MELURE ; MURAH TAPI BERKUALITI

April 27, 2017

zaman sekarang ni, tak lengkap rasanya kalau tak de bau bauan yang menjadi pelengkap gaya.. kan ? kalau kakak, kakak memang suka bau bunga bunga lepas tu ade manis sikit.. macam bau buah.. hee~ susah nak bayangkan ? tak payah bayangkan sebab nanti dari bayangan jatuh ke hati.. haa.. sape nak tanggung ? hahaha~

baru-baru ni ade la borak dengan sorang membe.. dalam diam, rupanya dia buat bisnes perfume.. haa.. dah kena dah.. 


KENAPA WANGI ????

ah-- sudah.. dah nama minyak wangi kan ? confirm la wangi semerbak.. tapi kalau korang nak tau, Melure ni minyak wangi inspired dari brand luar negara hat yang famous famous tu.. yang kalau korang beli botol kecik pun dah beratus-ratus harganya.. tapi dengan Melure, bau yang sama, kualiti jauh lebih baik.. eh !!

asal plak kakak cakap kualiti lebih baik ? ha la.. mesti la lebih baik sebab minyak wangi Melure nih mesra solat dan lulus ujian HALAL dari JAKIM.. hee~ ibarat kalau nak sembur tu memang tak de waswas..

yang paling menarik perhatian kakak ( masa dok study pasal Melure ni ; sebelum menulis ) packaging dia.. serius.. memang eksklusif dan setanding dengan brand lain yang ada nama.. kalau nak buat hadiah harijadi ke, hadiah hari ibu / ayah ke tak pun buat hantarah tunang / kahwin pun boleh kot.. cantik..

cantik kan ??????
dah la wangi, cantik plak tu.. hee~ siapa la taknak.. bau dia ? kakak dapat 3 jenis bau dan memang IN dengan jiwa kakak la sebab bau bunga bunga cinta dari hati kite ke hati awaa.. hahaha~ hover kan !! memang tahan 8 jam.. jadi.. memang sangat jimat kalau nak dibandingkan dengan minyak wangi yang ada kat pasaran..

didatangkan dengan saiz yang comel ( hanya 25ml ), jangan risau sebab korang boleh sentiasa wangi wangi sebab boleh jek nak sumbat dalam handbag korang.. lepas tu bawak la ke hulu kehilir..


ada 6 pilihan bau untuk wanita..

  • Melure 01 - Gucci Flora
    • bau yang wangi / lembut / segar
  • Melure 02 - Coco Chanel Mademoiselle
    • bau sedikit kuat tapi elegan
  • Melure 03 - Cavidoff Cool Water
    • bau fresh
  • Melure 04 - VS Bombshell
    • bau wangi dan manis
  • Melure 05 - Avril Lavigne Forbidden Rose
    • bau yang feminin / floral / fruity ( ini taste kakak.. hee~ belanja please )
  • Melure 06 - Lolita Lempicka
    • bau vanilla dan elegan ( pun kakak !!! )

HARGA MINYAK WANGI MELURE

zaman serba perlu berjimat bukan bermakna korang kena busuk tau.. berjimat tu maknanya beli apa yang korang mampu.. haa.. kalau tak mampu nak beli perfume kat kaunter shopping mall yang sampai tiga pat ratus ( tak termasuk GST ) sebotol cinonet tu, tak payah gegatal nak swap credit card.. sebab..

korang boleh dapatkan Melure dengan bau dan kualiti yang sama hanya = RM 35.00 jek !!

haa.. boleh beli berbotol botol dengan variasi wangian kan ? tak de le hari hari bau yang sama jek.. hee~ kejap bau Victoria Secret, esoknya bau Coco Chanel.. lusa plak bau Avril Lavigne.. best kan ?

haa.. tunggu ape lagik ? boleh hubungi agent sah Melure :

INSTAGRAM : @melure_ayu
WHATSAPP : +6012 384 9293

nanti korang boleh risik risik kat sis Ayu ni, dia baik tau.. korang jangan buli dia plak.. hee~ kalau korang nak buat sideincome pun boleh.. nanti sis Ayu akan ajar korang cemana jadi PENIAGA MINYAK WANGI.. jangan lupa !! bagitau sis Ayu korang jumpa detail ni kat blog kakak.. 

eh !! sembur minyak wangi tapi tak mandi boleh kan ?
orang tak tau kan ?
hahahaha~

You Might Also Like

12 comments

  1. pewangi mesti wangi kan. bagus ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ MESTI la.. tapi tak semua IN dengan hidung kita.. kan ?

      Delete
  2. wow...this review is helpful...worth to try it out

    ReplyDelete
  3. banyaknya bau yang macam best.harga pun murah boleh la cuba nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu.. harga dia pun murah berbanding harga brand lain kat pasaran.. haa.. g try.. nak raya nih ade promo tau..

      Delete
  4. MESTI WANGIAN NI SESUAI CITARASA HATI

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu kak.. kena test dulu.. hee~

      Delete
  5. Replies
    1. kan !!!!!!!!!!!!

      dah.. pegi beli.. hee~

      Delete
  6. memang wangi perfume ni kan... best sgt bau dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak dah try ye ? hee~ best kan ?

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS