AS'AD MOTAWH ; INI BARU BETUL JUSTIN BIEBER MALAYSIA

by - October 01, 2017

hahahaha~ jangan la gelakkan kakak.. serius.. memang itu tajuk yang terlintas kat otak kakak masa nak menaip ni.. kalau sebelum ni Ismail Izzani digelarkan Justin Bieber Malaysia dan masa tu kakak setuju jugak la.. cuma start dari dua minggu lepas.. masa kakak tengah study sikit-sikit sambil layan Youtube, dan keluar satu suara yang sedap la kalau nak didengar selalu..


SIAPA AS'AD MOTAWH

pemilik suara disebalik SENYUM, As'ad Motawh merupakan penyanyi - penulis lagu dan juga pemetik gitar yang memilih Youtube sebagai pertaruhan SENYUM yang pertama.. jom !! serba sedikit tentang As'ad Motawh..

Nama Penuh : As'ad Ahmad Muhammad Motawh ( As'ad Motawh )
Asal : Selangor Darul Ehsan
Umur : 16 tahun ( 2017 )
Agama : Islam
Instagram : As'ad Motawh

single pertama beliau yang dimuat naik telah mendapat 500 000 viewers dalam tempoh 4 hari.. haa.. nampak ? mungkin berbekalkan muka iras-iras mat arab membuatkan As'ad sedikit 'laku' di Youtube.. halah.. dah kalau pengguna Youtube kebanyakannya golongan remaja.. biasa la kan..


dia ni kira saing saing Carson Leuders la ni.. muda-muda dah jadi pemuzik yang memang orang cari dan ada peminat yang memang sanggup kerat jari untuk dorang.. 

dah memang trend kat Malaysia ni, sebelum femous dengan lagu / suara dorang mesti dah jadi insta famous.. haa.. sama jugak dengan As'ad yang memiliki 444 +++ followers setakat ni dan tak pelik smeakin hari semakin meningkat.. biasa la kan.. ada suara, ada gaya, ada rupa..

eh !! jangan judge dia !! tapi korang memang kena dengar dulu lagu SENYUM.. dan jangan bohong kalau korang tak SENYUM lepas tu..



LIRIK LAGU SENYUM AS'AD MOTAWH


bila kau berduka
dan kau putus asa
ku fahami apa yangk au rasa

di sini ada ku
bukankah aku temanmu
yang ku ingin hanyalah senyuman mu

biar kegelapan menghilang
dan cahaya terus menerangi

let me you smile
let me see you laugh
let your worries go away
and never come again

i wanna smile with you
i wanna laugh with you
we never know all the good that as simple smile can do
wohoho~~

kau senyumlah

bila kau berduka
dan kau putus asa
ku fahami apa yang kau rasa

di sini ada ku
bukankah aku teman mu
yang ku ingin hanyalah senyumanmu

biar kegelapan menghilang
dan cahaya terus menerangi

let me you smile
let me see you laugh
let your worries go away
and never come again

i wanna smile with you
i wanna laugh with you
we never know all the good that as simple smile can do

kau senyumlah

jangan pernah mengalah
walau dalam susah kau teruslah melangkah
dengan tabah

tak pernah kau sendiri
ada ku di sini
kepada-Nya kau serah diri

let me you smile
let me see you laugh
let your worries go away
and never come again

i wanna smile with you
i wanna laugh with you
we never know all the good that as simple smile can do


wakkkk.. kakak tengok dia menari, kakak pun ikut menari wakkk.. parah kan ? hahahaha~ nah !! pegi lah tuju lagu ni kat makwe / pakwe awak.. confirm tersengih-sengih dia nanti.. serupa kerang busuk..

You May Also Like

5 comments

  1. Hehehe.. Memang buat orang senyum, lagi nie..

    ReplyDelete
  2. nanti nak dengar la lagu ni

    ReplyDelete
  3. Muka dia lawa. Suara pun sedap juga. No wonder akan jd semakin famous nanti mamat ni atie.

    ReplyDelete
  4. tinggi gelaran tu justin bieber ;-)

    ReplyDelete
  5. Jangan jadi Justin Bibir dah lah.. hihi... Bagus kalau pandai menari dan menyanyi sekali... banyak artis Malaysia susah nak buat...

    ReplyDelete