KEMBALIKAN KESEGARAN MATA YANG LETIH DENGAN BERRYBRIGHT

by - February 06, 2018

erm.. hampir 12 jam menghadap skrin komputer mahupun menggunakan cermin mata tanpa menanggalkannya membuatkan mata menjadi letih dan tidak bermaya.. sedih jek kalau tengok kesan lebam dark circle sebab kecuaian untuk menjaga kesihatan mata, sedangkan kesihatan anggota lain boleh plak dijaga.. hee~ kan ? cuai kan ?

berry_bright_eye_supplements
bukan korang jek macam tu, kakak pun sama.. ye la.. kalau tak pakai cermin mata, sibuk pakai mask 24 / 7 cemana plak kerja nak jalan kan.. nak tak nak kena la cari masa yang sesuai untuk lakukan rutin penjagaan mata.. rutin ? em.. ni yang masalah sebenarnya.. hahaha~ konsistensi tu.. kadang-kadang cuai dan terus terlupa..


BERRYBRIGHT BLACKCURRANT EYE NOURISHING DRINK

serius la !! dengan minum segelas air pun boleh menjaga mata ? haa.. ni yang kakak nak bagitau korang ni.. kalau dah memang malas nak jaga kesihatan mata dengan nak menyental segala krim la, nak pakai mask la.. baik korang try jek Berry Bright Blackcurrant Eye Nourishing Drink ni yang  diformulasikan untuk meningkatkan peredaran darah dengan menyingkirkan toksin, mengurangkan lingkaran gelap bawah mata dan juga mengandungi vitamin C dan tinggi antioksidan untuk merawat masalah mata dan juga menghilangkan rasa letih pada mata..

berry_bright_eye_supplement
didatangkan dalam bentuk sachet yang mudah di bawa..
setiap sachet memberi faedah yang sama dengan memakan 100 ( seratus ) biji blackcurrant gred terbaik, 10 ( sepuluh ) biji buah oren dan tanpa pewarna dan pengawet.. haa.. ini kalau sehari ni, kalau korang konsisten mengambil 1 ( satu ) sachet setiap hari bermakna korang mampu menstabilkan keperluan vitamin antioksidan dalam badan bagi membantu merawat pelbagai masalah kesihatan..

selain itu, BerryBright juga mengandungi ;

  • NZ Antosianin Blackcurrant
    • membantu melegakan keletihan pada mata
      • mengurangkan lingkaran bawah mata
      • meransang rodopsin ( sel mata ) untuk meningkatkan mutu penglihatan
  • Ekstrak Eyebright
    • sejenis herba dari Eropah yang digunakan secara tradisional sebagai ubat mata untuk merawat penyakit mata serta melegakan mata kering
  • Ekstrak Marigold
    • sumber beta-keroten, lutien dan zeaxanthin yang berfungsi melindungi retina mata dan melindungi mata daripada sinar UV yang bahaya
  • Vitamin C
    • antioksida mudah larut turut berfungis melindungi mata daripada kerosakan akibat radikal bebas
    • meningkatkan keupayaan otot veskular mata dan mengurangkan kerengsaan pada mata


supplement_mata_berry_bright



  • Stevia
    • pemanis semulajadi untuk menggantikan gula putih
    • hanya terdapat di dalam Berry Bright With Stevia
  • Ekstrak Billberry
    • membantu menguatkan kapilari darah dan melancarkan peredaran darah disekitar mata
    • tinggi antioksidan seperti flavonoid dan antosianin
    • hanya terdapat di dalam Berry Bright With Stevia


BERRYBRIGHT ORIGINAL


berry_bright_eye_supplement_original

sedapppppppppp !! hee~

sachet berperisa anggur ni mengandungi :
  • fruktosa semulajadi
  • mengandungi gula ( fruktosa ) bersamaan dengan setengah biji epal
  • memberi 38 kalori bagi setiap hidangan
  • sesuai untuk semua peringkat umur
#kakakcakap : em.. rasa anggur lembut dan tak terlalu pekat.. tak terlalu manis jugak, manis buah kan.. hee~ memang sedap dan boleh telan ber – sachet tanpa sedar.. kakak suka bancuh dengan air sejuk terasa nyaman pada tekak dan tak sedar tetiba dah habis..

BERRYBRIGHT WITH STEVIA ( NO SUGAR )

berry_bright_eye_supplement_with_stevia

tidak mengandungi gula sebaliknya rasa manis digantikan dengan stevia yang memang sangat sesuai untuk pesakit kencing manis.. turut mengandungi 31 kalori bagi setiap hidangan.. BerryBright Blackcurrant Eye Nourishing Drink ini jugak diperkaya dengan antosianinn Billberry Eropah dan pelbagai beri campuran yang sangat sesuai untuk semua peringkat umur..

#kakakcakap : rasa stevia ? hee~ kakak tak suka rasa stevia dan lagi rela telan air masak dari tepaksa menelan air mengandungi stevia.. tetapi !! untuk setiap satu sachet BerryBright With Stevia ni, tak terasa sangat stevia – nya.. mungkin sudah diseimbangkan dengan rasa anggur.. sedap !! hee~ terasa badan segar dan mata kurang letih setelah seharian menghadap skrin laptop dan telefon..

disebabkan dah memang dorang pack kecik-kecik yang sangat mudah untuk dibawa, kakak tak rasa susah untuk konsisten dah tu pulak.. boleh jek nak bancuh dengan air sejuk atau pun air bersuhu bilik.. senang kan ? capai jek air mineral dan masukkan serbuk BerryBright ni, kacau / goncang rata kemudian boleh minum..

HALAL KE ?

isu yang saban tahun berbangkit.. kan ? in shaa Allah.. produk BerryBright dijamin HALAL tau, sebab tu kakak pun yakin dan menjadi pengguna.. ingat kalau tak halal, wujud ke entri ni ? hee~ kakak tau isu ni sangat sensitif tapi selagi ianya review dari kakak, confirm la halal..

berry_bright_eye_supplement_malaysia

disamping HALAL, serbuk anggur ini juga telah memenangi pelbagai anugerah dan diiktiraf oleh :

  • Malaysia Health & Wellness Brand Awards 2017
    • anjuran bersama Sinchew Daily and Life Magazines ;
    • disokong / disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) bagi kategori “Makanan Kesihatan” ( Health Food )
  • Natural Health Reader’s Choice Awards 2014, 2015, 2017
    • bagi kategori “Supplement Penjagaan Mata Semulajadi Terbaik” ( Best Natural Eye Care Supplement )
  • Long Life Health & Beauty Awards 2014 & 2015
    • kategori “Penjagaan Mata” ( Eye Care )



PROMOSI BERRYBRIGHT

elelelelele.. kakak tau korang tunggu kan INI kan ? hee~ ada jek ‘habuan’ untuk korang.. untuk mendapatkan 15% diskaun untuk setiap pembelian produk BerryBright di euryka.my, korang jangan lupa masukkan :

sah sehingga : 15th Mac 2018
** t & c apply

kalau korang memang nak buat stok untuk masalah mata korang, mungkin ini masa yang sangat sesuai sebab ada promotion code ni !!

nah !! untuk rujukan korang..

LAMAN WEB : www.euryka.my/influencer-campaign
FACEBOOK : www.facebook.com/berrybrightmy
INSTAGRAM : www.instagram.com/berrybrightmy

kecantikan mata ?
kenapa tidak ?
hee~


You May Also Like

3 comments

  1. Nurul punya dah nak habis da.. hehehe.. sebab sedap giler..

    ReplyDelete
  2. nak try product ni nnt.
    saya ada email akak..
    tq

    ReplyDelete
  3. Oooo, utk kesihatan mata pun ada rupanya...

    ReplyDelete