KETIKAN SENI KREATIF DARI TEAM KAIO STUDIO, SHAH ALAM

by - August 22, 2017

yuhuu-- hee~ kakak kembali selepas beberapa hari hibernasi dengan jayanya.. hahaha~ dok menguruskan segala jenis perihal dalam diam masa laju meninggalkan kakak.. ah.. tak pe la.. yang dah lepas tu lepas la kan, jom corak perjalanan paling manis dengan ketikan seni kreatif dati team Kaio Studio, Shah Alam.. wah !! ape tu ?


SENTUHAN AJAIB

kakak sendiri pernah jadi jurugambar, ade la dalam 5 tahun sebelum berkahwin.. hee~ ya.. sentuhan kreatif bukan ada pada semua jiwa tak kisah la korang belajar tinggi mana dan menggunakan gadget semahal mana melainkan jiwa korang sangat tajam untuk ketik setiap moment yang menarik..

dah tentulah kakak kata team KAIO STUDIO ni unik !! setiap perincian tak mengecewakan baik dari segi fotografi perkahwinan sehinggalah sekecil kecil gambar untuk profile.. tak percaya ?


menginjak pada usia ke lima tahun pada tahun ini, pengasas Kaio Studio iaitu Anwar Abdullah yang pada mulanya merupakan juruvideo perkahwinan mengorak langkah laju dengan mempelbagaikan kelebihan di bawah satu bumbung.. dan.. tadaa-- nah !! pesaing bagi industri fotografi dan videografi.. hee~


PERKHIDMATAN

antara perkhidmatan yang ditawarkan oleh team Kaio Studio :

  • fotografi / videografi 
    • perkahwinan / majlis keramaian
  • pengiklanan
  • studio shooting
  • muzik video
  • filem pendek
  • video kempen
dan banyak lagi meliputi skop berkaitan.. cayalah ** thumbs up !! ** untuk dorang yang memang gigih mencari ruang dan peluang untuk dimanfaatkan.. apa lagi perkhidmatan yang ada ? senang cerita, semua jenis perkhidmatan yang berkaitan dengan studio - fotografi - videografi.. luahkan idea ** niat ** korang dan dorang akan berikan yang terbaik.. gittew--

KAIO STUDIO

dengan keluasan yang sangat selesa tak de la kes wardrobe berterabur lepas tu berlanggar-langgar punggung.. kan ? hee~ ya.. sangat selesa sebab semuanya lengkap.. ada ruang solat - toilet - tempat salin baju - waiting area dan paling penting, ADA CERMIN BESAR !! penuh muat ngko dalam tu.. nak mekap / tukar-tukar baju pun senang ha tak payah tertunduk-tunduk..

apa lagi yang menarik selain studio yang luas ?

  • jurugambar / juruvideo berpengalaman
    • dah tentulah kualitinya berbeza dengan jurugambar / juruvideo amatur.. hee~
  • pernah bekerjasama dengan artis seperti Anuar Zain, Dato' Siti Nurhaliza, Shahrul Ridzuan + Deena Emir, Azlan & The Typewriter dan ramai lagi
  • pernah bekerjasama dengan pereka fesyen terkemuka negara seperti :
    • Wanpa
    • Ezuwan Ismain
    • Melinda Looi
    • Zawara
    • Creacion
    • Adriana Yariqa ( jenama dari Singapura )
    • Lynda Rahim
    • MS Couture
    • Camila
  • Anwar Abdullah yang membawa nama Kaio Studio merupakan Pemenang Most Glam Fashion Videographer 2015 anjuran Majalah Glam !!!

cayalah !! sape tak bangga bila tengok anak Malaysia semakin maju dengan bakat dan kebolehan tersendiri.. kan ? dan paling kakak bangga, Kaoi Studio bukan sekadar tukang ketik butang jek !! sebaliknya mereka juga ada buat kelas.. cuma kena tunggu update dari dorang la.. hee~


bergiat aktif dengan memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk bakal mempelai.. haa.. sape rajin pergi karnival perkahwinan bagai, korang mesti jumpa dorang.. hahah~ menyengih dan teruslah singgah bertanyakan promosi terkini sebab dorang memang rajin buat promosi.. yang penting TANYA !!

PENGALAMAN

my really firstime !! hahahah~ kakak bukan fotogenik sangat tapi untuk pertama kali dengan kekok dan kerasnya segala abdomen.. berjaya jugak la habiskan task dalam tempoh 3 jam.. bangga ? dah tentulah.. sebab hasilnya sangat memberansangkan.. ** ya.. ya.. kakak nampak pelik selepas ditepek banyak warna dimuka.. **


korang sejenis macam kakak ? hahahah~ jangan risau.. sedikit sebanyak jurugambar Kaio Studio akan membantu korang.. chill.. okay ?

jubah : Melinda Looi | tudung : iBawal Merak Yellow
materpiece yang kakak nak.. hensem | pink..
cukup la kot gambar-gambar tu kan.. hee~ kalau korang nak moment korang seindah yang korang bayangkan, haruslah kena dengan permintaan jarinya juga.. dan jari dari team Kaio Studio sangat berbaloi.. serius..


dah tu !! ape lagi ?? intai bawah nih jap..

laman web : www.kaiostudio.com
instagram : www.instagram.com/kaiostudio
twitter : www.twitter.com/kaiostudio
facebook : www.facebook.com/kaiostudio
youtube : www.youtube.com/kaiostudioTV

alamat : 1-06 Metia Residence Office, No.5, Persiaran Sukan, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia

waze dan google map : search 'KAIO STUDIO'

terima kasih KAIO STUDIO ; jumpa lagi nanti !!

You May Also Like

20 comments

  1. syok dpt bergmbr di studio sbb mmg gmbr akan cantik punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. hee~ tapi kekok sikit la sebab tumpuan mata kat titik fokus satu jek + nak main main dengan prop pun segan.. kalau photoshoot kat luar, syok berganda.. boleh pusing2 pokok mulberi..

      Delete
  2. Replies
    1. hee~ nice kan ? kan ? kan ? bila turn kita nak diganding ganding ni kak ?

      Delete
  3. Replies
    1. hee~ kena kuruskan pipi sikit sebab angle bawah camtu nampak kembang.. cantik jugak la.. hahahaha~ terok !!!

      Delete
  4. cantik! mmg la still photographer mmg kena pandai dan still photographer ni mmg bijak dengan angle...suka tengokkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak fuzy.. atie pun suka hasil keje dorang.. hee~

      Delete
  5. bolehlah kontek team ni, ambik gambar for bisnes

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. ngam sangat dah tu.. ade contact number dorang tu.. hee~ jangan segan2 tau..

      Delete
  6. Huyoo bestnye dpt bergambar dgn KAIO studio. Lawa2 semua gambar tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul ana.. studio dorang pun luas.. boleh main kejar2 dalam tu.. hee~

      Delete
  7. Untuk bergaya bila ambik gambar memang susah... lagi2 kalau tak fotogenik... tapi kalau jurugambar terbaik mesti dapat arah model buat gaya... memang cantik dia shoot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu le tu.. model kayu sunggu ni.. nasib jari jemari dorang ajaib.. tak de le buruk nau gambarnye.. hee~

      Delete
  8. Cantikla. Memang berseni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ kan !! nanti g la buat profile kat dorang.. sure gempak !!

      Delete
  9. Wah...Atie dah ada gambar studio dah...ruginya akak x pergi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ tu la kak.. dah lama ngidam.. tapi kekok sikit la sebab tak pernah buat kan..

      Delete