DAPATKAN DISKAUN MELETOP DI BRANDED FASHION WEEK LAZADA

September 09, 2016

haa.. haritu kakak ade la tengok kat instagram.. ade sorang retis nih shoot baju untuk brand BIANCO MIMOSA kat Phuket.. hee~ masa tu kalau tengok nye memang berkenan saje la kan.. tapi bila fikir fikir balik, betapa mahal nye lah brand ittew.. kalau nak beli pun fikir dua tiga kali bila masa nak pakai plak kan.. hee~ masa tu la tapi.. masa tu..

TAPI !!

rupanya.. sekarang tengah SALE !! tapi kat LAZADA la.. kalau nak cerita ape jek yang dijual kat LAZADA tu, memang penat a.. sebab semua benda bawah satu bumbung website kot.. serius.. nih bukan main main punya weyh.. dari powerbank, kinetic sand, basikal budak, jam tangan sampai la ke BIANCO MIMOSA.. hee~ tak percaya ? korang kena klik banner nih lepas tu sila shopping puas puas..





yang kakak nih dah masuk 3 series nih kalau tengok fesyen muslimah berlambak kat pasaran nun, memang seronok la.. jadik kakak pon usha usha usha lama.. rupanya kat LAZADA tengah buat BRANDED FASHION WEEK.. kalau sebelum nih nak beli pakaian mahal mahal macam ade banyak kiraan matematik kat otak, tapi sekarang tak payah dah..

dan ini jaminan dari pihak LAZADA.. barang bukan cetak rompak dan mereka takkan jual barang yang ade defects.. dan.. dan.. dan sekiranya ade pihak mereka terlepas pandang, korang boleh buat RETURN mengikut terma yang dah dinyatakan..

klik SINI untuk faham lebih dengan sistem RETURNS & REFUNDS

hee~ kakak bukan takat cerita jek tau.. kakak dah ade satu dari brand BIANCO MIMOSA !!!! punya la eksaited weyh.. siang malam dok tenung sambil tengok kalendar.. "lambatnya raya haji.. lambatnya raya haji.." 




kalau korang beli kat butik BIANCO sendiri range harga memang gitu la.. tapi untuk BRANDED FASHION WEEK nih, korang boleh dapatkan harga jauhhhhhhhhhhhh lebih murah.. dan paling best banyak brand yang glamer glamer untuk orang ada ada macam OWL NORA DANISH, JOVIAN MANDAGIE, HANIYA, GULATIS, EDZ, ZARIYA.. pon tengah murah.. hee~ best kan ? memang berbaloi sangat la kalau nak beli time time gini..

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN BAJU LEBIH KURANG SAMA / SAMA DENGAN KAKAK !!!




guna code : FABIG20 sale nih bermula dari 05.09.2016 - 11.09.2016 jek tau..
kalau dah masuk 12hb memang tak dapat harga murah lagik laa--

hee~
kakak hasut korang untuk shopping nih..

You Might Also Like

14 comments

  1. Replies
    1. wajib nih !! memang murah sangat haa.. hee~

      Delete
  2. Lawanya baju ni kak atie .bape harga ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat website dia, RM 299.00 kalau kat lazada RM 59.90 jek.. hee~ tapi akak baru dapat email tadik, dorang kata yang macam akak punya nih dah habis..

      Delete
  3. wow..byk nya la brand skrg kan.. kelabu mata nak pilih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ sama la kite.. masalah wanita sejagat..

      Delete
  4. Replies
    1. hee~ kalau sis pakai lagik cantik..

      Delete
  5. Memang macam-macam brand ada di lazada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !!!! tu rambang mata tu.. nasib sedar diri poket tak berapa nak rambang.. hahaha~

      Delete
  6. wah memang harga dia totally diskaun abis2 lah kak... Adeh cantik baju ni.. Smntara tgah promo mcm kne bli 1 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dapat email dari pihak lazada kata baju camgini, sebijik gini dah habis.. hahaha~ laju betol peginye..

      Delete
  7. Singgah sini. Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ jap lagik kita singgah balas ya..

      Delete

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS