SERIKAN RAMADAN RAYA BERSAMA CJ WOW SHOP DAN MENANGI PROTON ERTIGA

by - May 15, 2017

wah !! dan dan nak raya plak.. kemahen kan.. dah shopping ke kengkorang tu ? ke dok tunggu bonus lagik ? hee~ tak payah la sebab korang boleh berjimat dengan setiap pembelian di CJ WOW SHOP sebab sekarang ni dorang tengah buat kempen SERIKAN RAMADAN RAYA BERSAMA CJ WOW SHOP dan ada hadiah untuk korang !! pheww-- kereta raya weyh.. tanak ? ke tak heran ? hahahaha~ rugi !!


kempen yang sudah bermula 15 Mei 2017 - 15 Julai 2017 akan membuatkan korang terbuntang biji mata sebab tawaran dorang memang tak masuk akal lansung dengan tawaran kelengkapan rumah sehinggalah ke fesyen raya 2017 yang terkini boleh didapati hanya dengan beberapa klik atau panggilan telefon..

senangkan ? hee~

setanding dengan kualiti jenama, CJ WOW SHOP telah bergabung dengan beberapa jenama pengeluar tempatan seperti Ariani, De Salma, Pearl Harbour ( PH Fashion ), Jakel, Habibi, Date-Licious, Simplysiti, Ronasutra, Claytan dan banyak lagi.. sila tarik nafas dalam dalam dan lapangkan fikiran sebelum korang klik website www.cjwowshop.com.my.. 


ANTARA YANG PANAS !!

ini yang korang tunggu.. kan ? hee~ nah !! kakak listkan antara yang PANAS untuk korang grab dan jadikan koleksi untuk memeriahkan Ramadan Raya 2017 korang..

FESYEN MUSLIMAH TRENDY

RAYA BERGAYA :bertambah WOW pada Hari Raya tahun ni dengan produk yang dipilih khusus untuk pembeli..

  • Ariani x WOW Aasiya Shawl Vol 3 – RM 149.00
  • Ariani x WOW Anggun Suri Instant Shawl chiffon shawl with diamond – RM 159.00
  • Ariani x WOW Jubah – RM 199.00
  • Ariani x WOW Leyla Satin Shawl – RM 169.00
  • Ariani x WOW Sri Ayu Instant Shawl – RM 149.00
  • De Salma Exclusive De Salma – RM 149.00
  • De Salma ExclusiveTudung Sarimah – RM 139.00
  • Habibi Noura Instant Kameela Tudung – RM 149.00
  • PH Fashion Jubah – RM 179.00

KOLEKSI IBADAT

  • Ariani x WOW Ready Solat Kit Telekung – RM 99.00
  • Habibi Noura Telekung Kasih Raudhah – RM 139.00
  • Jannena Telekung Kasih Hajar – RM 129.00
  • Jakel x WOWSHOP Sejadah ( 3pcs set ) - RM 129.00

KECANTIKAN DAN AKSESORI

  • RBC Polo Quilted Handbag – RM 169.00
  • RBC Polo Cherry Blossom – RM 169.00
  • Ice-Watch ICE STAR Swarovski crystals – RM 299.00
  • 375 White/Rose Gold Diamond Pendant with Rose Gold Chain – RM 499.00
  • Condotti Brillante Luggage 3 in 1 Set – RM 399.00
  • Simplysiti Raya Makeup Set – RM 99.00
  • V’asia Basic Make Up Set – RM 99.00
  • Ronasutra Pressed Mineral Foundation Set – RM 138.00
  • CledbelFace Lifting Mask – RM 139.00
  • CledbelGluta Power Mask – RM 139.00

KELENGKAPAN RUMAH

  • Claytan Royal Violet Tableware Set – RM 279.00
  • Zucca Super Pocelain Titanium Pot – RM 299.00
  • Little Homes Cherry Pot Set – RM 189.00
  • VDC Memory Pillow – RM 99.00
  • VDC Comforter Set – RM 159.00 ( Queen ) ; RM 179.00 ( King )
  • Little Homes Indian Pan Set – RM 159.00
  • Zucca Hard Anodized Wok Set – RM 249.00

KELENGKAPAN DAPUR

  • Zucca Digital Air Fryer – RM 299.00
  • Elba 30L Electric Oven – RM 259.00
  • Elba Stand Mixer – RM 99.00
  • ELBA 30L Electric Oven – RM 259.00
  • Pensonic Air Fryer – RM 349.00
  • Cornell Pressure Cooker – RM 499.00
  • Milux Rice Cooker – RM 269.00
  • Milux Pro Stand Mixer – RM 249.00

KERETA RAYA WOW !!


sepanjang tarikh kempen pembeli berpeluang memenangi 4 ( empat ) buah Proton Ertiga, sebiji bagi setiap pemenang.. ha ? macam mana nak sertai dan menang ? hee~ senang jek..

1 : buat pembelian sebanyak RM 200.00 dalam satu resit sebanyak dua kali atau lebih dari 15 Mei 2017 - 11 Jun 2017

  • korang akan dapat SMS yang mengandungi :
    • ID unik pelanggan
    • terma dan syarat bagaimana untuk sertai
GANJARAN TERBESAR !! : CJ WOW SHOP dengan kerjasama pengeluar automotif terbesar di Malaysia ; PROTON telah menyediakan 4 unit Proton Ertiga untuk pelanggan bertuah !!
2 : muatnaik gambar ATAU video korang bersama pembelian dari CJ WOW SHOP di media sosial korang ( facebook / instagram - tolong public kan akaun korang ye.. hee~ ) dengan hashtag :

  • #SerikanRamadanBersamaWOW
  • #KeretaRayaWOW
  • #(nombor ID korang )
3 : pemenang akan dipilih melalui LIKES terbanyak !!


HADIAH MENARIK

selain dari hadiah utama, Proton Ertiga si MPV merah - meriah - menarik tu.. hee~ korang pun berpeluang memenangi tunai sebanyak RM 500.00 !! siapa nak bagi RM 500.00 sesenang gitu jek ? kan ? haa.. jangan abaikan TUAH korang dan ambil peluang untuk menang.. tau !! takkan nak biarkan kakak menang kot-- tak adil la.. hee~

KAT MANA NAK BUAT PEMBELIAN ?

excited nak menang ? hee~ sabar.. sebab korang boleh buat pembelian melalui 3 cara iaitu :

1 : laman web : www.cjwowshop.com.my

2 : aplikasi yang korang boleh install kat telefon bimbit / tablet

kakak dah install aplikasi CJ WOW SHOP.. hee~ korang bila lagi ?

3 : buat panggilan terus ke 1-800-18-0808

SIARAN CJ WOW SHOP

dan !! jangan lupa untuk tonton rancangan demonstrasi CJ WOW SHOP :

1 : TV 3

  • setiap Isnin - Ahad ( 5.00 pagi - 7.00 pagi )
2 : NTV 7

  • setiap Isnin - Ahad ( 6.00 pagi - 1.00 petang )
  • setiap Ahad - Isnin ( 1.00 pagi - 2.00 pagi )
  • setiap Selasa - Jumaat ( 1.30 petang - 2.30 petang )
  • setiap Ahad ( 1.30 petang - 2.30 petang )
3 : 8TV

  • setiap Isnin - Ahad ( 6.00 pagi - 9.00 pagi )
4 : TV 9

  • setiap Isnin - Ahad ( 10.00 pagi - 12.00 tengahari ) dan ( 12.30 tengahari - 4.00 petang )
  • setiap Sabtu - Khamis ( 12.30 tengah malan - 1.30 pagi )
  • setiap Jumaat ( 1.00 pagi - 2.00 pagi )
kakak wefie dengan pengacara CJ WOW SHOP.. hee~
senangkan ? hee~ dah la jimat masa lepas tu korang boleh beli pelbagai rangkaian produk yang berkualiti dengan harga yang baloi baloi.. zaman serba kena jimat ni, elok la amik langkah pencegahan dari boros berbelanja tapi shopaholic will be shopaholic.. jangan turunkan title tu.. hahahah~

You May Also Like

14 comments

  1. Menarik CJ WOW. tak pernah lg shopping sana. Insyaallah nt nk shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ singgah kak jangan tak singgah.. rambang bijik mata, menggigil maybank2u..

      Delete
  2. Eh...menarik la..sambil shopping sambil mennag hadiah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !! hee~ jangan lupa shopping raya nanti kak SA..

      Delete
  3. Replies
    1. kan !!! yang penting kualiti dia tu.. kain sangat lembut..

      Delete
  4. Menarik nya hadiah2 dia Atie. Memang sesuai urk raya. Moh ler kita shopping di CJ Wow Shop pula lepas ni. Brg2 dia memang best2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha~ kaja pa tau ade rezeki kereta raya kan.. haa.. kemahen ko balik kampung orang kampung tengok..

      Delete
  5. Replies
    1. jom kak sue !! hee~ atie sudah.. akak bila lagik ?

      Delete
  6. takut baca entri atie ni.. takut terjebak.. matilah nak.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha~ memang sengaja ngajak akak jebak kan diri.. nak raya nih kak.. haa.. rugi la kalau tak menjebakkan diri..

      Delete
  7. menarik betul time raya ni sume keluar..
    hbis la uet..hahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha~ orang kata, ukur baju dibadan sendiri.. kalau rasa BOLEH, tak salah kan..

      Delete