PETUA NAIKKAN BERAT BADAN

by - May 14, 2015

Rakyat Malaysia sibuk bisingkan masalah gemuk sebab terlebih makan tapi ada juga yang merungut sebab terlalu kurus sampai kalau tengok dari jauh nampak macam papan sekeping aje, kurus sampai nampak tulang temulang.. kalau dalam masyarakat kita memang dah biasa sangat.. kalau gemok, dipanggil bulldozer.. kalau kurus kering sama pula dengan plywood.. hee~ dah tu nak buat macamana kan ? dah kenyataan.. kalau terasa hati pun, senyum ajelah..

Ada dua masalah yang sering dialami orang kurus nih..

  1. makan macam biasa, tapi mungkin makan sikit sebab tu berat tak naik-naik dah tu metabolisma terlalu tinggi..
  2. makan pun tak nak.. tengok makanan cemana sedap pun.. cemana cantik pun.. sekadar amik bau jek.. makan pun sebab nak jaga hati mak.. sebab mak penat masak bukan sebab ada nafsu nak makan..
Kalau rajin meng-google, pelbagai tips nak gemuk terpampang contohnya amalkan minuman air nasi.. fuff-- kakak tak lalu camgitu.. hahahah~

Dah ni blog kakak.. kakak pulak jual vitamin.. jadi, kakak nak ceritalah sikit sebanyak pasal vitamin untuk membantu tembah berat badan untuk mereka yang telalu sekeping.. hee~

Yang paling asas, korang boleh amalkan MEALSHAKE yang famous dengan bantuan para ibu menambah selera makan anak-anak cuma dos sukatan MEALSHAKE pada orang dewasa sedikit berbeza.. dan.. kalau ade bajet lebih, boleh la tambah VITALEA dan B COMPLEX..




MEALSHAKE – membekalkan 35 % atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan  mineral yang penting.. sumber yang kaya dengan kalsium, fiber dan protien dan sangat sedap campur dengan susu ataupun milo ! buat sejuk-sejuk lagi sedap ! 





main supporting..
hee~


Korang yang da agak-agak gebu apam beras, jangan plak mengade nak amik MEALSHAKE nih sebab nanti selera makan akan menjadi-jadi plak.. kalau terlebih nanti, jangan salahkan kakak kata kakak tak warning ye.. ketis keting tu nanti.. hee~


Kalau korang dah capai berat idaman.. SILA STOP pengambilan MEALSHAKE.. ye.. jangan memandai nak teruskan.. ngam ?



untuk pembelian satu SET KENAIKAN BERAT BADAN ni bernilai RM 256.25 sahaja.. untuk pembelian secara online, korang boleh terus buat pesanan dengan klik icon BELI SEKARANG kat bawah ni..


lepas tu kasik link dan whatsapp kakak untuk jadual pengambilan supplement ni sume ya.. hee~

LOVE ;

You May Also Like

0 comments