RATU SCRUB ; RAHSIA SEMULAJADI SANG RATU TAMPIL CANTIK

February 25, 2017 4
haa.. dah kalau kulit semacam jek pelik kalernye, korang nak dok diam dan tawakkal aje ke ? hee~ jangan la gitu.. usaha la sikit untuk tamp...

KUEY TEOW GORENG LAU WAN SEDAP DAN MURAH !! KORANG KENA TRY !!

February 24, 2017 4
haa.. nak makan ape esok ? hee~ malas masak kan bila hujung hujung minggu nih.. ape kata korang try satu port kuey teow syahdu kat Kelana J...

CARA MUDAH BELI VITAMIN SHAKLEE MENERUSI SISTEM ONLINE

February 23, 2017 4
haa.. ramai ahli Shaklee terpinga pinga tiap kali nak buat order Shaklee kan ? hee~ tak pe.. nih kakak ajar step by step yang sangat mudah ...

RAWATAN ALTERNATIF PESAKIT KURANG GARAM DALAM DARAH

February 21, 2017 0
biasa kita dengar bila makan terlampau banyak garam, memudaratkan kesihatan.. kan ? tapi bila badan tak cukup kandungan garam pun memudarat...

3 FAKTA TENTANG SAYA YANG MUNGKIN RAMAI TIDAK TAHU

February 19, 2017 6
memang jujurnya tak de ape pun yang menarik pasal kakak.. serius.. hahahaha~ tapi mungkin korang tak tau pasal 3 perkara nih.. haa.. dah ta...

IMPIAN YANG TERTANGGUH DARI TAHUN 2016

February 16, 2017 6
bila cakap pasal tahun baru, semua mesti dah pasang impian kan.. hee~ impian kakak ? ntah.. macam tak banyak jek.. tapi besar besar belaka ...

CARA MAKAN PEPPERMINT GINGER PLUS SHAKLEE DENGAN CARA YANG BETUL

February 15, 2017 16
haa.. sebotol kecik yang femes dengan pesakit kembung perut dan gastrik !! tadaa-- Peppermint Ginger Plus yaw-- tapi bukan itu jek tau.. ad...
Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes