SHOPPING MR DIY SECARA ONLINE LEBIH MUDAH DAN JIMAT !!

by - August 02, 2018

menjadi pengurus rumah tangga sepenuh masa membuatkan kakak cuba sehabis baik untuk berjimat cermat.. hee~ sebab tu kakak menyambut baik portal dalam talian Mr. Diy yang menawarkan lebih 20,000 jenis produk pada harga lebih murah dan sudah pastinya berbaloi..

mr_diy_online_shopping

terdiri daripada sembilan kategori termasuklah perkakas, barangan rumah, elektrik, aksesori kereta, alat tulis, mainan, hadiah, sukan dan perhiasan dan kosmetik yang turut menjadi pilihan lebih 128 juta pelanggan saban tahun dengan mengunjungi lebih 550 buah kedai di seluruh Malaysia, Thailand, Brunei dan Indonesia.. nah !! kini.. semuanya dihujung jari jek bila Mr. Diy telah melancarkan portal e-dagang dengan tawaran yang lebih menarik..


MR. DIY ONLINE


dengan slogan “Always Low Price”, Mr. Diy juga menawarkan :

mr.diy_online

  • penghantaran PERCUMA terus ke alamat di Semenanjung Malaysia untuk barangan di bawah 5 kilogram
  • self collect di 25 buah kedai Mr. Diy terpilih di Lembah Klang
  • nak barang sampai cepat ? dalam tempoh 24 jam ? haa.. guna jek perkhidmatan Mr. Diy Ekspress
  • jaminan pemulangan semula wang dan barang sekiranya terdapat kesilapan dari pihak Mr. Diy


“kami sangat teruja dengan perkembangan terkini kami.. Mr. Diy telah berkembang 
pesat untuk menjadi jenama serantau dengan bilangan kedai yang dibuka di seluruh 
Malaysia dan negara-negara lain.. platfom e-dagang ini menunjukkan satu lagi 
perkembangan – yang menjimatkan masa dan juga menjadi perintis dalam cara 
perniagaan dilakukan di rantau ini..” 

- Encik Andy Chin ; Ketua Pemasaran & E-dagang Mr. Diy



dan kalau korang belum mula sebarang pembelian kat Mr. Diy online ni, baik korang save baucar diskaun RM 5.00 nih.. haa.. kan dah jimat sambil membeli-belah tu..

promosi_mr.diy_online

dan jangan terkejut kalau korang juga menang pelbagai hadiah sebab Mr. Diy memang selalu sangat buat contest untuk pembeli online ni.. haritu jek ada yang menang iPad dan pelbagai nilai baucar membeli-belah.. fufff—seronok kakak tengok.. ye la.. shopping pun boleh menang hadiah.. hahahaha~

contest_mr.diy_online


PROMOSI MR. DIY


sehingga 31 Ogos 2018, pembeli yang membuat pembelian serendah RM 10.00 berhak melayakkan diri untuk Promosi Poket Selamat dengan P&G dengan memenangi pelbagai hadiah menarik sehingga RM 128,000.00 termasuklah Honda City dan sepuluh unit iPhone X !! best kan ? senang jek nak menang pun..




cuma perlu buat pembelian produk P&G di laman portal e-dagang Mr. Diy, tangkap gambar resit sebagai pengesahan pembelian dan upload gambar di Facebook bersama slogan yang menarik.. hee~ semua pun layak menang tau..

nah !!

kakak dah shopping nih.. seronok betul sebab dengan RM 50.00 pun kakak boleh beli pelbagai barang.. mana nak dapat kat tempat lain.. kan ?




teruja ? nah !! korang boleh explore tentang Mr. Diy kat link bawah ni..


blogger_malaysia

You May Also Like

5 comments

  1. memang berhantu kedai ni. hehe. rambang mata nak beli, sampai tak tahu mana barang yg perlu beli. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha~ kan !! masuk nak beli benda lain, TER beli benda lain.. haru..

      Delete
  2. MR DIY pn skarang dh bole bli online ye...hebat skarang..smua dihujung jari je kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. tu la wakkkk.. bahaya sebenarnya.. hee~

      Delete
  3. ooo...ni yg Ibu ckp tu, Mr DIY dah online. emm...senang but ada bahaya gak ni.. he he

    ReplyDelete