#tweetseram : DITINDIH DAN DICEKIK MAKHLUK HITAM DI ASRAMA

September 07, 2017

dua tiga menjak ni kakak ada satu ketagihan.. hee~ tak !! bukan ketagih benda bukan bukan aih.. tapi ketagih lepak kat Twitter.. haa.. ape yang best ? ntah.. medium lepak yang lain dari facebook dan instagram yang pastinya.. dan paling selalu kakak layan.. #seramthread.. haa.. siapa suka layan cerita seram ? korang boleh join hashtag tu..

nah !! kakak share salah satu cerita seram untuk korang !! baca bismillahirrahmanirrahim okay..


hahahaha~ meremang plak kakak baca kisah budak ni.. kalau dah masuk asrama tu, memang ade je gangguan yang luar dari kotak pemikiran kita.. tapi.. pape pun, dunia kita dengan dunia 'dorang' memang ibarat sehelai kertas.. 'dorang' memang ada cumanya kalau kita tak kacau 'dorang' ; 'dorang' pun tak hadap nak kacau kite kot..
 
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ مِن شَرِّ مَا خَلَقَ
"aku berlindung kepada Rabb Yang menguasai al-Falaq dari kejahatan makhluk-Nya.." 
[ al-Falaq / 113:1-2 ]

sama-sama kita berdoa kat Dia yang Maha Baik untuk lindungi kita dan ahli keluarga kita dari sebarang gangguan.. ya !! 

ha ? nak cerita seram lagik ? hee~ nanti okay..

You Might Also Like

11 comments

  1. anak-anak gee suka cerita seram ni!ibunya je tak berapa nak seram..hahahah

    ReplyDelete
  2. Wah boleh join seramthread lepas ni. Banyak juga boleh kongsi. Haha

    ReplyDelete
  3. hehhee, kit kadang mai mood dia lepak twitter jugak. tapi kalau dha lama x lepak sana, berbulan jugak x jejak

    ReplyDelete
  4. itu la.. apa2 pun kena banyak2 la berdoa.. Nurul pernah ada pengalaman macam ni.. lagi kalau katil double decker.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. saya juga lama tak main twitter..

    media sosial dah berlambak sekarang ini..

    ReplyDelete
  6. pernah kena sekali kat asrama. sekali tu je la jugak

    ReplyDelete
  7. Suka juga baca kisah seram..tapi bila baca mesti terbayang2..huhuhu

    ReplyDelete
  8. Dulu masa study duduk asrama ramai gak kawan-kawan yang kena macamni..seramkan..

    ReplyDelete
  9. Dulu masa study duduk asrama ramai gak kawan-kawan yang kena macamni..seramkan..

    ReplyDelete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS