BELI BARANG KELENGKAPAN RUMAH DI PG MALL DENGAN C-WALLET

Dengan kehidupan serba sibuk menguruskan rumahtangga dan kerjaya, memang terlampau susah untuk kakak curi masa membeli barang kelengkapan rumah tapi tu lah tu – kakak masih mencuba sebaik mungkin sehingga lah kakak kenal dengan laman web PG Mall.


Public Gold Malaysia

Dah memang kalau suami isteri bekerja, masa yang terluang untuk keluarga akan kami manfaatkan sebaik mungkin tapi membeli-belah bukan lah pilihan yang tepat apatah lagi bila seluruh negara sedang berhati-hati dengan Pandemik Covid-19. Jadi !! Kami katakana tidak untuk membeli-belah di shopping mall.

 

ONLINE SHOPPING

 

Walaupun membeli-belah secara online bukan lagi perkara baharu, masih ramai memlih untuk membuat pembelian melalui online termasuklah kakak dan suami yang lebih selesa memanfaatkan teknologi terkini untuk memudahkan aktiviti seharian kami. Hee~ Kalau boleh buat kerja mudah, kenapa nak bersusah-susah. Kan ?

Jimat masa. Jimat tenaga.

 

PG MALL

 

Menurut purata trafik yang direkodkan oleh iPrice.my, platform e-dagang telah mencatatkan PG Mall menduduki tempat ketiga dalam senarai laporannya dengan mencatatkan purata jumlah kunjungan sebanyak 1,688,500 sebulan !! wah !! Bukan calang-calang ya. Hee~

Dah alang-alang kena had kan sentuhan, penggunaan e-wallet memang menjadi pilihan kami lah. Hee~ Dengan PG Mall, korang boleh guna C-Wallet untuk membuat pembelian dan tiada pembelian minimum pun.

BELI BARANG KELENGKAPAN RUMAH DI PG MALL DENGAN C-WALLET

Tapi !!

Kena ada duit lah dalam C-Wallet dan cara nak topup C-Wallet pun senang sangat :

    1. Log masuk ke akaun PG Mall 
    2. Pergi ke “My Profile” dan pilih “C-Wallet
    3. Klik “Topup”
    4. Pilih cara pembayaran dan klik “Pay Now”
    5. Sahkan pembayaran dan korang akan diarahkan terus ke laman web pembayaran yang telah dipilih
    6. Jumlah Topup akan dipaparkan serta merta sekiranya transaksi telah Berjaya



GRABPAY

 

Bermula dari 1hb Ogos hingga 30hb September 2020, korang juga boleh menggunakan GrabPay dengan diskaun hebat sehingga 31% atau RM 20.00 dengan pembelian minima serendah RM 60.00.

PENJANA 2020


Masukkan promocode ONLINEDEALS untuk nikmati tawaran dengan menggunakan GrabPay ni cumanya korang boleh redeem sebanyak dua kali sahaja ya. Walaupun begitu – rugilah kalau tak manfaatkan.. Hee~ Banyak tu !!


PG MALL OFFICIAL STORE

 

PG Mall


Menariknya, di PG Mall juga menawarkan pelbagai jenama hebat di Malaysia seperti PG Jewel, PG Gold Museum, Aurora, Nestle, Brand’s, PHILIPS, Vivo, Singer dan banyak lagi yang pastinya ASLI 100% dari kedai – turut disertakan dengan pelbagai diskaun menarik. Tidak dilupakan, ada penghantaran PERCUMA dengan pembelian yang minimum. Hee~ Style !!

 

Apa lagi ?

Lengkapkan ruang tamu, ruang dapur ataupun bilik tidur dengan barangan berkualiti yang dijual di PG Mall dan nikmati pelbagai tawaran menarik setiap hari !!

 

LAMAN WEB : https://pgmall.my  

FACEBOOK : https://www.facebook.com/PGMallofficial

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/pgmall.my


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Sellnow #Goecommerce #joinusnow #Sellonline #sellonpgmall



LOVE ;

ATIE ADNAN

 


Share:

Post a comment

Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes