JOM KAYA RAYA SEPANJANG BULAN RAMADAN DAN AIDILFITRI DENGAN LAZADA MALAYSIA

by - June 07, 2017

wuhuu-- seronok kan kalau shopping tapi KAYA lepas tu.. hee~ macam tak brape nak luak plak duit nye walaupun dah shopping macam-macam.. syok kan ? syok kan ? * sape cakap TAK, TIPU !! Tuhan marah.. * hahaha~ nih ha.. sempena nak dekat Raya ni, sekali lagi Lazada Malaysia buat promosi pecah tabung tapi korang tetap berjimat dengan kempen jom kaya Raya dengan Lazada Malaysia !! 


LAZADA MALAYSIA

tak payah kakak nak kenal kan lagi.. kan ? kalau korang ade facebook, korang memang kenal rapat la dengan Lazada ni.. hee~ pelopor e-commerse yang mesra pengguna ini mempunyai lebih 100 000 produk termasuk peralatan rumah, produk kesihatan dan kecantikan, fesyen hari raya, gadget, peranti bimbit dan banyak lagi yang dijual pada harga yang sangat berbaloi.. apa tak nya.. kalau oven yang biasa kita tengok kat luar RM 6++.++ tapi kat Lazada hanya RM 2++.++ jek kot.. dah la tak payah nak keluar dan beli belah sebaliknya boleh jek nak tergolek depan tv dan shopping.. lepas tu nanti tunggu la barang sampai.. jimat masa dah.. hee~


ingat tak pasal entri kakak yang korang kalau shopping kat Lazada, korang boleh pelbagaikan cara pembayaran ? haa.. lupa ? nah !!


orang kita ni banyak keraguan dalam hati.. gittew-- sebab tu Lazada mengambil langkah untuk memudahkan kedua-dua belah pihak yang akan membantu para pembeli.. selalunya kita guna online banking kan ? tapi !! korang ada pilihan lain sebenarnya.. 
  • kredit kad / debit kad
    • Lazada menerima semua jenis Visa dan MasterCard
  • online banking
  • PayPal
  • cash on delivery
    • bayar semasa barang dihantar ke lokasi
  • ansuran
    • bermula pada 01 Ogos 2015, Lazada dengan kerjasama Maybank Ansuran telah mencapai kata sepakat untuk menjual barangan terpilih secara ansuran
  • MolPay Cash
    • boleh bayar disemua cawangan 7 Eleven


PROMOSI TERKINI

malas la kakak nak membebel banyak banyak dan membuang masa korang jek.. hee~ apa kata korang klik gambar kat bawah ni dan pergi shopping.. buat perbandingan harga dan kualiti yang menjadi pertaruhan Lazada.. confirm.. korang pun akan mengangguk setuju * betul cakap kakak.. murah.. hee~ *

PROMOSI SEHINGGA 80%


TAOBAO FASHION

fesyen terkini dari harga serendah RM 3.50 !! siapa taknak kan ? lagi-lagi nak raya ni.. sangat jimat sebab kos penghantaran hanya RM 7.99 !! 


KELENGKAPAN ELEKTRONIK

kakak tertarik dengan Acer Aspire ES 14 ES 1 - 432 - C8AR warna merah ni sebab ada FREE backpack dan yang paling penting ada warranty 1 tahun tau.. berapa harganya ? hee~

harga pasaran : RM 1639.00
harga Lazada : RM 1079.00 !!

jimat RM 560.00 !! dah boleh buat beli baju raya 3 pasang tu.. hee~ nak lagi best ? boleh buat bayaran secara ansuran dengan bayaran serendah RM 89.92 sebulan !! menarik kan ?


BEG BALIK KAMPUNG

beg dah koyak rabak ? eyyeewww-- malu kan nak balik kampung.. hee~ nanti ape cakap sedara mara.. gaji besar tapi beg balik kampung pun tak mampu beli.. lagi lagi kalau korang balik raya naik kapal terbang.. haa.. takkan nak pikul beg koyak rabak kan ?

nah !! tengah murah ni.. ada travel bag 2 in 1 baru RM 149.00 !! murah kan ?


PERKAKASAN RUMAH

siapa taknak rumah kemas dan bersih.. kan ? kalau dapat harga berbaloi, dah kira bonus besar tu.. hee~ lengkap dalam satu laman sesawang !! 


PRODUK KESIHATAN

bukan sekadar vitamin aje tau tapi segala jenis mesin yang kecik-kecik yang ada kat hospital tu dah boleh ada kat rumah korang untuk pantau tahap kesihatan sepanjang bulan puasa ni.. nak raya kan.. mesti lah nak sihat dan cargas !! klik gambar ni nanti korang tengok tengok la ape yang boleh dibeli dan yang paling penting harganya jauh lebih murah berbanding harga kat luar.. hee~ 



eh !! banyak lagi tau produk yang ada dijual kat Lazada ni dengan promosi tanpa henti ; sepanjang tahun, memang sangat menjimatkan.. zaman serba nak pakai duit ni, kalau boleh jimat.. jimat lah kan..

LAMAN WEB : LAZADA MALAYSIA

haa.. mana yang tak sempat nak mengemas rumah, nak deko deko tu.. boleh singgah Lazada samada di laman web atau pun install jek aplikasi Lazada.. jimat masa, tak payah nak berebut cari parking kat shopping mall.. hee~

You May Also Like

28 comments

  1. Replies
    1. hee~ dah shopping ke ? beli ape tu ?

      Delete
  2. produk memang banyak jual dekat lazada nih.. yang tak banyak cuma duit poket jer ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha~ betul jugak tu.. silalah kumpul duit poket plak lepas ni..

      Delete
  3. Dah lama tak shopping di lazada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah banyak sale nih syamila.. hee~ boleh la start balik..

      Delete
  4. eii eiii eiiiiii.. harga kat lazada tu mengundang tahu tak mengundang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !! hee~ tapi kalau berbaloi, sangat okay kan..

      Delete
  5. Mg best shopping Di lazada. Barang dia jual semua puas hati. Kalau barang rosak boleh aje.refund or tukar baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye.. betul tu.. sebab tu jugak saya suka shopping kat Lazada.. hee~

      Delete
  6. Replies
    1. hee~ saja saja share kak.. mana tau ada yang nak shopping tapi nak berjimat.. dengan Lazada, paltform yang tepat dan betul..

      Delete
  7. Selalu sangat buat sale lazada ni sampai kadang-kadang tu kalau teringin something boleh teros cari kat lazada je sebab mesti lagi murah and tak payah keluar rumah.

    // afifahaddnan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. dengan kos minyak / tol / parking lagik.. kakak memang dah jarang betul masuk shopping mall sejak install aplikasi Lazada.. hee~

      Delete
  8. Bagusnya macam-macam ada 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ kan !! harga pun boleh tahan murah.. jimat duit minyak kereta / parking / tol ape segala..

      Delete
  9. Mummy memang suka shopping kat LAzada pun..harga dia terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah !! sama la kite mummy !! sepsket !!

      Delete
  10. jangan menghasut kak..hhhaha..takleh tahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha~ ala.. payment banyak dah masuk kan.. sesikit ape salahnye..

      Delete
  11. Replies
    1. kan !! sama kite kak.. hee~ sebab banyak cara nak bayar..

      Delete
  12. lazada mmg best untuk kaki online shopping. hehe

    ReplyDelete