PROMOSI SHAKLEE BULAN MEI 2017

April 30, 2017 2
haa.. nah !! tak menarik mana pun tapi serius BEST.. hahahah~ walaupun ada beberapa stok Shaklee yang dinaikkan harga, tapi kakak tengok ma...

TUTORIAL LETAK WIDGET FOLLOWERS DI BLOG

April 29, 2017 11
hahaha~ untuk beginner sangat tau.. korang yang dah lama dengan blog kakak, tau le cemana kakak dok asyik la tukau template.. agak jemu jek...

SERTAI PENGEMBARAAN THOMAS & FRIENDS DI SUNWAY PIRAMID

April 28, 2017 6
ada peminat keretapi kaler biru tak ? hee~ ha ? apetu keretapi kaler biru ? haa.. kalau tanya bangman, bangman senang jek jawab..  ...

MELURE ; MURAH TAPI BERKUALITI

April 27, 2017 14
zaman sekarang ni, tak lengkap rasanya kalau tak de bau bauan yang menjadi pelengkap gaya.. kan ? kalau kakak, kakak memang suka bau bunga ...

BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK MEMPERBAIKI MUTU KESIHATAN PENGGUNA ?

April 27, 2017 2
em.. tiap kali kakak berhadapan dengan prospek Vivix dengan seribu satu persoalan dalam benak dorang.. hee~ kenapa mahal sangat Vivix ni ? ...

SERTAI #AMAZEINGPROMO SHURAH DAN MENANGI RM 100.00 SETIAP MINGGU

April 26, 2017 0
siapa pengguna rangkaian produk Shurah ? kasik ombak satu kali.. hee~ untung korang ni sebab 15 Mac 2017 hingga 15 Mei 2017, pihak pengelua...

BETUL KE HARGA PRODUK SHAKLEE NAIK MULAI 01 MEI 2017 ?

April 26, 2017 2
haa.. kecoh dah pasal ni.. ada yang sampai marah marah sebab harga naik lepas tu tanak kawan kite dah pun ade.. hee~ tapi kalau korang mema...

PILIHAN KOPI PREMIUM DENGAN NESCAFE DOLCE GUSTO PICCOLO

April 25, 2017 5
siapa follow kakak kat Instagram mesti tau betapa kakak seorang peminat kopi tapi bukan semua jenis kopi kakak akan minum.. hee~ seminggu, ...

200 JENIS HIDANGAN DI BUFFET RAMADHAN 2017 BANGI GOLF RESORT, SELANGOR

April 21, 2017 14
diam tak diam dah nak masuk bulan Ramadhan lagik kan.. em.. cepat masa berjalankan.. hee~ sambil menunggu masuk bulan Ramadhan, kakak berke...
Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes