2 CARA MUDAH BUKA WHATSAPP DI LAPTOP ATAU DESKTOP

December 03, 2016

haa.. sejenis macam kakak, lagi screen besar, lagi kakak selesa.. hee~ ye.. 24 jam kakak sangat padat dan tak dan nak bermanja manja dengan gadget kalau gadget hang.. al maklum la.. gadget pun ikut usia tuan dia.. hahahah~ dah lama kakak nak share 2 cara nih tapi nih baru berkesempatan..

1 : pergi kat gadget korang dan carik nih.. 


kan ade 3 titik kat tepi - atas - belah kanan tu kan.. haa.. korang tekan situ nanti dia keluar la list semacam gitu..

dalam masa yang sama, korang bukak WHATSAPP WEB jugak kat laptop / desktop korang ye..


2 : nanti kat website tu dorang bagi QR code yang korang memang kena scan pakai gadget korang.. lepas jek siap scan, tadaaaa-- otometik woo.. dia terus bukak korang punya whatsapp kat laptop / desktop.. hee~


senang kan ? dan peratusan untuk korang typo masa menaip lebih rendah.. hew hew hew.. kalau macam kakak yang keje dari rumah memang kena menghadap laptop dan lebih selesa la.. kalau keluar tu, terpaksa jugak la pakai whatsapp kat gadget..


You Might Also Like

2 comments

  1. yeahh memang selalu guna ni, memudhkn ..kalau buat blog xpayh tgk hp nk blas wasap da.. bs dr lp jak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !!! hee~ jarang berlaku typo.. kalau nak hantar email pun dah senang sangat dah.. baru professional..

      Delete

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS