PROMOSI SHAKLEE BULAN OKTOBER 2016

October 01, 2016

assalamualaikum OKTOBER 2016 !! hee~ tiap kali masuk bulan baru, ayat kakak tetap sama.. cepatnya masa berlalu tinggalkan kita.. ntah brape banyak plak amalan baik yang kita dah buat.. kan ? adakah sama banyaknya dengan bilangan hari yang kita dah lalui ? haa.. tu-- sila tepuk dada tanya iman lah.. dan kalau nak dihitung nikmat selama 10 bulan dalam tahun 2016, macam macam yang kita WAJIB bersyukur.. 

dan salah satu adalah nikmat kesihatan.. hee~ alhamdulillah masih sihat untuk menyedut berulang-ulang kali nafas yang Tuhan kasik pinjam.. alhamdulillah sebab masih dapat melihat segala keindahan dan insan tersayang.. tengok senyuman mereka.. haish.. geram.. hahahaha~ 

dah !! nah !! PROMOSI SHAKLEE BULAN OKTOBER 2016 yang memang akan buat korang bulat mata a--



kita ade OMEGA GUARD iaitu minyak ikan terbaik dipasaran, tanpa bahan kimia dan memang diperbuat tulen dari minyak ikan ye.. bulan minyak hati ikan tau.. sebab tu dia dapat bantu singkirkan toksin dan bukannya menyumbang toksin ke dalam badan kita.. kena faham dua perkara tu.. hee~

yeay !!!!! demand tinggi ni.. untuk anak-anak yang memang picky eater, selalu demam selesema batuk, yang memang liat nak makan sayur ke buah ke.. haa.. lengkap dengan pelbagai vitamin termasuk kalsium lengkap untuk tumbesaran kanak-kanak.. dan ajaibnya.. parut parut kat badan anak pon boleh pudar.. hee~ ini memang kakak rekomen la.. 


dan ade yang terbaru !! hee~ IMMUNE HEALTH.. bulan lepas banyak kaka dengar anak-anak demam keluar masuk klinik / hospital.. dan ade anak yang menghidapi PNEUMONIA ( jangkitan kuman dalam paru-paru ), dan kakak sendiri berpengalaman menjaga 3 orang demam bulan lepas saje.. hahaha~ penat dan tak best bila tengok anak dan suami tak sihat.. 

spromosi nih berlansung sepanjang bulan OKTOBER - DISEMBER.. dan kalau nak gram mana yang korang berkenan, masa nih la yang paling sesuai sebab murah berbanding hari hari biasa.. hee~

GET CLEAN HOME CARE SET = RM 426.54
DAILY ESSENTIAL HEALTH = RM 412.50
IMMUNE PROTECTION = RM 434.23
ADVANCED PROTECTION ( VIVIX ) = RM 1022.26

semua set kat atas tu didatangkan bersama JUTE BAG tu ye.. yang kaler hijau tu.. hee~ cantik !!! tapi sementara stok masih ade la.. kalau dah tak de stok, kakak nak cekau celah mana plak kan.. korang hangkut jek la stok pakai beg plastik cam biasa ye.. hee~



dan paling ramai tunggu nih le.. hee~ kalau mana customer kakak yang selalu amik stok banyak banyak tu.. UV seme kasik hala kat akaun kakak.. kali nih memang kakak galakkan korang jadik ahli a-- sebab.. kalau korang beli dengan 100uv lepas tu tambah RM 68.90 untuk daftar kehalian seumur hidup, korang dapat FREE LECITHIN.. dan kalau pembelian sampai 200uv, korang boleh dapat VITAMIN C ooi.. sape nak kasik lagi lepas nih ? 

memang tak de a..

sebab tu promosi nih sampai 15hb OKTOBER 2016 jek.. hee~


yang ramai SID terliur nih la.. macho siot-- hee~ kalau bulan sebelumnya kaler biru.. bulan nih hitam plak.. lagik besar plak tu.. hish.. nih memang nak kena grab nih.. untuk lengkapkan misi 3 liter air masak sehari.. lagi semangat nak minum kalau dah botol cantik cenggini.. hahaha~

em.. panjang nau nau nau nau kakak membebel hari ni ha.. untuk maklumat lanjut pasal promosi nih, korang boleh hubungi kakak menerusi whatsapp kat :
017 309 1865

You Might Also Like

0 comments

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS