KLEENSO MEMUDAHKAN KERJA-KERJA PEMBERSIHAN DI RUMAH

August 07, 2017

sesekali nak mengemas rumah mesti jenuh dan penat.. kan ? mana tak nya dengan pelbagai kotoran degil yang susah nak tanggal lepas tu sampah bertimbun entah dari mana datangnya.. hee~ korang tau tak ada 'pembantu' yang boleh memudahkan kerja korang ? haa.. mesti tak pernah cuba kan ? ya !! rangkaian produk Kleenso memudahkan kerja-kerja pembersihan di rumah..
sebenarnya kakak dah lama perasan produk Kleenso ni tapi tak pernah terlintas nak beli atau guna.. sebab dah biasa dan setia dengan satu produk je.. hee~ rupanya Kleenso pun hebat juga !!

Kleenso Resources Sdn. Bhd. merupakan pengeluar produk pembersihan yang berpengalaman lebih sedekad dalam membantu meringankan kerja-kerja penyelenggaraan di dalam rumah sehinggalah ke industri yang besar.. menjadi pengilang yang inovatif dalam pemasaran dan mempromosikan gaya hidup yang sihat melalui produk pembersihan tanpa bahan kimia yang merbahaya membuatkan Kleenso masih kekal dipasaran dengan permintaan yang semakin memberansangkan..

RANGKAIAN PRODUK KLEENSO

em.. banyak juga produk keluaran Kleenso, antaranya rangkaian :

  • LOVIN' HOME SERIES
  • KOMERSIAL DAN PERINDUSTRIAN
  • AUTO SPA SOLUTION
  • PESSO PEST REPELLENT
  • AKSESORI PEMBERSIHAN
antara rangkaian LOVIN' HOME SERIES
kesemua produk Kleenso biodegradable dan mesra alam kerana diperbuat dari bahan yang selamat dan anti toksik untuk mengekalkan kulaiti produk dan keselamatan pengguna.. dan !! baru-baru ini, Kleenso turut memperkenalkan pelbagai jenis alat pembersihan dan aksesori yang bersesuaian dengan permintaan daripada pengguna produk..

pemenang Top 25 Most Quality Product Company di Malaysia ini sangat mementingkan inovasi produk yang berterusan, Kleenso sentiasa berusaha untuk memastikan produk yang ditawarkan sangat kompetitif disamping mengekalkan kualiti produk setanding jenama luar negara..

kalau korang nak tau, kesemua produk Kleenso disokong dengan terma 'money back guarantee' -- membuktikan betapa Kleenso yakin dengan kualiti produk mereka.. hee~ bukan semua jenama berani macam Kleenso tau..

antara rangkaian produk PESSO PEST REPELLENT.. sesuai untuk yang takut lipas.. hee~
dan kakak pun dah mula menggunakan rangkaian produk Kleenso ni.. hee~ jadual harian kakak yang agak padat memerlukan kakak mencari 'pembantu' yang sangat membantu.. haa.. termasuklah dari segi pembersihan dan kesihatan ahli keluarga.. antara yang kakak guna :

  • PESSO ECO ANT BAIT
  • PESSO ECO COCOROACH BAIT
  • KLEENSO BIO DEGRADABLE GARBAGE BAG ( LARGER )
  • KLEENSO BIO DEGRADABLE GARBAGE BAG ( MEDIUM )
  • KLEENSO SERAI WANGI LIQUID WAX FLOOR CLEANER
  • KLEENSO TOTAL CLEANING SOLUTION - TILE & BATHROOM CLEANER

nasib la ada Kleenso yang dijamin kualiti dan berbaloi dari segi harga.. sangat membantu..

DI MANA NAK BELI KLEENSO ?

ya !! kat mana nak beli tu ? hee~ korang boleh beli secara online di :

ataupun singgah je di mana-mana kedai yang menjadi agent untuk memasarkan produk Kleenso seperti dalam link di bawah ni  ** klik link ya !! **


atau !!

untuk maklumat lanjut mengenai produk Kleenso, boleh hubungi :

Kleenso Resources Sdn Bhd ( 645400-X )
No. 37 & 39, Jalan Industri USJ 1/11,
Taman Perindustrian USJ 1,
47600 Subang Jaya,
Selangor, Malaysia.

Telefon       : +603 - 8023 1668
Facsimile    : +603 - 8025 1668
Email          : kleenso [at] gmail.com
Website      : www.kleenso.com.my

You Might Also Like

12 comments

  1. 1st time dengar produk ni, leh la cuba usha kejap.

    ReplyDelete
  2. Senang lah kalau banyak jenis produknya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. banyak jenis rangkaian produk.. yang penting selamat dan berkesan..

      Delete
  3. tak pernah pakai lagi brand ni, nanti blh cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. kalau rajin pegi Mr DIY, kat sana ade jual jugak..

      Delete
  4. mek macam pernah dengar la brand ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak tempat ade jual brand ni mek..

      Delete
  5. Kleenso Serai wangi tu memang best. Semut pun tak ada

    ReplyDelete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS