KEDAI REPAIR TELEFON MURAH - GILA GADGETS KINI DI TAMAN SRI SERDANG, SERI KEMBANGAN

Zaman makin maju, tangan pula tak lekang dengan pelbagai canggih bagi memenuhi keperluan pasaran kerja ataupun pendidikan. Kalau rosak, pecah, retak sana sini memang tak boleh nak elak. Luar kawalan. Duit mengalir macam air kalau tak kena pada tempatnya. Berjimat? Mustahil? Siapa cakap? Hee~ Nah!! Kakak kongsikan kedai repair telefon, tablet / iPad dan juga laptop yang murah di Sri Serdang, Seri Kembangan, Selangor.

Kedai Telefon Murah KL


Gila Gadgets Sri Serdang merupakan cawangan Gila Gadgets yang keenam selepas :
  • Gila Gadgets Hulu Langat
  • Gila Gadgets Taman Permata
  • Gila Gadgets Shah Alam
  • Gila Gadgets Senawang
  • Gila Gadgets Dataran Senawang

Dan terbaharu selepas Gila Gadgets Sri Serdang adalah Gila Gadgets Putrajaya yang kesemuanya mempunyai tenaga kerja terlatih dan profesional.


KEDAI REPAIR TELEFON MURAH DI SRI SERDANG


Terletak di lot kedai berhampiran dengan Padang Bola Sepak MBSJ, Gila Gadgets Sri Serdang dimiliki sepenuhnya oleh usahawan Bumiputera yang mempunyai pengalaman lebih dari 15 tahun dalam membaiki dan menyelenggara peralatan IOS, android serta Windows. Hanya menjanjikan yang terbaik, Gila Gadgets Sri Serdang turut menawarkan perkhidmatan :
  • Penetapan, pembaikan dan pemasangan komputer.
  • Pembaikan dan penggantian port pengecasan.
  • Penggantian skrin laptop yang retak atau pecah.
  • Menghapuskan virus, Spyware dan Ransomware yang sinonim mengganggu kelancaran peranti.
  • Membaiki Microsoft Windows PC.
  • Membaiki Apple iMAc dan Macbook.
  • Pemulihan data (Data recovery).

Repair Telefon Murah KL

Apa yang menariknya, Gila Gadgets Sri Serdang juga memberikan :
  • Pemeriksaan peranti secara PERCUMA.
  • Hanya menggunakan alat ganti yang TULEN dan berkualiti.
  • WARANTI pada setiap servis yang diberikan.
  • Siap segera - Pelanggan tak perlu tunggu lama.
  • Tenaga kerja yang berpengalaman.
  • Harga yang BERBALOI.

Fakta.
Sehingga hari ini, Gila Gadgets telah merekodkan :
  • 21,432 pelanggan yang menukar bateri.
  • 17,754 pelanggan menukar skrin.
  • 3,251 pelanggan baikpulih motherboard.
  • 8,951 menyelesaikan kerosakan akibat waterdamage.


AKSESORI TELEFON MURAH


Tak lengkap rasanya kedai repair telefon tanpa aksesori. Kan ? Hee~ Awal-awal memang kakak sangat skeptikal dengan barang dan harga. Ye lah. Zaman serba perlukan duit, ahli perniagaan mana je berani bagi diskaun atau harga yang tak masuk akal murah.

Skrin Telefon Murah Kuala Lumpur

Tapi MEREKA berani.

Menawarkan harga mampu beli dan tidak membebankan poket pembeli, Gila Gadgets Sri Serdang menyediakan lebih 50 jenis aksesori untuk memudahkan pelanggan termasuklah phone holder, earphone, headphone, pelbagai jenis wayar, casing telefon yang trendy, microphone, speaker, screen protector dan banyak lagi.

Semuanya di bawah satu bumbung, mana lagi nak dapat screen protector berharga RM 5.00. Hahahaha~ Tak percaya kan? Korang kena singgah Gila Gadget Sri Serdang untuk merasai sendiri pengalaman yang kakak alami.

Nak tergelak?
Sabar jap.

Gila Gadgets Sri Serdang
Kedai Aksesori Telefon Murah Seri Kembangan

Sebelum ni kakak adalah pelanggan setia satu kedai aksesori telefon tu. Agak terkenal dalam pasaran aksesori telefon. Hee~ Dan memang dah jadi rutin kakak lah tukar screen protector telefon kakak kat dorang. RM 45.00 untuk privacy screen protector. Kakak ingat itu adalah harga yang ditawarkan semua kedai aksesori telefon, rupanya !!

Kedai Repair Telefon Putrajaya


Harga kat Gila Gadgets Sri Serdang cumaRM 18.00 !!
Kualiti tak de beza. Memang sama.

TONTON VIDEO DI SINI !!


Kedai Repair Telefon Serdang

Lepas ni memang tak cari kedai lain dah lah. Hee~ 

GILA GADGETS SRI SERDANG
No. 3274, Jalan 18/36, Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan, Selangor.


LAMAN WEB  |  INSTAGRAM  |  FACEBOOK



Waktu Operasi :
Setiap hari, 10.00 pagi hingga 9.00 malam


1 comment:

Powered by Blogger.