICE diperingkat global !! tahniah gais !! hee~

SINOPSIS PITCH PERFECT 3

selepas kejayaan memenangi Kejuaraan Dunia, Bellas mendapati diri mereka terpisah dan kecewa dengan dunia nyata kerana tiada lagi permintaan dari dunia hiburan terhadap muzik capella.. ye la.. ape sangat la kan buat muzik menggunakan mulut.. hee~ Amy ( Rebel Wilson ) menghabiskan hari-harinya sebagai peniru Amy Winehouse sementara Beca ( Anna Kendrick ) baru sahaja berhenti kerja dan Chloe ( Brittany Snow ) masih bertahan di sekolah veterinar.. senang cerita kesemuanya bermasalah dalam kehidupan mereka.. hee~ tapi !! dengan buah fikiran Aubrey ( anna Camp ) mereka dapat peluang untuk berkumpul semula dan pertandingan USO di Eropah untuk menghiburkan tentera.. ** like !! sudah kenape ? hee~ **

3_sinopsis_pitch_perfect_3

sekuel muzik komedi yang menjadi taruhan Trish Sie ini mengetengahkan komedi persahabatan yang bermain dengan emosi memberi impak mendalam terhadap penonton ( seperti Pitch Perfect yang sebelumnya.. )  menjadi semakin genting bila Bellas ke Sepanyol dan berhadapan dengan pesaing baharu yang datang dalam bentuk kumpulan gadis.. ehem.. lebih seksi dan menarik.. hahahah~

dan ada satu plot sampingan yang menyatukan Fat Amy ( Rebel Wilson  ) dengan ayahnya ( John Lithgow ) hampir mengambil alih filem dan menukar plot apabila ayah amy menculik Bellas !! adoiyai.. walaupun hanya adegan sampingan tapi tetap menarik gais.. pecah ketawa apabila usaha menyelamatkan Bellas, mereka mengubah sosej menjadi nunchuck dan tinfoil sandwich menjadi bahan peledak.. jangan lupa juga fokus pada adegan Bellas memusnahkan suite hotel dan melepaskan sekumpulan lebah..

confirm menggeletek korang sampai kering gusi..

kakak tanak cerita panjang sebab nanti tak de point la korang nak pergi tengok kat panggung wayang berdekatan korang kan ? haa.. korang kena tengok sendiri dan buat penilaian sebab ada beberapa plot yang menarik dengan kemunculan karekter antagonis yang baharu dan lebih menonjol.. adakah Bellas akan tenggelam dan dilupakan ? hee~ tengok sendiri la nanti ye..

4_sinopsis_pitch_perfect_3

FILEM PITCH PERFECT 3

Produser : Paul Brooks, Elizabeth Banks, Scott Niemeyer
Penulis Skrip : Kay Cannon
Pengarah : Trish Sie
Terbitan : Universal Pictures
Durasi : 93 minit


PELAKON PITCH PERFECT 3


  • Anna Kendrick sebagai Beca Mitchell
  • Rebel Wilson sebagai Patricia “Fat Amy”
  • Hailee Steinfeld sebagai Emily Junk
  • Brittany Snow sebagai Chloe Beale
  • Anna Camp sebagai Aubrey Posen
  • Alexis Knapp sebagai Stacie Conrad
  • Hana Mae Lee sebagai Lilly Onakurama
  • Ester Dean sebagai Cynthia-Rose Adams
  • Chrissie Fit sebagai Florencia “Flo” Fuentes
  • Kelley Jakle sebagai Jessica
  • Shelley Regner sebagai Ashley
  • John Michael Higgins sebagai John Smith
  • Elizabeth Banks sebagai Gail Abernathy-McKadden-Feinberger
  • Ruby Rose sebagai Calamity
  • Matt Lanter sebagai Chicago
  • Andy Allo sebagai Charity
  • Guy Burnet sebagai Theo
  • DJ Khaled
  • John Lithgow

TRAILER PITCH PERFECT 3


jangan lupa untuk menonton Pitch Perfect 3 di pawagam berhampiran korang tau sebab Pitch Perfect 3 ni dah mula ditayangkan pada 22hb Disember 2017 kelmarin.. hee~ jom la !! confirm tak menyesal weyh sebab kakak bagi 4.8 bintang dari 5 bintang tau..

atiehilmi.com

You May Also Like

2 comments

  1. Wahh macam best je ni.. 😍
    semalam baru layan Jumanji
    Best jugak..

    ReplyDelete
  2. Td anakdara ajak juga tgk cite ni tp lmbt so tkr la tgk cite Ferdinand.. Nanti tgk la weekend akan dtg kalo sempat pi tgk

    ReplyDelete