SERTAI #AMAZEINGPROMO SHURAH DAN MENANGI RM 100.00 SETIAP MINGGU

April 26, 2017

siapa pengguna rangkaian produk Shurah ? kasik ombak satu kali.. hee~ untung korang ni sebab 15 Mac 2017 hingga 15 Mei 2017, pihak pengeluar ( Jetaine Corporation ) telah melancarkan A - MAZE - ING Promo dengan tawaran hadiah yang sangat menarik.. bukan dapat hadiah jek, ade wang tunai jugak untuk korang menangi setiap minggu..


#AMAZEINGPROMO SHURAH

kalau susah, kakak tak ajak korang join weyh.. hee~ ni pasal senang sangat nak memang nih.. dengan pembelian produk Shurah berharga RM 20.00 dalam satu resit, korang layak menyertai A - MAZE - ING Promo ni..

MENANGI RM 100.00 TUNAI

korang cuma kena pergi shopping jek !! ha.. serius.. hee~ pergi shopping kat mana-mana pasaraya yang mengambil bahagian lepas tu carik booth Shurah ( macam kat gambar bawah ni ) lepas tu beli barang dengan harga RM 20.00 dan korang layak menyertai A - MAZE - ING Game dan Facebook Photo Contest..


lepas tu, tangkap gambar dengan prop yang A - MAZE - ING yang telah disediakan dan muatnaik gambar tu kat laman Facebook korang dengan #AmazeingPromo * pastikan post korang di - set kepada PUBLIC ye.. *


kalau korang memang penyegan, tak nak masuk contest #AmazeingPromo tu tapi tetap nak menang hadiah.. siapa taknak hadiah kan ? kan ? kan ? hee~ korang hanya perlu buat pembelian :

  • melebihi RM 70.00
    • dapat FREE beg Nylon Foldable eksklusif
  • melebihi RM 100.00
    • dapat FREE botol 400ml + pouch
  • melebihi RM 150.00
    • dapat FREE payung bersaiz 30"

PEMENANG

pemenang akan dipilih berdasarkan pose paling kreatif dan menarik pada minggu tersebut.. hee~ bestkan ? buat la gaya gaya candid, mesti ada peluang nak memang punya.. haa.. jangan kata kakak tak payung..

untuk pengetahuan korang, ada jugak PEK PROMOSI SHURAH untuk korang miliki dengan penjimatan lebih sepanjang 15 Mac 2017 hingga 15 Mei 2017.. 

Shurah Kosmetik diformulasi khas dengan Susu Kambing sebagai bahan utama.. ia diperkaya dengan vitamin E untuk memberikan lebih lembapan di samping melindungi kulit anda daripada sinaran UV yang merbahaya..

rangkaian penjagaan kulit Shurah Pencerah dirumus khas dengan Cosmo White Biotech 200 dan 5 Jenis Ekstrak Buah-buahan merupakan formulasi terkini untuk kulit lebih cerah dengan warna kulit yang sekata.. ia juga merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baru untuk kulit yang lebih cerah berseri, lembut dan licin..

terdiri daripada 7 varian warna yang menawan.. ia dirumus khas dengan bahan-bahan semulajadi seperti Ekstrak Inai, Susu Kambing dan Pati Sari Botani yang menghasilkan warna yang menarik untuk rambut yang sihat berseri..
mana la tahu kot ada yang berkenan nak buat hantaran kahwin ke tak pun hadiah sempena Hari Ibu tak lama lagi.. kan ? sambil korang membeli tu, dapat jugak try try nasib kot ade rezeki nak menang hadiah..

haa.. dah ala ala double celebration dah.. hee~


bestkan ? hee~ lock tarikh 15 Mac 2017 hingga 15 Mei 2017 dalam kalendar korang dan jangan lepaskan peluang menyertai Jetaine A - MAZE - ING Promo nih..

untuk maklumat lanjut, korang boleh singgah :

WEBSITE : SHURAH MALAYSIA
FACEBOOK : SHURAH : YAKIN DAN SUCI
INSTAGRAM : @shurahmalaysia

atau ; singgah terus ke pasaraya yang mengambil bahagian..

UTARA :

  • Minat Kampar - TF Tapah - TF Tanjung Malim - TF 1 Teluk Intan - TF 2 Teluk Intan - The Store Teluk Intan - Billion Lumut - The Store Sitiawan - TF Seri Manjung - Rapid Sri Manjung - Billion Pantai Remis - Billion Seri Iskandar - The Store Kampar Road - The Store Onn Jaafar - TF Botani - TF Batu Gajah - Billion Mart Jelapang - Billion Gunung Rapat - TF Sungai Siput - TF Gerik - Jimat Kuala Kangsar - The Store Kamunting - The Store Taiping Jaya - Longwan Guar Cempedak - Longwan Alor Setar - TSC Parit Buntar - Billion Prai - Longwan Baling - Sunshine Farlim - Yawata Jitra - Pacific Alor Setar Mall - Gmart Sungai Petani - Cmart 5 Sungai Petani - Billion Sungai Petani - Cmart Changlon
SELATAN :

  • Nirwana Maju Segamat - The Store Muar - TF Muar - Astaka Muar - Melaka - Mall Family Store - Jasin Point Family Store - The Store JB - The Store Sentosa - The Store Pandan - The Store Johor Jaya - Pacific Kluang - Wellward Parit Raja - Nirwana Batu Pahat - The Store Seremban - TMG Jeruplo Bahau - Billion Bahau
SENTRAL :

  • TF Sg. Besar - Billion Port Klang - The Store Paragon Ampang - GUS Bukit Beruntung
PANTAI TIMUR :

  • Pantai Timur Hypermarket - Billion Kota Bharu - Nirwana Kota Bharu - Aneka Tanah Merah - Pantai Timur B. Bunga - Pantai Timur Kuala Besut - PKT Kuala Besut - TF Jerantut - Tunas Manja Jerantut 1 & 2 - TF K. Hiper - TF Mentakab - TMG Sg Isap - Tunas Mas Kuantan - TMG B / Setangkol - Pantai Selamat IM - TMG Transit Point - Pantai Selamat M2 - Sabasun1 - Hock Kee Seng - Nirwana Kuala Terengganu - Nirwana Kemaman

eh !! jangan lupa !!
#amazeingpromo #shurah #shurahmy

You Might Also Like

0 comments

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS