TERBANG TINGGI LEBIH JAUH DENGAN PROMOSI HARGA RENDAH AIRASIA 2019

by - July 10, 2018

tahun sebelum-sebelumnya memang tak terasa sangat nak fly sebab Nur Aiman dengan Nur Aina dalam kategori belum faham bahasa, jadi percutian kami hanya dalam Malaysia dan dekat-dekat jek.. tapi !! bila anak dah besar sikit ni dan baru masuk kategori FAHAM bahasa, mula la kami suami – isteri teruskan minat kami !!

airasia

bila notification harga rendah AirAsia masuk jek kat email kakak, memang laju la kakak bukak dan dari situ lah bermula segala konflik ke – tidak – sefahaman antara kami suami isteri.. hahahaha~ ya !! kitorang tak pernah gaduh ; cuma kalau selisih pendapat tu pernah la.. cuma tak sangka isu “nak bercuti kat mana dan buat apa kat sana..” adalah topik utama..

sakit hati pun adeeee.. hahahaha~

kalau boleh kakak memang nak start dengan Hatyai untuk permulaan trip kami teroka dunia.. wah !! nampak tak impian tu cemana.. hee~ tak salah berimpian kan ?

low_fare_madness

tambah menyakitkan rasa bila kami berdua tak de sefahaman dengan lokasi.. kakak nak bercuti sambil makan-makan tapi encik suami nak bercuti atas tiket memang bercuti, tak buat pape.. duduk dan berehat jekkkkkk.. taknak la menyusup lorong-lorong kecik semata-mata nak cari makan.. jahat kan idea tu.. hee~

nah !!

kakak share harga murah celah mana yang AirAsia tawarkan.. mana la tau korang memang tunggu masa jek ; macam kakak..

promosi_air_asia_2019
promosi_air_asia
air_asia_promotion_2018
promosi_airasia_2019
airasia_promotion_2019
air_asia_2019_promosi
premium_flatbed_promotion_2018
airasia_connecting_flights_promotion_2019

tapi tu la tu !!!

kena booking sampai 15hb Julai nih jek.. haa.. korang sempat tak ? dan tarikh penerbangan adalah dari 01hb Februari 2019 sampaiiiiiiiiiiiii la 13hb Ogos 2019.. okeh.. kakak nak sambung bincang dengan encik suami ni, nak terbang mana.. kalau tak kitorang bercuti kat Melaka lagi la jawabnye.. hahahaha~


blogger_malaysia

You May Also Like

3 comments

  1. murah sungguh. sonoknyaa kak atie. ni kena booking awal2 ni

    ReplyDelete
  2. aaaih gedik2 tangan ni nak beli tiket tapi kena tahan diri dlu.. nak guna duit kot lain. posa kejap la jalan2 ni.

    ReplyDelete