PROMOSI SHAKLEE BULAN JANUARI 2017

January 01, 2017

assalamualaikum !! eh !! hai !! hee~ dah masuk tahun baru weyh.. cemana laluan sepanjang 2016 lepas ? kakak harap banyak pencapaian yang baik baik dan dapat tunaikan seberapa banyak impian korang jugak.. haa.. bukan senang nak tunaikan impian sendiri kalau tak betul betul fokus..

kakak ? tahun baru yang sedikit 'sakit' sebab berperang dengan demam + batuk yang berulang.. hee~ tapi tak pe.. kalau awal tahun dah tak brape sihat, mana tau hari hari selepas tahun baru menjanjikan kesihatan mental dan emosi jauh lebih baik dari biasa.. kan ? siapa tau.. bukan kerja kita..

kalau ikut mentor kakak la kan, setiap awal tahun dia akan listkan WISHLIST sepanjang tahun yang akan cuba dicapai.. kakak tak berani nak buat sebab macam tak de ape nak dikejar sangat.. hee~ nak kena buat jugak ke ? em.. serius ?  orait.. nanti kakak listkan ape 101 WISHLIST kakak sepanjang 2017 nih.. cuma korang jangan gelak la.. hahaha~ 


PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2017

sebenarnya korang tunggu INI kan ? hee~ nah la.. kakak memang syok habis bila dapat tau bulan baru pada tahun baru dengan promosi meletop best camnih plak haa.. tak tau la korang punya teruja sama macam kakak atau tak.. 

VITALEA FOR CHILDREN SHAKLEE

  • mengandungi 19 nutrien penting untuk perkembangan kanak-kanak
  • menyediakan 150 % nilai harian vitamin D untuk kesihatan gigi dan tulang
  • memberi 100 % nilai harian vitamin C
  • vitamin B yang menyokong fungsi sebenar proses badan manusia
  • berasaskan phytonutrien semulajadi
  • manisan semulajadi dengan xylitol yang tidak menggalakkan pertumbuhan kaviti
  • kaya dengan sumber nutrien antioksidan
  • diperkayakan dengan buah oren, anggur dan campuran beri


VIVIX SHAKLEE

  • menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
  • membantu merawat penyakit parkinson
  • membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
  • meningkatkan kesihatan imum badan
  • menggalakan kesihatan keseluruhan

CAROTOMAX SHAKLEE

  • membantu merawat kesihatan retina mata – membantu mengurangkan rabun 
  • membantu memberi kesihatan kepada tisu kulit 
  • meningkatkan kesihatan sel darah putih dan merah 
  • meningkatkan kesihatan tulang 
  • membantu dalam pembentukan membran mukus 
  • meningkakan sistem imunisasi badan

ini special untuk ahli jek.. hee~ kalau korang nak Multi-Stack Dispenser nih boleh la hubungi SID yang berdekatan dengan korang.. tau.. limited stock nih.. selagi ade jek--


CARA MEMBELI PRODUK SHAKLEE DENGAN HARGA YANG MURAH

sesetengah prospek / customer selalu nak kan harga murah.. hee~ kakak suka bila ade yang mintak murah sebab memang itu hak korang sebagai pengguna.. kan ? dah tentulah produk yang asli dan bukannya tiruan ( cetak rompak.. hee~ ape la.. makan barang cetak rompak.. tak de cusrlass lansung.. ) sepanjang Shaklee berada di pasaran, dari tahun 1995 hingga 2017 nih belum lagi la kakak dengar orang berani cetak rompak produk Shaklee..

BACA SINI --> CABARAN TAHUN 2017

okay.. masuk balik bab harga murah nih.. haa.. korang memang boleh beli stok Shaklee dengan harga yang murah dengan cara :
  • jadi ahli dan beli dengan harga ahli
  • beli stok masa promosi bulanan
best kan ? sebab memang tetiap bulan ade promosi.. time tu la korang boleh buat stok serba sedikit dan harga jauh lebih murah berbanding biasa.. tak nak ? hee~ rugi !!


You Might Also Like

0 comments

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS