PEMENANG ATIEHILMI.COM ; FIRST GIVEAWAY UKHWAH KITA KERANA ALLAH

September 03, 2017

gittew-- lama nau kakak kepam entri ni sebab tak dan sungguh ha nak cabut undi.. dok busy menyiapkan entri yang perlu diutamakan + Nur Aiman tak berapa sihat siap ber--pass baton dengan Nur Aina.. hee~

maaf ye..


seperti yang kakak janjikan, kakak memang nak share kegembiraan dengan gift review yang kakak dapat selama ni.. tak sangka bila kumpul-kumpul memang penuh sekotak jadinya.. dari membazir menunggu tarikh luput, tu yang kengkawan bagi idea win win situation..


ini yang kakak nak bagi ni..

  • NATURALS BY WATSONS OLIVE SHAMPOO
  • NATURALS BY WATSONS OLIVE CONDITIONER
  • PESSO ECO COCKROACH BAIT
  • SNAPKIS PREMIUM BABY TRAVEL WIPES
  • BOTOL AIR HIJAU COMEL !!
seramai 71 orang blogger yang join dan ianya satu jumlah yang sangat besar pada kakak.. hee~ serius memang tak sangka.. dan kakak dah cabut undian secara rambang..


dan jari ini telah membuat keputusan.. yeay !! tahniah untuk pemilik www.asyiqin89.blogspot.my !!

mohon pemilik blog whatsapp kakak ye.. nak le ade alamat, baru la boleh poskan barang.. hee~ in shaa Allah.. kakak plan tetiap bulan nak buat giveaway.. doakan urusan kakak lancar ya.. kakak pun doakan korang success selalu..

You Might Also Like

8 comments

  1. Tahniah kepada pemenang 😉

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada pemenang. Bestnya dpt hadiah2 tu. 😍

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. tak sangka menang Giveaway ni. Nanti saya beri details ya.. tqsm.. (:

    ReplyDelete
  4. Tahniah! buat asyikin89.
    HuhUhu... takde rezeki nak menang nak baliklah masa dah time

    ReplyDelete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS