PAKEJ FOTOGRAFI MURAH DI CVS PRODUCTION

FUFF—Mengah nak menghabiskan raya tahun ni dengan pelbagai acara termasuklah sesi photoshoot dengan CVS Production ha. Hee~ Walaupun setahun sekali tetap lah nak merasa gambar sekeluarga yang lengkap dan tertib. Tak gitu ?

Pakej Fotografi Murah 2020

Murah dengan senyuman dan tak lokek pendapat untuk kami bergaya, jurugambar CVS Production memang awesome !!


CVS PRODUCTION


Sesi dua jam bersama keluarga yang memang kakak takkan lepas kan peluang. Time ni lah nak paksa masing-masing buat muka paling manis untuk kenangan kelak. Ye lah. Anak-anak kan sejenis cepat membesar dah tu Encik Suami kakak sejenis yang pemalu nak bukan-bukan depan orang yang tak kenal. Pishang gak lahhhhhhhhhh--

Studio Gambar Keluarga Cheras

Telah beroperasi selama lapan tahun, CVS Production menyediakan perkhidmatan fotografi progresif dan juga pengeluar video terutamanya dalam bidang korporat, acara, fesyen, kecantikan dan penyewaan studio yang terletak di Cheras. Telah bekerjasama dengan beberapa jenama besar, CVS Production tidak ketinggalan melakukan kerja amal saban tahun dengan kerjasama para pelanggan pada setiap kali menjelang Ramadhan dan Syawal.

Dengan setiap pakej fotografi Raya, 10% dari hasilnya akan disalurkan ke Pusat Pengajian Al-Quran An-Nur Ar-Raudah. Nampak ? Korang amik pakej fotografi dari CVS Production, korang akan dapat gambar yang super berkualiti dan cantik JUGA menjadi sebahagian saham akhirat kelak. Hee~ Fun kan ?

Pakej Fotografi Murah 2020

Turut menyediakan kemudahan lengkap seperti tandas, bilik persalinan dan juga surau – kakak rasa macam kat rumah !! Hahahahah~ Dah lah fully aircond !! Memang syok gile lah nak posing-posing sebab mekap pun tak cair.

Studio Fotografi Cheras, Selangor


PAKEJ PROMOSI GAMBAR RAYA


Ada beberapa promosi yang mungkin bersesuaian dengan bajet korang :

  • RM 49.00
    • 10-20 min white studio
    • 10 edited pictures + Max 4 person
    • Soft copies ( 15 photos )

  • RM 69.00
    • 20-30 min white studio
    • 15 edited pictures + Max 4 orang
    • Soft copies ( 25 photos )

  • RM 200.00
    • 40-60 min white studio
    • 25 edited pictures + Max 20 orang
    • Soft copies ( 25 photos )

Tambahan :
  • Tambahan gambar ( semua gambar ) : RM 50.00
  • Poster frame : 16"x24" : RM100 / 10"x15" : RM 60.00
  • Tambahan orang : RM 20.00 / seorang  (bayi yang tak boleh berjalan adalah percuma )

Pakej promosi bermula dari RM 49.00, korang akan dapat memilih gambar yang telah diedit cantik oleh tangan-tangan ajaib di CVS Production tu. Masih lebih kurang dua minggu lagi untuk korang grap harga promosi ni sebab lepad habis je Raya – harga akan kembali kepada harga asal lah. Rugi kan kalau tak grab !!

Photoshoot Amal CVS Production

Sebenarnya banyak lagi gambar tapi kakak tak tau nak masukkan yang mana satu kat blog sebab semua pun lawa-lawa belaka. Hahahaha~




Nah !!
Macam biasa lah, kat bawah ni ada segala link untuk rujukan korang.

WHATSAPP : +60166664034

Malaysia Blogger

EHEM—Tak ngidam nak gambar cecantik gantung kat rumah atau kemas kan dalam album kenangan ke ? Hee~ Saja jek cucuk jarum kot mengena pada ayat terakhir.


LOVE ;
ATIE ADNAN

Share:

Post a Comment

Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes