LIRIK LAGU SELAMAT TINGGAL SAYANG | HAQIEM RUSLI

by - January 02, 2018

hee~ tak de minat sangat pun tapi suka lirik dia.. bintang baharu bernama Haqiem Rusli mengambil peluang untuk sama-sama memeriahkan industri hiburan tanah air sejak dari umur 9 tahun.. kentang a—awal kan ? itulah dinamakan BAKAT.. dia ada, korang ade tak ?

lirik_lagu_selamat_tinggal_sayang_haqiem_rusli

penyanyi yang berusia 20 tahun ( 2018 ) ini sering menjadi pilihan menemani kakak kalau kakak kena stay up siapkan kerja.. eh !! mesti la kakak layan Youtube dan klik terus ke PLAYLIST kakak, nanti keluar la lagu-lagu yang kakak suka termasuk lah ; SELAMAT TINGGAL SAYANG – HAQIEM RUSLI..

LIRIK LAGU SELAMAT TINGGAL SAYANG


aku berhenti 
berhenti berharap 
tuk mendapatkan cinta darimu

tak bisa kau melihat 
besarnya cinta ini padamu

ku selalu menangis 
dan ku selalu bersedih 
melihat kau bersama yang lain

tersiksa jiwa ini   
terluka hati ini sayangku

selamat tinggal sayang 
ku ucapkan kepadamu 
pergi kau dari hidupku   

ku tak ingin disakiti

ku selalu menangis 
dan ku selalu bersedih 
melihat kau bersama yang lain

tersiksa jiwa ini 
terluka hati ini sayangku

selamat tinggal sayang 
ku ucapkan kepadamu 
pergi kau dari hidupku 
ku tak ingin disakiti

selamat tinggal kasih 
ku ucapkan kepadamu 
pergi kau dari hidupku 
ku tak ingin disakiti



BIODATA HAQIEM RUSLI

Nama Penuh : Ridzuan Haqiem bin Rusli

Nama Popular : Haqiem Rusli

Tarikh Lahir : 16 Jun 1998

Umur : 20 tahun ( 2018 )

Idola : Jamal Abdillah, Faizal Tahir, Nash

Album :

  • Janji Puteri
  • anak Gemilang ( album raya )
  • Single : Segalanya ( 2016 )
  • Single : Tergantung Sepi ( 2017 )
  • Single : Jatuh Bangun ( 2017 )

nah !! untuk korang yang fanatik dengan Haqiem Rusli ;


korang, kalau stay up tak boleh tido.. korang layan lagu ape eh ? genre ape ? share la ngan kakak, mana tau kakak boleh masukkan dalam list kakak plak.. hee~

atiehilmi.com

You May Also Like

2 comments

  1. hehehe.. iolss layan bakat dia time idola kecil tu :p

    ReplyDelete
  2. bukan main femes lagi budak ni sekarang

    ReplyDelete