38 HARI BERSAMA TRAVELOKA FLY & WIN DAN MENANGI PELBAGAI HADIAH PERCUTIAN IDAMAN

by - January 23, 2018

siapa tak suka dengan promosi dan tawaran hadiah yang menarik.. kan ? sempena nak sambut Tahun Baharu Cina ni, sekali lagi Traveloka tampil dengan pelbagai promosi dan kali ni ada kelainan tau.. hee~ dan Traveloka nak ajak korang main game sambil nak ‘belanja’ korang hadiah best !!


untuk tahun ni, Traveloka dengan bangganya nak bagi hadiah berupa percutian mega 6 hari 5 malam ke Seoul, 5 hari 4 malam ke Phuket dan 4 hari 3 malam ke Pulau Langkawi.. nah !! tak payah bayar pape pun, korang cuma MAIN GAME jek !!

ha ?

serius la ?

hahahaha~ ya !! serius la ni..


TRAVELOKA FLY & WIN CONTEST

kalau menyebut CONTEST, ramai la ingat senang bagai kan.. hee~ tak senang hoccay !! kakak dah try main 6 kali tapi point ciput jek.. segan plak kat diri sendiri yang memang bukan gamers.. tapi tak pe la.. nanti kakak try lagi sebab contest ni pun lama kot, bermula dari 22hb Januari 2018 – 28hb Januari 2018 tau..

maksudnya, kakak sendiri ada masa 7 ( tujuh ) hari untuk dapatkan point tertinggi dan cuba nasib la kot kot menang hadiah percutian ni ke kan.. siapa nak bagi ?


CARA NAK MENANG MUDAH !!

korang nak menang jugak ? elelele.. cakap jek la.. tak payah la segan beriya.. hee~ nah !! kat bawah ni kakak ajar korang cemana nak join contest ni eh..


1 : klik GAMBAR kat atas ni ; atau Traveloka CNY 2018 Contest

2 : tolong baca semua Terma dan Syarat ya !!
  • korang adalah warganegara Malaysia yang berusia 18 tahun dan ke atas
  • mestilah main Traveloka Fly & Win CNY Challenge di lamanweb yang telah disediakan
  • ada akaun Facebook
  • wajib follow Fanpage Traveloka Malaysia
  • share kat Facebook korang
ha ? kenapa kena SHARE ? tak suka la share share ni.. haa.. ni kakak nak SHARE tips untuk korang menang baucar dari Traveloka jugak ni..


kalau ADA tuah korang, bila korang SHARE Traveloka Fly & Win CNY Challenge n ikat Facebook, korang berpeluang memenangi baucar Taveloka bernilai RM 1000.00 !! weyh !! bukan sikit tau.. 4 ( empat ) angka tu..

3 : score markah tertinggi dan lawan semua peserta lain !!

ala.. buat main suka suka kan, tapi rezeki tak salah alamat.. try jek la !! Nampak senang kan ? kan ? tapi jangan confident sangat tau..


TIPS KAKAK !! kalau korang nak main game ni, pastikan korang FLY tu tak berapa tinggi sangat sebab halangan biasanya keluar kat atas dan bawah skrin game tu.. jangan sampai terlanggar tau.. hee~ dan !! dan !! main gunakan smartphone.. kenapa ? sebab kakak sendiri dah try main guna laptop, susah nak maintain ketinggian yang sama – sebab kena tekan tekan mouse tu ha.. tapi kalau jari korang kuat, boleh jek..


sambil korang FLY tu, jangan lupa kumpul angpau yang ada tau sebab jumlah markah untuk 1 ( satu ) angpau adalah 10 !! banyak tu.. score jek 10 angpau dah 100 markah.. hee~ score rendah ? tak pe.. try and error jek tau sebab tak de limit penyertaan harian !! mainlah sampai lebam dan selagi masih dalam 7 ( tujuh ) hari tempoh bermain - 22hb Januari 2018 – 28hb Januari 2018..


HADIAH TRAVELOKA FLY & WIN CHALLENGE

Bukan sikit-sikit gais !! yang mana kaki travel atau baru nak berjinak-jinak nak g travel tu, confirm kelabu biji mata..


HADIAH UTAMA :
  • percutian 6 hari 5 malam ke Seoul, Korea Selatan untuk 2 orang
HADIAH PERTAMA :
  • percutian 5 hari 4 malam ke Phuket, Thailand untuk 2 orang
HADIAH KEDUA :
  • percutian 4 hari 3 malam ke Pulau Langkawi, Kedah untuk 2 orang
MAIN DAN SHARE DI FACEBOOK :
  • baucar Traveloka ; RM1,000.00 untuk 2 pemenang
berazam tinggi betul kakak untuk menang dan kalah kan korang sebab hadiah dia memang super BEST !! boleh plan untuk cuti sekolah yang akan datang.. hee~


APLIKASI TRAVELOKA

last kakak bawak anak-anak bercuti kat Dashbox Cyberjaya dan memang kakak buat tempahan melalui Traveloka.. zaman serba memerlukan duit dan kakak pun perlu berjimat tapi dalam masa yang sama nak sangat tidur kat hotel – ubah tilam konon.. hee~

dimana saja – bila bila masa, kakak cuma perlu membuat tempahan dengan memilih tarikh, hotel mengikut bajet dan lokasi kemudian buat pembayaran melalui online.. senang jek !! tak payah nak cetak resit apa segala, cuma save e-tiket dan tunjukkan semasa pendaftaran masuk ke hotel nanti.. dan selama kakak guna aplikasi Traveloka ni, belum pernah lagi la berlaku kesilapan dari pihak hotel.. alhamdulillah.. kenapa kakak kena pilih perkhidmatan lain sedangkan Traveloka mampu memberi segala kemudahan yang kakak perlukan.. hee~ mak mak sangat kan ?

kakak dah main game ni dan masih gigih nak dapatkan score paling tinggi.. hahahaha~ ala.. takkan korang nak tengok je kan ? setakat game tekan tekan tarik tarik camni, takkan la korang nak biarkan jek..

tak nak hadiah yang best tu ke ? hee~

nak kan ?

nak kan ?


You May Also Like

11 comments

  1. syok ni main dan menang...adiah best tul ..lama tk booking hotl thru traveloka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ main la.. mana tau nanti menang ke.. rezeki tak salah alamat kan..

      Delete
  2. 7 hari ke ? Bukan last 28 feb ke atie

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoi !! edit !! atie perasan 22 januari - 28 januari.. hee~ thanx kak !!

      Delete
  3. hehe goodluck kak tie main game. moga2 menang. weee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha~ kakak tak pandai main game.. asyik kalah jek.. putus asa btol..

      Delete
  4. singgah sini kak..hehe..waa cmbest jee ni, nak try jugaklah game nii hehee 😁

    ReplyDelete
  5. nak cubalah main hehehe.. mana tahuuu rezeki. tekan2 je kan kapal terbang tu ngeh2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ nampak macam senang kan ? haa.. try.. try..

      Delete
  6. Tulah masalahnya Atie kurang rajin nak cuba nasib mcm ni. Dahlah tak minat game, mmg awal awal dah kalah jerlah nampaknya hahaha ......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...