PROMOSI CANTIK SEMPENA HARI RAYA DI NATASHA BY DR. FREDI SETYAWAN

by - July 05, 2018

bercakap soal kecantikan, ramai wanita suka dan teruja untuk memiliki kulit yang lebih sihat tanpa cela.. tapi.. kebanyakan servis di pusat-pusat kecantikan harganya kemahennnnnn mahal sehinggakan niat untuk menjadi cantik dengan mendapatkan rawatan terbantut.. huu~

natasha_by_dr_fredi_setyawan_malaysia

Natasha by Dr. Fredi Setyawan bukanlah nama yang asing dalam dunia kecantikan yang telah bertapak di Malaysia selama tiga tahun yang unggul tetapi berada di negara jiran ; Indonesia sejak dari tahun 1999.. mempunyai kilang sendiri, setiap satu produk Natasha by Dr. Fredi Setyawan menggunakan teknologi mengubah partikel menjadi satu juta lebih kecil dan halus supaya mudah diserap lembut hingga ke liang pori dengan lebih efisyen..


memilih Bangsar, Kuala Lumpur sebagai pusat sehenti yang mempunyai bilik rawatan muka, bilik rawatan rambut dan spa harian membuktikan permintaan rakyat Malaysia terhadap isu kecantikan semakin meluas dan sedikit sebanyak dapat membantu wanita Malaysia mendapat perkhidmatan terbaik dari pakar yang bertauliah.. ya !! kesemua staff di Natasha by Dr. Fredi Setyawan telah dilatih menjadi profesional dalam bidang masing-masing.. hee~ sebab tu kakak suka singgah kat sini..

promosi_spa_muslimah_kuala_lumpur
bilik rawatan
natasha_skincare_by_dr_fredi_setyawan
nak urut ? hee~ bolehhhhhhh..
rambut rosak ? okeh !! singgah sini untuk rawatan pada harga super berbaloi..
dan sempena musim raya ni, Natasha by Dr. Fredi Setyawan sekali lagi memberi keistimewaan untuk para pelanggannya dengan tawaran harga kasih sayang khusus untuk pencinta kecantikan !! aha.. memang sesuai sangat lah kalau korang juga mempunyai masalah kulit yang kronik, dah cuba macam-macam produk tapi tiada yang serasi.. INI lah masanya !!


PROMOSI SEBULAN


1 : CLINIC + BEAUTY

  • facial ( CP- ) + carbon peel ( 1x ) = RM 399.00
    • harga asal = RM 510.00
  • facial ( CP- ) + microoxy ( 1x ) = RM 200.00
    • harga asal = RM 360.00
  • facial ( CP- ) + aquamesolift = RM 299.00
    • harga asal = RM 410.00

2 : PEMPER SET

  • milk cleanser – RM 40.00
  • masker tube – RM 50.00
  • neck cream – RM 50.00
  • eyetube – RM 40.00
  • normal facial + light active therapeutics ( LAT ) – RM 235.00
  • harga promosi = RM 299.00
    • harga asal = RM 435.00

3 : ARGAN SERIES + SPA UNTUK WANITA

  • argan shampoo ( 100 ml ) – RM 40.00
  • argan bath ( 100 ml ) – RM 40.00
  • argan conditioner ( 100 ml ) – RM 40.00
  • argan lotion ( 100 ml ) – RM 40.00
  • spa treatment ( macadamia + mulberry + coffee ) – RM 275.00
  • harga promosi = RM 299.00
    • harga asal = RM 435.00

eh !!

tak !!

bukan untuk wanita jekkkkkk.. ada juga rawatan untuk lelaki hensem tau.. hee~ tapi yang tu korang boleh hubungi Natasha by Dr. Fredi Setyawan untuk dapatkan harga promosi ni.. mana la tau ada harga special ke kan.. oh !! pasal aurat jangan risau.. setiap rawatan mengikut jantina, akan diasingkan bilik dan tukang perawat juga mengikut jantina.. haa.. sangat sesuai juga untuk pasangan suami isteri yang cari quality time yang santai..

spa_muslimah_kuala_lumpur (2)

jujur kakak cakap, ada sesetengah event kakak akan menggunakan solekan yang sedikit tebal dan kalau nak cuci memang makan masa yang lama dengan pelbagai step.. tapi !! produk Natasha by Dr. Fredi Setyawan sedikit sebanyak membantu kakak menyingkatkan masa untuk bersiap.. hee~ ye la.. tak keje kakak nak membelek muka lama-lama, banyak lagi kerja yang kakak kena buat.. sebab tu produk Natasha by Dr. Fredi Setyawan sentiasa ada dalam almari kakak..

nak tengok kakak main mekap mekap menggunakan produk Natasha by Dr. Fredi Setyawan ? haa.. nanti kakak share ye.. kalau sebelum ni kakak pakai loose powder jenama antarabangsa tuuuuu, lepas kakak kenal Natasha nih, kakak jimat sekali ganda tapi kakak dapat kualiti yang jauh lebih baik untuk merawat masalah kulit muka kakak..



cantik dapat..
kulit yang sihat pun dapat..

kalau korang nak booking slot sempena raya ni, boleh hubungi link kat bawah ni ya..

FACEBOOK : https://www.facebook.com/natashaskin.my
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/natashaskin_my
HOTLINE : 03 – 2201 9922

blogger_malaysia

You May Also Like

2 comments

  1. terbaek :)

    Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
  2. Wow nanti nak cubalah produk dan rawatan di Natasha ni...harga mampu milik

    ReplyDelete