JURNAL DETOX CIK NAB YANG ASALNYA 113 KG

June 22, 2016 0
cececece-- main kompilasi plak ha.. hahahaha~ kakak kalau ayat tak meletop memang tak sah la kan * flip shawl * yang kalau sebelum ni kakak...

KADAR BAYARAN ZAKAT FITRAH 2016

June 17, 2016 0
dah 12 Ramadhan ni.. haa.. dah singah sambut salam pak amil blom ? hee~ kalau belum, memang korang kena baca lah ni untuk kadar zakat dan fi...

MAKANAN MEMPENGARUHI KESIHATAN EMOSI

June 16, 2016 2
korang percaya tak ? mestilah tak selagi tak cuba.. kan ? hee~ ape kata kalau korang terasa perasaan tu, atasi dengan makanan yang kakak na...

RESEPI AYAM BAKAR 3 BAHAN

June 15, 2016 13
hee~ kalau dah sampai tahap tak tau nak masak ape.. memang otometik kakak akan bertukar.. jadik chef-asal-ade.. gittew-- nak jadikan cerita,...

BELI TIKET BAS ONLINE SEBELUM TIKET HABIS

June 14, 2016 0
haa.. tajuk pun dah dramatik gile gitu.. hee~ dulu la masa kakak belajar kat Melaka, time nak cuti raya memang la cuti awal sket tapi nak d...

TURUN 5KG DALAM MASA 5 HARI DENGAN TEKNIK YANG BETUL

June 13, 2016 0
customer lama kakak ni.. dah lama dia diamkan diri.. kakak try follow up tapi dia diam.. tak pe la.. kakak dah biasa di-reject da...

BERBUKA PUASA SAMBIL MENDERMA DAN DAPATKAN DISKAUN 10%

June 12, 2016 0
ehem !! dah plan nak berbuka puasa kat mana minggu nih ? hee~ kalau dah ade, sila tukar fikiran lepas habis baca entri kakak ni dan kalau b...
Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes