HAPPY BIRTHDAY LAZADA YANG KE–6 TAHUN !!

by - April 12, 2018

chúc mừng sinh nhật !!
สุขสันต์วันเกิด !!
happy birthday !!
selamat harijadi !!

diam tak diam rupanya dah masuk enam tahun Lazada beroperasi dan memberi manafaat kepada pengguna dan !! sempena ulangtahun keenam, e-dagang nombor 1 Malaysia dan Asia Tenggara kembali memperkuatkan komitmen untuk terus memberikan yang tebaik kepada pengguna, penjual serta giat memperkembangkan jaringan perniagaannya..

happy_birthday_lazada

bagi menghargai  kesetiaan pengguna, Lazada akan melancarkan kempen mega yang akan berlansung selama tiga hari iaitu bermula dari 25hb April 2018 hingga 27hb April 2018 dengan penjimatan diskaun sehingga 90%.. bukan itu sahaja, puluhan jenama terkemuka dan ribuan penjual turut menyertai kempen yang berjalan serentak di enam buah negara yang turut memberi manfaat kepada 560 juta pelanggan di Asia Tenggara..


KLIK SINI –> BUAT SEMAKAN PRODUK !!


ULANGTAHUN KEENAM LAZADA


kalau kakak diberi peluang untuk menjadi event planner sempena Ulangtahun Keenam Lazada pada tahun ini, kakak berbesar hati untuk menggunakan perkhidmatan lokasi di Metal Bees, Sunway Damansara Technology Park yang boleh memuatkan hampir 600 orang dalam satu-satu masa.. dengan keluasan 4,000 kaki persegi ianya sangat sesuai untuk majlis yang ringkas tetapi eksklusif..

dah ada lokasi ? okay.. sekarang boleh la kakak pilih tema yang sesuai.. em.. kakak rasa nak buat tema DENIM SMART CASUAL.. wah !! macam berkenan plak dan kalau dapat direalisasikan sudah tentu kakak orang yang paling happy.. hee~ kakak rasa kakak tak serabut sangat kalau nak memilih hiasan sebab ramai seller kat Lazada boleh bantu kakak dan kali ni, kakak biarkan Vacocal mengambil peranan untuk membekalkan belon, photobooth dan photobooth props..


ulangtahun_lazada_keenam


apalah makna harijadi tanpa kek.. kan ? semua pasti tertumpu pada kek dan meneka-neka apalah rasa kek yang dihidangkan.. eh !! mestilah kakak taknak kalah dengan pendapat dari tetamu.. sudah tentu kakak sangat menitik beratkan soal ketelitian disetiap perincian pada kek.. masih menggunakan perkhidmatan seller dari Lazada, kakak rasa Home Bakeware dari OEM sangat membantu bagi menghasilkan kek yang kena dengan tema dan pasti nampak menarik..

bakeware_lazada

dah penat plan pasal majlis, kakak sebagai orang yang bertanggungjawab melengkapkan majlis sudah tentu INI lah masanya untuk kakak bersinar mengikut tema.. tak susah nak pilih baju yang sama saiz dengan kakak sebab kat Lazada melambak seller yang jual baju / seluar / skirt dari saiz S sampai la 3XXL..

lazada_trusted_seller
jeans ( RM 65.87 ) | blouse ( RM 88.42 )  |  blazer ( RM 46.00 )
ya !! semuanya kakak beli kat Lazada – lah sudah tentu.. hee~ lagi-lagi tengah murah sempena ulangtahun Lazada keenam ni, memang tak terasa membazir pun.. kalau nak dibandingkan dengan harga butik, kakak rasa lebih berbaloi kakak beli kat Lazada, secara online.. jimat duit minyak – tol – parking – makan..


LAZADA BIRTHDAY FESTIVAL BLOGGER CONTEST


korang nak jadi event planner juga untuk majlis Ulangtahun keenam Lazada ? nah !! senang jek.. berangan danbuat complete list macam kakak buat dan pastikan tak ada satu perincian pun yang tertinggal.. tau.. lagi ramai yang join lagi banyak besar nilai hadiah yang ditawarkan..

lazada_blogger_contest.jpeg

lebih dari 100 penyertaan ( RM 3,100.00 untuk 22 pemenang dan kawan-kawan ) :
1st prize : 1 x RM 600.00 ( 1 x RM 300.00 + 3 x RM 100.00 )
2nd prize : 8 x RM 150.00 ( 1 x RM 60.00 + 3 x RM 30.00 )
3rd prize : 13 x RM 100.00 ( 1 x RM 40.00 + 3 x RM 20.00 )

lebih dari 200 penyertaan ( RM 6,200.00 untuk 43 pemenang dan kawan-kawan ) :
1st prize : 1 x RM 1,100.00 ( 1 x RM 500.00 + 3 x RM 200.00 )
2nd prize : 18 x RM 150.00 ( 1 x RM 60.00 + 3 x RM 30.00 )
3rd prize : 24 x RM 100.00 ( 1 x RM 40.00 + 3 x RM 20.00 )

lebih dari 300 penyertaan ( RM 9,200.00 untuk 65 orang pemenang dan kawan-kawan ) :
1st prize : 1 x RM 1,600.00 ( 1 x RM 700.00 + 3 x RM 300.00 )
2nd prize : 24 x RM 150.00 ( 1 x RM 60.00 + 3 x RM 30.00 )
3rd prize : 40 x RM 100.00 ( 1 x RM 40.00 + 3 x RM 20.00 )

kalau korang blogger, inilah masanya kot kot ‘rezeki terpijak’dan boleh buat tambah duit shopping raya.. hee~ mana tau kan.. itulah namanya REZEKI..

blogger_malaysia

You May Also Like

3 comments

  1. good luck and all the best!

    ReplyDelete
  2. Nice. You have shared the great information. I hope in this sale I save more money from the last Lazada Online Revolution Sale.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...