HARGA PAKEJ PENGIKLANAN DI ATIEHILMI.COM

Fuff—Walaupun www.atiehilmi.com baru mencecah usia empat tahun ( menjengah ke lima tahun dah boleh masuk tadika ) susah sebenarnya kakak nak buat keputusan. Hahahaha~ Disebabkan ada permintaan dari beberapa jenama yang mahu beriklan di blog kakak.. Nah !! Untuk kalian lah ni. Semoga sama-sama mendapat manafaat.

harga_iklan_di_blog_2019

Statistik www.atiehilmi.com telah melebihi 1 juta pageview dengan purata pelawat yang singgah adalah 70,000 sebulan dengan purata lebih 2,000 pelawat sehari dan kakak menawarkan beberapa pakej pengiklanan mengikut jenis, kedudukan dan bajet korang. Kira semua boleh bincang sampai jadi lah. Gitttttoooooooohhh--

1. IKLAN BANNER LEADERBOARD

harga_iklan_di_blog_2019

  • bersaiz 728 x 90 diletakkan pada bahagian atas web antara logo dan artikel
  • berpotensi tinggi menarik perhatian bakal pelanggan
  • iklan akan muncul di setiap halaman
  • harga : RM 150.00 / dua bulan

2. IKLAN BANNER MEDIUM RECTANGLE

harga_iklan_blog_2019

  • bersaiz 300 x 250 diletakkan pada bahagian sidebar kanan
  • iklan akan muncul di setiap halaman
  • harga : RM 150.00 / dua bulan

Siapa nak design setiap banner ni ? Hee~ Kalau korang dah ada design sendiri, boleh je nak gunapakai tapi kalau tak de – kakak awak serba boleh !! Jangan risau yah.




3. IKLAN TEKS BARIS

  • link pengiklanan akan berada di bawah setiap artikel terbitan kakak dan tidak akan dipadam ( iklan kekal )
  • hanya dua slot iklan disediakan
  • korang kena lah sediakan ayat iklan yang best-best ya !!
  • harga : RM 100.00 / dua bulan

4. IKLAN MEDIA SOSIAL ( INSTAGRAM + FACEBOOK + TWITTER )

  • Okay—Ini kakak tak boleh sesuka hati nak publish lah kan ( atas isu-isu berbangkit yang dah jadi sebelum ni ) Hahahaha~ Tapi kalau korang nak kan perkhidmatan kakak boleh email terus ke atiehilmi2u@gmail.com dan kat sana nanti kakak akan berikan Advertising Rate Card.

sewa_iklan_atiehilmi.com

5. PENULISAN REVIEW KREATIF

  • artikel tentang produk atau perkhidmatan ditulis dan disiarkan dalam blog ini secara kreatif ( mengikut spesifikasi isi yang diberikan oleh pelanggan ) dan sudah tentunya mesra SEO
  • SEO dengan kata kunci akan dimasukkan dalam artikel bagi memastikan artikel dapat menguasai enjin carian seperti Bing ataupun Google
  • artikel yang ditulis akan berada dalam blog selagi blog masih ‘bernyawa’
  • artikel yang ditulis akan di – post juga ke sosial media ( Google+ / Facebook / Instagram / Twitter / LinkedIn – jika perlu )
  • setakat ini, kakak dah menulis untuk lebih 70 jenama dalam dan luar negara !!

Hey !! 
 

Jangan malu dan segan bertanya tau sebab kakak tak makan orang. Hee~ Selagi boleh win-win ; kakak okay sahaja !!

malaysia_blogger
Share:

1 comment :

  1. kalau saya nak ltk iklan kat hati awak berapa harganya?haha

    ReplyDelete

Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes