MOTHERHOOD.COM.MY PILIHAN IBU MODEN UNTUK MEMBELI KELENGKAPAN ANAK

June 01, 2016

haa.. baca tajuk pun rasa nak tersembul biji mata kan ? hee~ saba.. ni kisah minggu lepas la.. kakak dapat invitation untuk majlis pelancaran motherhood.com.my.. ape tu ? haa.. baca kat bawah nun.. 

KLIK GAMBAR (",)

salah satu portal / hub / website yang sediakan pelbagai kelengkapan dari mak mak mengandung sampai la anak 3 tahun.. mana taknya, segala keperluan seharian korang boleh dapat kat sini.. semua hujung jari.. hee~ senangkan ? lagi lagi korang yang sedia sibuk * konon * dan tak sempat nak singgah beli barang kegunaan anak anak.. ya !! dengan yakin kakak cakap, sini ada hampir semuanya * just name it !! *

yang ni kalau kakak sebut mesti korang menyengih dan terbayang bukan bukan.. hee~ SALE hampir 20% untuk jenama / barang terpilih.. pergh !! habis murah dah tu ye la.. korang tengok la brand ape plak kan dorang pasarkan.. bukan ade kat butik PS * petaling street.. hee~ * semua yang ada dalam tu memang akan mencengkam biji mata korang..

antara brand yang ada kat website tu :


ouch !! semua kat satu tempat.. dan paling best.. yang bawah nih.. hee~


dengan pembelian sebanyak RM 99.00 dan keatas, korang layak dapat PENGHANTARAN secara PERCUMA !! haa.. kalau korang beli lampin anak untuk stok sebulan, sila la jangan abaikan perkhidmatan FREE FREE gini.. manfaatkan la ye.. melainkan korang memang kaki jalan.. tu memang cemana kakak promo pun korang dah ade jawapan.. hee~

yang bestnye * BEST untuk kali ke berapa nih ? hee~ * kalau korang sign up dan korang layak untuk dapat RM 15.00 kredit untuk mana mana barang yang ada kat website dan apa pun harga.. tak kisah la mahal ke murah ke.. banyak tu kalau RM 15.00.. kalau beli lampin anak * lampin aje la ye sebagai contoh sebab anak anak bawah 3 tahun memang pakai lampin.. hee~ * 


CONTOH tau (",)
nih harga lepas promo RM 119.31..
korang dah sign up kan tadik..
dan korang akan dapat diskaun RM 15.00..

hee~

RM 119.31 - RM 15.00 = RM 104.31

maknanya !!
korang dapat FREE DELIVERY untuk item ni..

eleh !!
takkan beli lampin anak jek kan ? mesti korang rambang mata jugak kan ? hee~ sila shopping dihujung jari dan luangkan lebih masa bersama yang tersayang..

klik sini ya..

http://www.motherhood.com.my/


NAK TIPS POTTY TRAINING UNTUK ANAK ANDA ?
CARA RAPATKAN HUBUNGAN DENGAN ANAK MELALUI PEMBELAJARAN ?
ANAK PERNAH SEMBELIT ? KESIANKAN ?

You Might Also Like

0 comments

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS