JADI AHLI SHAKLEE DAN DAPATKAN PENJIMATAN LEBIH 15%

by - November 05, 2015

tadaa.. jenjarang kakak nak cerita pasal keahlian ni.. hee~ tapi kali ni kakak share sket la eh serba sedikit pasal keahlian.. em.. semalam ada la borak dengan kawan.. katanya nak kan promosi jadi ahli dapat FREE multivitamin tu.. TAPI !! promosi tu dah tamat tau.. jangan plak korang paksa SID yang korang selalu amik barang tu bagi korang FREE multivitamin tu.. nanges kekami ni.. hee~ kalau tak de free multivtimain tu pun boleh jek kalau nak jadik ahli.. haa.. jom kita cek faedah dan kelebihan jadik ahli Shaklee ni..



dua tiga menjak ni memang ramai la yang dok tanya kat kakak kelebihan jadi ahli Shaklee ni sebab kakak memang tak pernah nak approach sesiapa samada melalui blog ataupun fanpage kakak untuk jadik ahli ataupun memulakan perniagaan dengan Shaklee melainkan kalau ditanya laa.. kalau dah tanya, memang kakak sudi sangat nak bercerita.. hee~ benda baik kot--

jadi ahli Shaklee tak susah pun sebenarnya, cuma daftar dan gunakan produk sesambil kumpul point.. hee~ dan !! point tu nanti boleh redeem dengan cash.. tengah bulan plak tu.. sape tak nak kan kalau tengah bulan pun ade duit masuk..



FAQ tentang menjadi ahli Shaklee :


1 : Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli / pengedar Shaklee ?

  • korang boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points ( dalam lingkungan RM680.00 Semenanjung & RM850.00 Sabah / Sarawak ) untuk mendapat keahlian percuma..
korang cuma perlu menghubungi kakak ( kakak akan uruskan urusan pendaftaran ) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID kakak 1073139 sebagai sponsor..

2 : Yuran keahlian Shaklee
  • yuran pendaftaran ialah RM 68.90 ( kalau korang pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit ) dan tambahan RM 10.00 untuk pos member kit kalau korang nak kit tersebut dipos, atau dihantar melalui saya ( RM20.00 untuk Sabah dan Sarawak )..

3 : Maintain point dan keahlian
  • kalau korang cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan korang nak memulakan perniagaan dengan Shaklee, korang perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu.. tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase..

4 : Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian ?
  • tak perlu..

5 : Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch ?
  • anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee.. boleh jek gunakan ID kakak ( 1073139 ) kalau korang berhasrat untuk bersama-sama dengan kakak ( satu hari nanti ke kan.. hee~ ) dalam bisnes Shaklee..

6 : Apa kelebihan jadi ahli Shaklee ?
  • dah tentu la korang dapat membuat pembelian dengah harga ahli ( penjimatan lebih 20% dari harga pasaran.. syok naa.. hee~ dah tu.. setiap pembelian, korang akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.. dan menjadi ahli di bawah korang ( menggunakan ID saya 1073139 sebagai sponsor ), korang boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.. ade secret group tau.. hee~

kakak nak ucapkan selamat datang kepada ahli-ahli Shaklee yang baru mendaftar.. kalau korang berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi kakak di atiehilmi2u@yahoo.com atau whatsapp ke 017 3091865 untuk maklumat lanjut..


LOVE ;

You May Also Like

0 comments