LAZADA BLOGGER CONTEST SEMPENA ULANGTAHUN KELIMA !!

March 16, 2017

nah !! Lazada Blogger Contest datang lagik weyh !! hee~ dan diam tak diam sangat la, rupanya dah 5 tahun dah Lazada nih ye.. tak padan dengan 5 tahun tu, asal sebut jek kita dah tau apa service yang dorang sediakan.. memang dah kira femes la nih.. pelbagai jenama, kualiti, harga memang tak payah cakap la murah dia cemana kan..


contest ni terbuka untuk semua blogger yang berlansung dari 1 Mac 2017 hingga 23 Mac 2017 !! maknanya, time korang baca entri kakak nih, korang ada 7 hari lagi untuk jadi sebahagian dari KAMI.. jangan tak tau.. hadiah yang dorang tawarkan bukan calang-calang sebab makin ramai yang join, makin tinggi nilai hadiah yang dorang tawarkan.. hee~ best kan ?

KURANG 50 PESERTA ( 10 PEMENANG )

1st Prize : 1 x RM 300.00
2nd Prize : 3 x RM 200.00
3rd Prize : 6 x RM 100.00

LEBIH DARI 50 DAN KURANG DARI 100 PESERTA ( 20 PEMENANG )

1st Prize : 1 x RM 500.00
2nd Prize : 7 x RM 250.00
3rd Prize : 12 x RM 125.00

LEBIH DARI 100 PESERTA ( 30 PEMENANG )

1st Prize : 1 x RM 800.00
2nd Prize : 12 x RM 300.00
3rd Prize : 17 x RM 150.00

kalau korang bukan blogger pun tak pe sebab korang pun layak dapat sesuatu dari Lazada.. haa.. jangan tak tau yang dorang akan buat jualan jatuh tergolek sehingga 90% untuk korang jugak !!

KLIK SINI --> LAZADA BIRTHDAY SALE

APA YANG ANDA SUKA TENTANG LAZADA MALAYSIA ?

kalau nak ikutkan memang banyak la yang kakak suka sebab kakak sendiri pernah bekerjasama dengan Lazada tahun lepas.. mula dari situ la kakak lebih kerap 'melepak' kat website Lazada.. hee~


  • barang berjenama bukan lagi mustahil kalau beli kat Lazada.. hee~ semua pun mampu memiliki jenama kegemaran korang sebab, ada diskaun tak masuk akal !! 
  • sangat banyak produk pilihan yang menarik weyh.. dari barang dapur, baju, tudung, handbag, meja makan, rak kasut, lampin pakai buang bayi, susu.. ibarat tak payah keluar rumah dah.. semua hujung jari jek--
  • cara pembayaran yang mudah !! sangat senang sebab korang boleh pilih samada nak bayar dengan menggunakan kad debit, kad kredit ataupun COD jek.. bayar masa barang sampai..
  • diskaun sehingga 90% !! mana nak dapat dik non.. hee~ Lazada je yang berani pertaruhkan diskaun setinggi itu..

TIGA PRODUK DARI LAZADA MALAYSIA ( PILIHAN KAKAK )

adoiyai.. ape punya soalan nih weyh ? hahaha~ apasal 3 jek ? bagi la lebih sikit biar lagi pening kakak nak buat keputusan haa.. tapi setiap tahun kakak memang ade wishlist dan sejak jadi mak mak nih, pempaham jek la.. mesti la nak kan yang terbaik untuk seisi keluarga kan.. maksudnya, bukan untuk kakak sorang je yang boleh guna.. tapi semua dalam rumah dapat manfaat..

Tefal Steam N Light Steamer VC 3008
kalau sape follow kakak dari awal dulu, kakak memang obses dengan kesihatan.. kan ? hee~ sebab tu la nak sangat steamer nih.. jadik.. boleh la mula makan healthy foods.. kurang minyak dan goreng goreng nih..

Deerma Handheld Mini Vacum Cleaner
ye !! kakak sangat memerlukan sebijik vacum.. hee~ faham-faham je la duduk kat KL nih kan.. sana sini construction.. memang akan ada habuk la yang melekat kat karpet mahal kakak.. huu~ sedih tau.. takkan 24 jam kakak nak tutup tingkap kan.. dah lama rasanya mengidam untuk ada satu.. tu ada 70% tu.. mana la tau ade rezeki kakak nak dapat satu nanti.. aamiin--

Meien USB Rechargeble Electronic Weighing Scale

last !! memang kakak perlukan sangat benda nih tapi takut nak beli sebab kalau BMI TER-naik sikit pun confirm kakak pengsan sebab tak boleh terima kenyataan.. sampai macam tu sekali kakak over kan.. hahaha~ murahkan ? lagi plak kaler pink.. memang selera kakak sangat la kan.. okay la nih.. kita masuk dalam wishlist..

PENDAPAT UNTUK LAZADA MEMPERTINGKATKAN KUALITI PERKHIDMATAN

LUASKAN KAWASAN JAJAHAN CASH ON DELIVERY.. hee~ ye.. kalau ini dapat dipertimbangkan, memang best.. bagi peluang la kat kawan-kawan lain yang tak de online banking shopping sama.. barulah meriah.. kalau kat kawasan kakak pun, bukan semua barang akan sampai tau.. tapi sesetengah supplier jek..

selebihnya memang kena pos la.. kaka tak suka pos pos nih.. lambat satu hal, lepas tu kalau ade rosak ke ape ke, sakit hati mak nanti.. sebab tu kakak prefer COD !!

UCAPAN ULANGTAHUN UNTUK LAZADA MALAYSIA

SELAMAT ULANGTAHUN KELIMA LAZADA MALAYSIA !! semoga terus unggul menjadi peneraju utama laman web membeli belah dengan harga terendah dan berbaloi disamping membantu memudahkan urusan lebih 31 juta rakyat Malaysia dalam urusan membeli belah.. jimat ? eh !! dah tentulah membantu kami berjimat juga..

semoga terus gigih memberikan yang terbaik !!


NAK JOIN JUGAK ?

jom la weyh !! sebab lagi ramai koin lagi meriah kan.. koman koman pun dapat nombor 3 ke.. sape la tau.. tak pun dapat surprise 3 hadiah pilihan kita tu * pilihlah yang mahal mahal sikit.. hahaha~ * sape tau.. tuah ayam kat kaki, tuah manusia Lazada poskan hadiah.. a.. gittew--


dah siap entri macam kakak nih, jangan lupa untuk emailkan ke : contest@lazada.com.my

You Might Also Like

11 comments

  1. Hahahaha patut canggih manggih top three product kak Atie tu, kihkihkih. All the best ya.

    Memang gempak oh contest ni, cubalah nasib mana tahu tuah ayam nampak di kaki, ye dok.. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ kan !! mana la tau ade rezeki terpijak.. good luck kat mai jugak !1

      Delete
  2. good luck Atie. semoga berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ros !! hee~ ros join jugak kan ?

      Delete
  3. wah, bestnya... nak join jugak lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ jom kak mia.. boring2 tak tau nak buat entri ape, kita main contest plak haa..

      Delete
  4. good luck 😄 nak juga steamer tu, nak kurangkan makan mknn yg berminyak 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !! kakak pun sangat memerlukan steamer itu..

      Delete
  5. good luck! :)

    www.fatinamdzfr.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. mcm mana nk dapat hadiah lazada???

    ReplyDelete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS