FAQ : KENAPA VIVIX SHAKLEE ?

January 15, 2016

mentang mentang bulan ni bulan dia, kita plak asyik review dia jaa.. hee~ suka la si sirap ajaib ni.. dah la elok untuk kesihatan, kasik efek awet muda, pakej ha dia bagi.. memperbaiki DNA kita yang dah rosak.. haa.. tu la tu.. jangan tak tau.. kita layan jap video kat bawah ni haa..


hari ni kakak tak nak membebel pepanjang pun, cuma nak cerita kenapa korang kena amik sirap VIVIX SHAKLEE ni.. hee~ bukan paksa tau tapi kalau NAK sihat, boleh la.. badan kita pun dah lama tak service kan ? kasik can laa.. kakak nak kongsikan cara pengambilan vivix - cemana la rasanya - sebotol tahan berapa lama.. haa.. ye la.. sementara tengah promo ni, confirm ramai beli nak bagi mak abah kat kampung kan sebab VIVIX SHAKLEE ni ade kat dalam SET DIABETES, SET STROKE dan SET SAKIT JANTUNG.. tu semua sakit MAHAL yang jadik kegemaran warga emas..

disebabkan VIVIX SHAKLEE ni dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi dan tak de lansung bahan kimia kat dalam tu, kebaikan khasiatnya kena jaga.. kakak dok nengok kebanyakan pelanggan bertanyakan VIVIX SHAKLEE ni untuk mak abah yang ade diabetes, sakit jantung, stroke, gout dan batu karang.. <--- sakit yang femes..



CARA MAKAN VIVIX SHAKLEE

  • senang haa.. disebabkan tak de kandungan bahan kimia, maka proses penyimpanan VIVIX SHAKLEE yang betul adalah simpan di chiller peti sejuk.. bukan dalam freezer ya.. supaya zat-zat kat dlaam tu tak rosak..
  • tak jadik aiskrim ke ? hee~ ramai gak tanya kakak cemgitu.. jawapan dia TAK.. VIVIX SHAKLEE tidak akan mengeras.. tak caye ? ce try laa.. hee~
  • makan sesudu teh / sudu kecil selepas sarapan..
  • pastikan minum sekurang-kurangnya 3 liter air masak ya bersamaan 2 botol air mineral botol besar..
selalu orang takut nak makan makanan tambahan jenis cecair ni sebab boleh jadi rasanya pahit, payau dan tak sedap.. tapi rasa VIVIX SHAKLEE ni macam ribena kot.. masam masam manis sebab kandungan anggur muscadine tu..

walaupun VIVIX SHAKLEE ni elok untuk kesuburan, tapi sebaik sahaja hamil, tolong terus STOP pengambilan VIVIX SHAKLEE dan tukar ke supplement ibu hamil.. sebab VIVIX SHAKLEE ni tinggi antioksidanya.. kalau trimester pertama tu, kandungan tak kuat lagik.. dan berpotensi mengalami keguguran..

KESAN SAMPINGAN ?
  • kalau pernah dengar pasal HEALING CRISIS, faham la.. healing crisis ni sebenarnya bagus sebab badan kita bertindakbalas terhadap supplement.. habis mana yang rosak rosak dalam badan kita di-repair.. haa.. sebab tu kakak suka bila ada healing crisis.. kalau dengar cakap, seminggu jaa.. lepas tu in shaa Allah akan pulih selama-lamanya..
  • antara healing crisis yang paling femes.. pening, loya, badan rasa macam nak demam, letih dan sakit kepala..
  • ini bukan kesan sampingan tau.. ini tandanya supplement sedang bekerja untuk menyesuaikan dengan keadaan tubuh badan dan memulihkan mana mana sel rosak..
BERAPA HARGA SEBOTOL VIVIX SHAKLEE ?
  • ya.. agak mahal.. sebotol RM 495.00 dan bertahan untuk 2 bulan.. kos sebulan lebih kurang RM 250.00.. 
  • maknanya lebih kurang RM 8.30 sesudu / sehari..
tapi kalau nak dibandingkan dengan khasiat dan manfaatnya memang sangat berbaloi.. kena cuba sendiri baru tau.. hee~

______________________________________________________________________

You Might Also Like

0 comments

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS