FENOMENA TUDUNG WANGI TANPA SEMBUR MINYAK WANGI

July 05, 2017

wah !1 sebelum ni kalau nak keluar dari rumah, mesti bersiap sejam awal.. part paling lama terok nak bersiap - tudung.. hahahah~ kengkadang dah gosok kemain teruk tapi tak shape jugak.. bila dah pakai ade jek bahagian yang keromot keromot.. memang tak boleh terima kenyataan betul.. tu kakak la.. sampai la kakak terjebak dengan FENOMENA TUDUNG WANGI TANPA PERLU SEMBUR MINYAK WANGI.. haru jugak sebenarnya..


iBAWAL MALAYSIA

pelopor tudung bawal wangi pertama di Malaysia dengan trademark #gosokgosokwangi menawarkan Soraya 2017 Flora & Fauna yang memang serius ada bau wangi tu.. hee~ kakak teruja weyh..


dah la dorang main dengan kaler pastel dengan corak yang memang belum ada kat pasaran.. wuhuu-- bila pakai kan, rasa macam habis princess dah ni.. dengan menggunakan material satin crepe yang agak tebal dan mudah sangat nak bentuk memang terbaik dalam kelas dia * jangan sekadar baca apa yang kakak carita tapi korang try beli satu dan korang akan mula bercinta.. hee~ *

TIPIKAL TUDUNG BAWAL

  • nipis
  • tak de bau
  • kain kapas
  • kosong tak bermaya
  • kain kesat
  • kena tiup tiup baru terbentuk
  • letak merata lepas gosok, bila orang terduduk / alihkan mula komot seribu juta
  • dijual longgok
kan ? hahahah~ eh !! kakak pakai tudung bawal dari form 1 kot.. tau la perubahan material.. adoi.. bila mengenang balik memang kelakar tau.. dan banyak juga masa berhabis depan cermin semata mata untuk bentukkan tudung.. aduh !! jangan cerita la punya marah orang sekeliling kakak sebab menunggu kakak bersiap..

nah !! kakak SOGOK dengan ini.. hee~
sebab tu kakak confident.. hee~ bersiap pun sekejap jek.. tak macam dulu dah sebab tudung bawal ni memang BEST.. tu gambar Garam Di Laut tu pun kakak pakai iBawal.. tak de mengembung beriya tudung tu kalau pakai spek mata pun.. suami kakak cakap "just nice.."

warna - warna lembut buat kekakak / kekadik jatuh hati.. kan ? kan ? kan ?

EJEN iBAWAL ?

haa.. kalau korang nak tau, belum ramai yang jadi ejen iBawal tau.. maksudnya peluang untuk korang jana pendapatan memang ADA.. kalau belum nak jadi ejen, jadi dropshipper pun tak pe dan kelebihan dropshipper ni, korang tak payah pegang stok dan hanya buat iklan + amik oder dari customer jek.. lenlain, ejen korang yang akan uruskan..

ala.. macam #kakpinkjualtudungbawal tu-- * sambil moncong kan bibir.. * dia tengah cari dropshipper la tu.. hee~ nak luaskan empayar katanya.. lepas tu nak tolong surirumah tambah pendapatan.. nanti kak pink tu ajar korang cara buat online business dengan cara yang betul.. a.. cumanya kak pink tu pesan kat kakak, dia perlukan mereka yang SETIA jek.. yang kuat mainkan perasaan orang, jangan join kak pink.. kesian dia.. dah la PINK, takut bertukau hijau plak nanti.. hahahah~

g follow IG kak pink tu @ibawal_
korang boleh la layan katalog iBawal nih kat IG beliau.. kalau rambang mata, kakak mintak mahap la ye.. hee~ sebab kakak pun begitu jua..

SIAPA KAK PINK TU ?

hahahaha~ kakak la.. yang sebelah tu #kaksheghapunkakiibawal.. gittew lah sekarang ni.. main hashtag saje..


mulanya kitorang beli sebab suka pakai lepas tu terjebak beli banyak sebab lagi murah kan.. haa.. maka.. koleksi kitorg pun dah boleh bukak butik sebenarnya.. 


SIDEINCOME

kakak mempelawa seberapa ramai surirumah / pelajar yang memang nak buat sideincome.. meh !! whatsapp kakak atau partner kakak..

atie - 017 309 1865

shira - 019 658 2589


You Might Also Like

6 comments

  1. Teringat mama zaman 90an pun Ada juga Kain wangi bila digosok.. mmg best Sgt sebab kita on wangi aje bila pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay !! betul.. saya ada baju kurung kain wangi.. hee~ mak buat kan masa raya form 3..

      Delete
  2. ooh. Tudung pun ada tudung wangi ya. Ingatkan minyak wangi je yg wangi.

    ReplyDelete
  3. wahh mcm menarik ni..
    tudung wangi..ummm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha~ best !! nanti beli tau.. kalau buat koleksi, boleh geng dengan kakak..

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS