WHATSAPP HANG, AKU NAK LEFT GROUP !!

by - August 09, 2016

pergh !! gile ah.. kalau ko admin mesti ko terasa kan.. hahahah~ lagi lagi kengkawan lama, adik beradik, sedara mara.. niat admin nak rapatkan silaturrahim.. ade plak yang tetiba " sori.. henpon asyik hang.. saya left group dulu ya.. take care tau semua.. " siap ade icon yang orang kuning ade LOVE keluar kat mulut dia tu..

tak pe.. korang baca nih, lepas tu ce try test tengok cemana pegi..

ikut jek la step nih haa..




pergh !! tak de la berat sangat kalau ikut kan.. tapi pernah la hang.. tapi tak de la sampai nak left group.. hahahah~ kakak masih pandai jaga hati orang kan..









last skali !!!!


lepas nih kalau ade kawan korang kata..

" henpon hang la.. sori tau.. aku left dulu.. pape nanti roger ah.. "

itu bukan pasal henpon lagik.. itu pasal dia memang tak happy duduk dalam group tu.. dia rasa group tu annoying sebab dalam sejam masuk nak dekat 1000 mesej.. dia memang tanak kawan dengan kengkorang kat dalam group tu.. hehehe~ orang cam tu korang biarkan jek dia keluar dari group.. kesian dia terseksa mental dan fizikal * barangkali *..

percaya la cakap kakak..
jangan dipaksa orang tak sudi..

You May Also Like

2 comments