PEARL HARBOUR FASHION ; LUBUK PAKAIAN MUSLIMAH MODEN DAN TRENDY

April 02, 2017

ha ? kaki shopping ? tak cukup 30 helai jubah dalam almari ? hee~ pernah dengar pembekal pakaian muslimah terkenal di Malaysia yang jual murah murah tu ? haa.. rugi la korang sebab kakak dah kenal dengan dorang dari 5 tahun yang lepas tau.. ye la.. the one and only PEARL HARBOUR FASHION ; LUBUK PAKAIAN MUSLIMAH MODEN DAN TRENDY yang penting harga jauh lebih 'menarik' berbanding harga brand lain..


terliur tak tengok harganya ? hee~ tu baru tengok sikit tu, blom lagik korang belek sehelai sehelai baju dorang.. dan rata rata pakaian yang dorang jual adalah konsep bertutup - manis - sopan - ikut trend - harga mampu milik.. mana nak dapat pakej lengkap tu ? 

kakak diberi pelung bersama-sama blogger muslimah yang lain untuk melihat dan merasa sendiri produk Pearl Harbour Fashion ni.. yeay !!! bersorak kegembiraan.. hee~ bukan selalu kakak dapat peluang macam nih.. dan memang takkan ku lepaskan peluang laa..

taklimat dari organiser.. hee~ nak jugak menyengih dengan PEACE..
dah yang paling best, kakak dapat tengok sendiri design yang belum dorang launch.. haa.. sangat cantik dan selesa.. dan berita baik untuk wanita berbadan besar, Pearl Harbour Fashion menyediakan baju muslimah sehingga saiz XXL.. ha.. maknanya, yang comel comel pun dapat pakai baju cantik cantik la lepas ni.. dah tak de alasan la kan tak pandai bergaya tu.. tak laku dah.. hee~

pemilihan warna pastel yang ada perincian plated dan lace memang menarik perhatian kami.. serius.. walaupun simple tapi masih dalam kelasnya yang tersendiri..

kakak dah chop 2 nih.. tunggu dorang launch, nanti nak beli.. stok raya.. haruslah lebih dari sepasang.. perempuan kot--
yang kakak pegang tu belum launch pun lagik tapi dah mencuri separuh dari hati kakak.. haa.. memang nak beli dua dua.. kakak dah cakap kat encik suami dan paksa beliau belikan nanti.. hihihihi~ dan kalau nak belikan untuk satu family pun tak ralat sangat sebab memang mampu beli.. dah kalau sepasang baju kurung dan jubah pun tak sampai RM 70.00, boleh sangat la tu..

tak percaya ?

sempena pelancaran sistem baru dorang yang dinamakan O2O ( online to offline ), setiap pembelian dalam satu resit melalui online, korang akan dapat FREE RM 10.00 voucher dan bonus 100 point !! haa.. banyak kan ?



yang penting korang kena la buat pendaftaran kat website dorang dan mulakan pembelian secara online.. tak cukup ? nak best lagik ? haish.. korang ni kan.. tak pernah nak cukup.. hee~ suka btol dengan diskaun diskaun shopping nih.. haa.. nah !! dorang kata dorang nak bagi diskaun RM 20.00 ( selagi masih ada tau ; siapa cepat dia dapat ) plak untuk sape yang dah daftar kat website dorang.. hee~ kelabu bijik mata bila banyak nau diskaun ni..


yang penting korang kena menggunakan sistem O2O dorang la.. beli online dan dorang akan pos kan terus ke alamat yang korang bagi nanti..

apa lagi yang ada kat Pearl Harbour Fashion tu ? yaa.. semua jenis pakaian muslimah ( read : blouse + jubah + baju kurung + cardigant + seluar panjang loose ) dan jangan terkejut sebab dorang pun ada handbag dan baju melayu.. haa.. serius la.. korang kena check dorangp unya website untuk puaskan hati korang sendiri..

LOKASI BUTIK PEARL HARBOUR FASHION

1 : NAMA BUTIK : PH FASHION
ALAMAT : G.3A, Kenanga Wholesale City ( KWC ), 2 Jalan Gelugor, 55200 Kuala Lumpur, Malaysia
WAKTU OPERASI : 10.00 pagi - 7.00 malam ( Isnin - Ahad )
NOMBOR TELEFON : 03 - 9226 1182
PERSON IN CHARGE : Laili - 011 - 13082996


2 : NAMA BUTIK : SARA
ALAMAT : 1.87, Kenanga Wholesale City ( KWC ), 2 Jalan Gelugor, 55200 Kuala Lumpur, Malaysia
WAKTU OPERASI : 10.00 pagi - 7.00 malam ( Isnin - Ahad )
NOMBOR TELEFON : 03 – 9224 6504
PERSON IN CHARGE : Rin - 011 - 20792142


3 : NAMA BUTIK : RIDA
ALAMAT : 3.53A, Kenanga Wholesale City ( KWC ), 2 Jalan Gelugor, 55200 Kuala Lumpur, Malaysia
WAKTU OPERASI : 10.00 pagi - 7.00 malam ( Isnin - Ahad )
NOMBOR TELEFON : 03 – 92263598
PERSON IN CHARGE : Aishah - 011- 20603173


4 : NAMA BUTIK : CHARMING
ALAMAT : 5.62, Kenanga Wholesale City ( KWC ), 2 Jalan Gelugor, 55200 Kuala Lumpur, Malaysia
WAKTU OPERASI : 10.00 pagi - 7.00 malam ( Isnin - Ahad )
NOMBOR TELEFON : 03 – 9224 2864
PERSON IN CHARGE : Ash - 010- 8451826


5 : NAMA BUTIK : YORK
ALAMAT : 5.86, Kenanga Wholesale City ( KWC ), 2 Jalan Gelugor, 55200 Kuala Lumpur, Malaysia
WAKTU OPERASI : 10.00 pagi - 7.00 malam ( Isnin - Ahad )
NOMBOR TELEFON : 03 – 9226 0923
PERSON IN CHARGE : Wati


6 : NAMA BUTIK : PEARL HARBOUR FASHION
ALAMAT : No21, Jalan Merlimau, 55200 Kuala Lumpur, Malaysia
WAKTU OPERASI : 10.00 pagi - 6.00 petang ( Isnin - Sabtu )
NOMBOR TELEFON : 03 – 9226 1124
PERSON IN CHARGE : Anis - 011- 13244548


7 : NAMA BUTIK : PEARL HARBOUR - GM KLANG ( BLOCK A )
ALAMAT : Lot 2F -126, Block A , GM Klang Wholesale City, Jalan Kasuarina 1, Bandar Botanic Capital, 41200 Klang, Selangor
WAKTU OPERASI : 10.00 pagi - 7.00 malam ( Isnin - Ahad )
NOMBOR TELEFON :  03 - 3319 9508 /  011 - 20839767


8 : NAMA BUTIK : PEARL HARBOUR - GM KLANG ( BLOCK B )
ALAMAT : Lot G98-100 ,  Block B , GM Klang Wholesale City, Jalan Kasuarina 1, Bandar Botanic Capital, 41200 Klang, Selangor
WAKTU OPERASI : 10.00 pagi - 7.00 malam ( Isnin - Ahad )
NOMBOR TELEFON :  03 - 3319 9508 /  011 - 20839767


9 : PH E - COMMERCE DEPARTMENT
ALAMAT : 17th floor, Lot.21 Kenanga Wholesale City ( KWC ), 2 Jalan Gelugor, 55200 Kuala Lumpur, Malaysia
WAKTU OPERASI : 10.00 pagi - 6.00 petang ( Isnin - Sabtu )
NOMBOR TELEFON :  03 – 9226 2328
PERSON IN CHARGE : Joyce - 010 - 7604666 / 018 - 2170388

ha ? leceh nak g butik bagai ? tak de masa ? em.. kan.. zaman serba sibuk ni mana la ade masa nak g jenjalan kat butik.. hee~ nak online shopping tak ?? mesti la nak kan !! jom O2O jek.. senang sebab ada ukuran saiz yang korang boleh cek sendiri dan terus buat order..

HOTLINE : 03-9226 2328

nak tengok tak baju raya kakak yang blom keluar kat pasaran tapi kakak dah sarung ? hee~ jangan gelak tau.. bukan selalu kakak pose ala ala model.. gittew-- 





kalau korang nak jimat dan dalam masa yang sama tampil bergaya dan menutup aurat, jom shopping kat PEARL HARBOUR FASHION.. confirm takkan ralat punya la.. jangan buang masa sebab stok new arrival dorang sangat PANAS..




kakak dah !! korang bila lagik ? hee~

BACA SINI --> KURUS SEBELUM RAYA ? HEE~ JENG !! JENG !! JENG !!



You Might Also Like

7 comments

  1. cantik blouse sebelah kanan yg sis pegang tu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu baju kurung tu yunk.. hee~ nanti boleh beli online.. baru launch tu.. hot stuff lagik..

      Delete
    2. ohhh, ingat blouse sebab x nampak kainnya yg tersorok :'p tapi memang cantik :D

      Delete
  2. Cantiknyaaaa! Boleh ajakk mak pi kenanga wholesale city nanti alang2 ke KL utk konvo 17 april nanti.haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !! haa.. g singgah g.. kalau tak sempat nak g KWC, online saje.. hee~

      Delete
  3. Cantik semuanya. Anan mmg raya akan shopping di kenanga. Boleh lah terjah Pearl harbour lepas ni. Selalu nmpk banner dia je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. g singgah nanti ana.. sila rambang mata.. hee~ menggigil la beg duit..

      Delete

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS