15 GAMBAR LOKASI K-DRAMA VINCENZO, NOMBOR 9 KAKAK SUKA!

Fuhh-- Ini adalah satu-satunya K-Drama yang menyeksakan kakak dan ia mengambil masa lebih sebulan untuk kakak habiskan keseluruhan episod dengan pemahaman yang betul. Hahahaha~ Bunyi macam seksa sangatkan? Ya!! Jujurnya ini bukan drama yang kakak suka tapi benda dah start - Kita kena habiskan. Berikut, kakak kongsikan gambar latar lokasi drama Vincenzo antara sebab kenapa kakak setia sampai akhir episod.


1. Rumah Vincenzo


Vincenzo
Song Joong Ki
Song Joong Ki Drama

Sori tau.
Hahahaha~ Untuk entri kali ni, korang kena layan gambar je dan kalau korang cari sinopsis K-Drama bertajuk Vincenzo ni jawapannya - TAK DE!! Kakak malas nak menaip dan mengulas jadi kakak belanja gambar je. Kira okay lah kan dari tak de. Hahahaha~


2. Rumah PeguaHong Yoo-chan (Pemilik Firma Guaman Japuragi)


Vincenzo Synopsis
Popular KDrama
Latest Kdrama in Netflix

3. Kuil Nanyak


Sinopsis Vincenzo

4. Studio Piano Seo Mi Ri


Kdrama 2021

5. Restoren Selera Itali Arno


Mine KDrama

6. Kedai Dobi Encik Tak


Song Hye Kyo

7. Kedai Pajak Gadai


Jeon Yeo-been

8. Kedai Snek / Makanan Ringan


Best KDrama

9. Firma Guaman Japuragi


Japuragi Law Firm
Geumga Plaza

10. Studio Tarian Larry Kang


Vincenzo Cast

Sebenarnya banyak lagi gambar lain termasuklah rumah Jang Jun Woo dan Jang Han Seok, Firma Guaman Wusang, gambar bangunan Plaza Geumga dan tingkat atas bumbung plaza tapi macam banyak nau plak gambar.


Kalau kakak, kakak suka latar tempat sekitar Plaza Geumga terutamanya pejabat Firma Guaman Japuragi. Tapi itu lah - Selesai sudah dan akhirnya kakak boleh move on ke drama lain. Oh !! Dalam masa yang sama kakak run K-Drama Mine jugak tau. Memang best dan banyak gile plot twist dan ada sesetengah plot yang buat kakak tersenyum. Hhahahaha~


Itu kakak lah.
Mungkin selera drama korang lain.
Tapi untuk repeat Vincenzo memang tak lah.
Letih emosi menahan bila nak habis drama ni. Hee~


Apa plot K-Drama Vincenzo yang korang suka dan ingat?


Share:

2 comments :

  1. suka drama vincenzo sebab genre kelakar dia dalam serius pun ada lawak..adeiii

    skang tengah layan Alice lak..saya suka cerita2 psychopathy, investigation, thriller gitu haha

    ReplyDelete

Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes