PEMENANG 2ND GIVEAWAY ATIEHILMI.COM FT. 1ST DENTAL CLINIC

by - December 21, 2017

huu~ berkurun btol ha baru kakak dapat umumkan siapa pemenang untuk 2nd Giveaway Atiehilmi.com ft. 1st Dental Clinic yang kakak siarkan pada 16 Oktober kelmarin.. adoi.. mahap la ye kengkawan / kekakak / kekabang / kekadik.. ada beberapa masalah teknikal yang kakak perlu selesaikan..

giveaway_atiehilmi.com_1stdentalclinik_bukit_jelutong

dan !!


masalah tu dah settle pun ** alhamdulillah.. ** nih kakak nak umumkan, 6 orang pemenang ( senarai nama pemenang ni kakak dah cabut pada 01hb November kelmarin gais.. maaf kan diatas kelewatan kakak ya.. ) !!

HUSNA IZZATI 

AT-TARMIZI 

MIA ZIAN 

NAJAH MUSTAPA 

SURIA LEKAT LEKIT 

SYAH BANU 

diminta !!!

kalian ber – enam menghubungi kakak di whatsapp ( 017 – 3091865 ) untuk menyerahkan detail akaun korang ( nama penuh + email + nombor akaun )..

buat yang tak berjaya.. em.. nanti kakak buat giveaway lagi ya !! hee~ doakan kakak murah rezeki selalu dan kakak pun akan doakan rezeki kalian dipermudahkan.. aamiin.. in shaa Allah..
jutaan terima kasih diatas kerjasama pihak penganjur iaitu 1ST DENTAL CLINIC yang sudi menaja hadiah giveaway kali ni !!


You May Also Like

7 comments