PROMOSI COWAY BULAN SEPTEMBER 2019 - atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger

PROMOSI COWAY BULAN SEPTEMBER 2019

by - September 04, 2019

Coway ? Nah !! Ini bukan iklan berbayar ya tapi sekadar perkongsian kot korang mencari penapis air yang murah dan berbaloi - Promosi Coway Bulan September 2019 mungkin akan buatkan korang beralih fikiran untuk melabur barang sebiji dua. Hee~

Penapis Air Neo RM 85.00

Kalau klik kat mana-mana pun memang korang akan nampak promosi penapis air Coway jenama ni jekkkkkkk-- Jenama lain nampaknya tenggelam teruk ya. Tak !! Kakak tak tipu !!


PROMOSI COWAY SEPTEMBER 2019


YA !! NEO CHP-260N yang kalau sebelum promosi ni berharga RM 108.00 tapi bila dah masuk promosi bulan September 2019, korang akan jimat RM 23.00 !! Kiranya setiap bulan korang cuma bayar RM 85.00 je gais !!

Promosi Coway 2020

Letak atas table top tak pun kat rak-rak pun okay sangat haa.


PENAPIS AIR COWAY NEO


Reka bentuk moden sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai ruang letak minima. Al maklum lah, sedikit comel dan ringan menjadikan NEO muat disetiap penjuru. Tak kacau ruang lain. Antara kelebihan lain NEO adalah :

  • Tiga suhu air berbeza
  • Tangki air 5.8 liter yang sangat sesuai untuk 5 - 6 orang dewasa
  • Night Mode Sensor yang membantu pengguna menjimatkan penggunaan elektrik secara automatik
  • LED Indicator yang boleh mengesan aras air panas atau sejuk untuk isian semula
  • Child Lock yang mesra kanak-kanak
  • Ultra Slim Design yang membantu pengguna meminimumkan ruang

Menarikkan ? Hee~
Sabajap !! Korang kena tau spesifikasi NEO ni.

  • Dimensi ( W x D x H ) = 260mm x 483mm x 500mm
  • Penggunaan Tenaga :
    • Compressor 154 - 168 W
    • Heater 300 - 380 W
  • Berat Bersih : 18.0 kg
  • Sistem Tapisan :
    • 8" Neo-Sense ( Sediment + Pre Carbon )
    • 8" Nanotrap
    • 8" Plus Inno-Sense ( D ) - Post Carbon + Fine
    • Antibakteria

RM 85.00 SEBULAN


Promosi yang berlangsung sepanjang bulan September 2019 hingga 24hb September 2019 ni ditawarkan untuk :

  • Pelanggan persendirian SAHAJA
  • PERCUMA yuran pendaftaran ( jimat RM 200.00 )
  • PERCUMA service untuk lima tahun
  • PERCUMA pemasangan di rumah

KENAPA KAKAK PROMOTE COWAY ?


Ya iya lah !! Kakak merupakan HEALTH PLANNER lah ni sebab tu kakak promote kat korang !! Hahahah~ Dan kalau nak info lain tentang produk, boleh je KLIK LINK kat bawah ni untuk berinteraksi terus dengan kakak. 



Bukan nak eksyen tapi kakak sendiri dah pasangkan penapis air NEO kat rumah mak dan mak mertua kakak. Hee~ Korang ? Bila lagi ?


LOVE ;
ATIE ADNAN

You May Also Like

2 comments

  1. baru tahu atie jual coway... semoga murah rezeki atie...

    ReplyDelete
  2. la atie jual coway gak ke.. rumah kita pun pakai coway gak

    ReplyDelete