INSTAGRAM BERWAJAH BARU

May 13, 2016

nanana-- kaler pink weyh.. cantik.. tapi tak padat sangat la.. design macam longgar * cemana nak explain ? hahaha~ * tapi okay la.. dari tak de kan.. cuma kakak masih study pasal algorithme nih. rupanya instagram pun dah jadik macam fesbuk.. algorithme bagai plak..


nih yang lama.. huu~ selamat tinggal awak yang kacak !!


nih yang baru.. pink - purple - dan lembut.. hahahah~ * cemana nak explain perasaan tengok kaler tu.. korang faham tak ? *


kat bawah nih hasil nye.. suci dan bersih weyh.. hee~ kakak suka la jugak plain plain ni.. eh !! korang jangan lupa follow kakak membebel kat instagram plak * kalau boleh, kalau larat, seme tempat kakak nak membebel.. hahaha~ *

@by_atiehilmi


instagram korang cemana ? hee~ g tengok lekaih.. teruja tak ? teruja tak ? nanti kakak share pasal algorithme ye.. doa doakan la kakak banyak masa nak menaip.. hee~

You Might Also Like

2 comments

  1. Comel juga... kalau xhabaq.. cek xtau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel sebab pink - purple kan ? kan ? hee~

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS