ZV BEAUTY ; DARI WANITA UNTUK KECANTIKAN WANITA

by - October 01, 2018

lambakan produk kecantikan dari pelbagai jenama membuatkan kakak sebagai pengguna menjadi buntu.. tak tau mana yang elok dan sesuai untuk kulit.. emphhh—risau sebenarnya takut tersalah pilih sebab kulit setiap dari kita berbeza.. kan ? wanita gais.. wanita.. hee~

zv_beauty_collection_precious

dan !!

kakak bukan kaki renyah untuk ikut semua step sampai nak baking dan tanam countour.. asalkan ada primer dan foundation, kakak habis happy dah.. hee~ bila bekerja kat luar, memang tak dan nak touch up segala..


ZV BEAUTY COLLECTION


menyedari betapa penting mengejar masa sehari-hari, pengasas ZV Beauty Collection iaitu Puan Zihan Hassan dan Puan Vian Hassan mencari inisiatif untuk membantu wanita yang ingin cantik dalam masa yang singkat.. tapi bukan sekadar cantik je sebab kandungan setiap produk keluaran mereka mengandungi bahan yang mampu menjaga kesihatan kulit.. wah !! lain macam kan ?

zv_beauty_launching_product
Puan Zihan dan Puan Vian bersama barisan model dan MUA terkenal semasa sesi demonstrasi
sempena majlis pelancaran ZV Beauty Collection, gabungan adik-beradik ini mempersembahkan empat produk terbaharu keluaran mereka iaitu PRECISION :

  • precision face base primer
  • precision treatment foundation
  • precision loose powder
  • precision eyeshadow ( ada empat warna trending !! )

yang mengandungi ekstrak minyak marula dan minyak argan yang kaya dengan vitamin E untuk memelihara kecantikan kulit..

koleksi_zv_beauty_makeup_starter

didatangkan lengkap satu set mengikut aturan penggunaan, kakak yakin ZV Beauty Collection yang kini sudah berada dipasaran dapat memikat hati pengguna.. manakan tidaknya, ZV Beauty Collection pandai mengolah produk sesuai dengan kehendak pengguna pada masa kini..

zv_beauty (2)

bahan utama dalam koleksi sulung dari ZV Beauty mengandungi minyak marula.. ha ? tak pernah dengar ?


MINYAK MARULA UNTUK KECANTIKAN


diformulasikan untuk kesihatan kulit, ZV Beauty Collection membantu meningkatkan keremajaan kulit dan mengurangkan faktor penuaan seawal pengambilan.. ya !! kandungan produk yang berkualiti sekaligus membantu mengatasi masalah kulit wanita asia.. penggunaan minyak marula untuk kecantikan tidak lagi dipandang ringan kerana produk yang mengandungi minyak marula boleh dikategorikan antara produk terbaik.. termasuklah produk kecantikan dari ZV Beauty Collection ni.. hee~

koleksi_precision_zv_beauty

foundation_zv_beauty
didatangkan dalam pek mudah bawa – muat – handbag
kelebihan minyak marula untuk kecantikan ? wah !! jangan risau.. kakak siap payung nih.. sebab teruja kot.. kakak pakai produk mahal-mahal tapi tak de pun kandungan dan kelebihan yang ZV Beauty Collection ada..

  • minyak marula melembutkan kulit dan menyerap lebihan minyak tanpa meninggalkan kesan capuk pada kosmetik
  • sesuai digunakan pada semua jenis kulit
  • bebas kimia kerana minyak marula mempunyai ciri-ciri antimikrob
    • banyak produk kecantikan menggunakan paraben TETAPI produk ZV Beauty Collection tidak mengandungi paraben tau apatah lagi bahan kimia sintetik
  • kandungan minyak marula dalam produk ZV Beauty Collection membuatkan tekstur nya lebih ringan sekaligus me
  • antipenuaan ? yeay !! suka !! suka !! hahahaha~ ya !!
    • minyak marula yang terkandung dalam ZV Beauty Collection mampu mengurangkan kedutan akibat penuaan dan menganjalkan kulit

KAT MANA NAK BELI PRODUK ZV BEAUTY ?


buat masa ni korang boleh dapatkan koleksi Precision dari ZV Beauty di :

korang doa-doa lah kot ZV Beauty berjaya tembus pasaran outlet.. nah !! lagi senang la korang nak dapatkan stok.. eh !! kakak jugak sebab kakak dah in love dengan foundation dorang.. best namateyyyy--

malaysia_blogger

You May Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...