CUTI UMUM 2018 ; JOM RANCANG PERCUTIAN !!

by - January 01, 2018

nah !! awal tahun semua pakat tengok kalendar untuk set bila nak cuti.. kan ? kan ? hee~ jangan tipu la.. kakak pun sama kot, dok leka peratikan tarikh Cuti Umum 2018 sebab nak adjust cuti untuk anak-anak nanti sesambil adjust bajet..


ya !!

macam biasa.. Malaysia merupakan negara paling banyak cuti.. hee~ itu belum masuk EL / MC dan sebagainya.. korang ?






nah !!
rancang percutian 2018 korang sebaiknya, jangan ada yang terbabas ke lautan dalam.. hee~ atau rujuk SINI untuk kenyataan dari kerajaan !!


You May Also Like

1 comments

  1. alhamdulillah..dah boleh plan cuti raya apply waran flight awal2..ekekee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...