#projekbegsekolah : ANDA TAJA BEG, BAHAGIANYA MEMBAWA KE SYURGA !!

November 05, 2016

alhamdulillah.. sesi mengembalikan senyuman untuk anak anak yang tak bernasib baik untuk memikul beg sekolah baru ; datang lagik !! tapi kali ni sasaran kami ( sebagai fozal person = FP ) lebih ramai dengan sebaran lebih meluas.. kakak yang merupakan salah seorang FP memang sangat komited la dengan tujuan asal PROJEK BEG SEKOLAH 2017 nih.. hee~


untuk tahun lepas, pada sesi 2015 / 2016 dengan kekuatan pasukan seramai 68 orang ( focal person ) telah berjaya menyerahkan 3635 beg yang berjumlah RM 90, 875.. hee~ banyak kan ? dan banyak juga senyuman telah kami terbitkan dari wajah anak anak yang menerima beg tersebut..

tanpa kalian, siapalah kami dalam melancarkan projek sebesar ini.. hanya Dia yang mampu membalas jasa dan keperihatianan korang.. sob.. sob.. terharu kakak..


kami sebagai FP, mahu seramai mungkin anak-anak yang datang dari keluarga kurang berkemampuan untuk ke sekolah dengan wajah yang ceria menggalas BEG BARU..

korang nak bantu kakak dan team ?

1 : hanya RM 25.00 untuk 1 beg ; dan kakak akan tunjuk senyuman dari anak-anak yang menerima sumbangan dari kalian..



sumbangan berupa CASH boleh di masukkan ke akaun :

Maybank : 158060573304 
atau 
CIMB : 7613533419 

atas nama Salwa Mohd Saleh ( Pengasas Projek Beg Sekolah )

P / S : PBS adalah projek NGI ( non government individuals ) dan kami tidak dapat menyediakan resit untuk pengecualian cukai atau zakat.. berikan sumbangan hanya jika korang percaya kepada kami..

ATAU

2 : beli BEG SEKOLAH dan deal dengan focal person berhampiran untuk buat penyerahan..


SENARAI FOCAL PERSON #projekbegsekolah 2017

PERLIS
Arau - Shuhaida - 019-4548200


KEDAH
Alor Setar - Nida -017-5477217
Alor Setar (Jln Langgar) - Hani - 019-2710642
Baling - Cik Ina - 013-9220351
Jitra - Nabilah - 012-3574404
Kuala Ketil - Aishah - 019-5537878
Kulim - Tonton - 012-3853614


PULAU PINANG
Balik Pulau - Shazs - 017-4438762
Bukit Mertajam - Radhiya - 013-7046407


PERAK
Ampang - Wahidah - 012-4698356
Bagan Datoh - Fairuz - 012-6832509
Bagan Datoh (Selekoh) - Nany - 012-2150295
Batu Gajah - Salinda - 019-5118027
Ipoh (Gunung Rapat) - Salinda - 019-5118027
Ipoh (Jln Pasir Puteh) - Aiza - 017-2057977
Ipoh (Pengkalan Pegoh) - Nyte - 018-9593466
Kamunting - Shikin - 019-5208054
Kuala Kangsar - Fatimah - 019-5129518
Lumut - Roe - 012-6584283
Manjoi - Azlan - 018-5755144
Meru - Fazi - 0173150252 
Pantai Remis - Mahani - 016-5342314
Rapat Setia - Wahidah - 012-4698356
Seri Iskandar - Imam Azmi - 013-5135235
Setiawan - Roe - 012-6584283
Slim River - Emma - 011-12883887
Sri Manjung - Roe - 012-6584283
Sungkai - Rozilawati - 013-3889040
Taiping – Ina – 012-5093126
Tambun - Wahidah - 012-4698356
Tanjung Malim - Rozilawati - 013-3889040
Tanjung Rambutan - Siti - 019-4139987
T.Intan (Kg Bahagia) - Shima - 013-2689920
T.Intan (Sg Manik) - Saila - 017-6527813
T. Intan (Tmn Melor) - Saila - 017-6527813
Ulu Kinta - Wahidah - 012-4698356

SELANGOR
Alam Damai - Ema - 011-18661224
Ampang - Zarith - 016-6961413
Bandar Baru Bangi - Shidah - 0106221373
Bandar Putra Permai - Hasanah - 012-6106134
Bandar Kinrara - Atie - 017-3091865
Bandar Saujana Putra - Ifa - 019-3362585
Bandar Seri Putra – Ina – 012-5093126
Bandar Tun Hussein Onn - Ema - 011-18661224
Bangi - Norshidah - 019-6221373
Banting - Idayu - 019-2440991
Batu 14 Hulu Langat - Dya - 0133609650
Batu Caves - Kamisa - 013-3620898
Bestari Jaya - Syida - 017-3259278
Bukit Permai Kajang - Yana - 019-6646481
Bukit Tinggi - Melissa - 0124008447
Cheras Selangor - Rohana - 014-7327257
Danau Kota - Dya - 0133609650
Dengkil - Diyana - 019-2330310
Desa Pinggiran Putra - Salwa - 019-5558027
Desa Putra - Salwa - 019-5558027
Felda Bukit Cherakah - Ija - 013-515 0155
Gombak - Fadli - 013-9001210
Jalan Reko - Yana - 019-6646481
Jenderam - Diyana - 019-2330310
Jeram - Ija - 013-515 0155
Kajang - Cik Puan Aya - 012-9085236
Kajang Utama - Yana - 019-6646481
Kajang (Tmn Sri Jelok) - Diana - 012-2263654
Kajang (Tmn Sri) - Zai - 011-20711054
Kg Jambu, Kajang - Diyana - 019-2330310
Kg Sg Mulia - Dya - 0133609650
Klang - Melissa - 0124008447
Kota Damansara - Bell - 012-4300920
Kota Warisan - Adibah - 019-7500701
Kuala Selangor - Halima - 012-6081884
Kuang - Zuraida - 012-3735225
Lembah Beringin - Rozilawati - 013-3889040
Padang Jawa - Attiey - 013-9218084
Port Klang - Siti - 014-5447399
Puchong - Dila - 013-2916720
Puncak Alam - Mahya - 011-37956527
Putra Heights - Idayu - 016-2091376
Saujana Impian - Yana - 019-6646481
Saujana Putra - Ifah 019-3362585
Saujana Putra - Adilah - 012-4648860
Saujana Utama - Mahya - 011-37956527
Selayang - Azila - 012-6322539
Setia Alam - Ida - 013-4882382
Sungai Besar - Mazni - 0103382603
Sungai Buloh - Mahya - 011-37956527
Subang Bestari - Zaleha - 017-3080418
Subang Jaya - Qary - 019-3399929
S7/S16 Shah Alam - Attiey- 013-9218084
S27/32 Shah Alam - Daya - 012-6891597
Taman Bukit Mewah - Yana - 011-12883887
Taman Cheras Utama - Ema - 011-18661224
Taman Desa Baiduri - Ema - 011-18661224
Taman Puncak Jalil - Hasanah - 012-6106134
Telok Panglima Garang - Faizul - 012-2506839
USJ - Qary - 019-3399929

WP KUALA LUMPUR
Bandar Sri Permaisuri - Mimie - 014-2554733
Bukit Jalil - Atie - 017-3091865
Desa Petaling - Mimie - 014-2554733
Keramat - Bell - 012-4300920
Keramat (AU1-AU3) - Fatihah - 013-4234307
Kuchai Lama - Mimie - 014-2554733
Salak Selatan - Mimie - 014-2554733
Sri Petaling - Mimie - 014-2554733
Taman Melawati - Shireen - 019-3349055
Wangsa Maju - Maizatul - 013-2554750

WP PUTRAJAYA
Cyberjaya - Adibah - 019-7500701
Kompleks C - Hasanah - 012-6106134
PICC - Salwa - 019-5558027
Presint 2 - Dayah - 012-2974491
Presint 4 - Norleen - 012-4845882
Presint 5 - Hawa - 012-2486195 
Presint 9 - Cik Puan Aya - 012-9085236
Presint 11 - Norleen - 012-4845882
Presint 14 - Dayah - 012-2974491
Presint 15 - Dayah - 012-2974491

PAHANG
Balok - Ika - 0183274642
Felda Chemomoi Kemasul - Ema - 011-18661224
Felda Keratong - Mus - 019-6184166
Kuala Lipis - Aziz -019-6035536
Kuala Krau - Diana - 013-9058156
Kuantan - Deyana - 016-9320939
Kuantan (Chengal Lempong) - Ariza - 012-6579414
Kuantan (Tmn Ria) - Cha - 011-25010825
Pekan - Gee - 0199110343
Raub - Iera - 012-9153763
Raub (Batu Talam) - Ana - 011-18633844
Rompin - Rokiah - 012-9283023
Temerloh - Cik Puan Aya - 012-9085236

N. SEMBILAN
Bandar Baru Nilai - Ramzan - 019-2802147
Bandar Enstek - Ramzan - 019-2802147
Kota Seri Emas - Ramzan - 019-2802147
Kuala Pilah - Aida - 013-7930935 
Kuarters KLIA - Ramzan - 019-2802147
Nilai - Fareha - 019-5673690
Pajam - Aziati - 014-8361146 
Port Dickson - Fareha - 019-5673690
Rembau - Raudah - 012-9417569
Seremban 2 - Fadhilah - 019-5537657

MELAKA
Bukit Beruang - Zul - 011-11746954
Pengkalan Balak - Yati - 011-32341430
Tanjung Keling - Suhaini - 012-6960473
Tanjung Minyak - Suhaini - 012-6960473
Teluk Mas - Rozilawati - 013-3889040 
Umbai - Zul - 011-11746954

JOHOR
Bandar IOI Segamat - Aizu - 019-2770058
Bandar Penawar - Eray - 016-7731892
Batu Pahat - Munna - 017-3787835
Desaru - Eray - 016-7731892
Kulai - Laila - 019-7228520
Ledang - Maizatul - 013-2554750
Pasir Gudang - Daeng - 019-7645599
Pontian - Cik Gee - 012-9861574
Masai - Azizah - 011-39654858
Muar - Maizatul - 013-2554750

TERENGGANU
Kemaman - Ida -017-4636210
Kemasek - Hanisah - 019-2826397
Kerteh - Hanisah - 019-2826397
Kuala Berang - Gee - 0199110343
Kuala Terengganu - Dian - 0182992985
Marang - Rozie - 012-9657893
Paka - Hanisah - 019-2826397

KELANTAN
Bachok - Wanie - 017-9379309
Jelawat - Wanie - 017-9379309
Kota Bahru - Yiekb - 013-9561656
Kubang Kerian - Lina - 019-2615008 
Pasir Tumboh - Efie - 019-9890707
Tanah Merah - Kakyah - 012-9878035

SABAH
Kinarut - Wan - 013-6422341/016-5229924
Kota Kinabalu - Ain - 014-2255126
Lahad Datu - Elly - 014-8662570
Papar - Wan - 013-6422341/016-5229924
Putatan - Kamarul - 013-8845761
Sandakan - Zainuddin - 016-8105944
SARAWAK
Kuching - Shahneza - 011-35352439
Kuching (Kg Persisiran Bandar) - Rose - 010-5492145
Kuching (Petra Jaya) - Rose - 010-5492145
Miri - Fatimah - 010-9007390
Mukah - Kath - 016-5782417
Sibu - Badrul - 011-20968233
WP LABUAN
Labuan - Norazlina - 017-3830270



KLIK gambar untuk ke FANPAGE PROJEK BEG SEKOLAH..

mungkin lebih manis kalau korang tolong kakak sebarkan informasi nih dengan KLIK button SHARE bawah nih, dah SHARE di wall facebook korang.. mana tau dengan SHARE artikel nih korang dapat bantu sebarkan kebaikan.. kan ? hee~


You Might Also Like

2 comments

  1. Wah kak atie! Banyaknya total jumlah. Papepun.. In sya Allah. Niat yang baik akan dipermudahkan oleh Allah. In sya Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ thanx reen.. semoga impian adik2 tu tertunai dan hajat kami sebagai focal person sampai.. nanti reen sebarkan ya..

      Delete

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS