GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA

by - January 31, 2017

nah !! lagak orang muda join giveaway bagai nih.. hee~ saja nak berkawan dengan blogger muda muda.. mana la tau kan aura MUDA tu masuk ke dalam badan kakak * hover tau dia nih !! hahahaha~ *
kan dah terjoin !! acaner ? nampak muda tak ? hee~
ade 5 syarat kena ikut kalau nak join giveaway nih.. 

1 : follow instagram Nik Ainaa
okay !! kakak dah !!
2 : LIKE fanpage Nik Ainaa
pon kakak dah !!

3 : FOLLOW blog Nik Ainaa
pon sudah !! hee~

lepas tu korang kena la buat entri yang macam kakak buat nih.. eh !! tapi bukan fancy fancy macam kakak punya nih.. kakak saja jek nak panjangkan cerita.. tu yang siap rajin kemahen ha.. printscreen lepas tu crop plak cecantik.. hahaha~ kalau korang rajin sejenis kakak jugak, boleh jek.. tak de plak kata dlaam syarat tak bleh buat macam yang kakak buat nih..

nih la bakal hadiah nye..
last skali.. paste link korang kat bahagian komen GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA.. dan.. siap !! korang tunggu la sampai tarikh tutup.. nanti dia umumkan la pemenang..
haish.. buang tebiat btol kakak harini..



You May Also Like

6 comments