CUSTOMISE COVER CASE TELEFON DENGAN HARGA SERENDAH RM 20.00 ?

November 02, 2016

ha ? serendah itu ? pfffttt-- macam tak percaya kan ? hee~ ye.. memang murah sebab tengah promo nih !! memang rugi la kalau korang tak grab sebab kakak dah cek kat kedai printing yang lain, ade yang letak sampai RM 59.00 kot.. gile mahal !!! takkan sebab harga minyak naik sampai cover case telefon pun ikut sama naik.. hahaha~ kita nih bukan kedekut tapi kita nak jadi pengguna yang bijak.. kan ?


kat mana kakak dapatkan cover case perasan comel nih ? haa.. 

UNTUK PESANAN DAN SEBARANG PERTANYAAN : +60 19-985 8151


nak dapat harga yang macam kakak cakap kan tu ? haa.. korang boleh guna kod voucher bawah ni.. cakap jek korang dapat dari blog kakak, nanti dorang tau le dan korang dapat la harga yang kakak kasik tau tu..


dorang bukan buat cover case nih jek tau, tapi banyak benda yang dorang boleh print antaranya :
  • t-shirt
  • mug
  • button badge
  • souvenir
  • sticker
  • kad PVC ( macam kat bawah nih haa.. )

dan banyak lagik !!! korang g jek tanya kat dorang ape yang dorang boleh provide untuk bisnes atau kegunaan korang.. harga memang berbaloi gile a--

singgah fanpage dorang tak pon terus jek g kedai dorang kat sini :


nih nak masuk musim orang kawen nih kan, boleh la bakal pengantin oder ape patut buat doorgift.. tak payah fikir banyak berat kan otak jek.. kasik pakar uruskan menggunakan kepakaran dorang.. hee~ benda mudah jangan dikusut susahkan.. contact dorang eh..


You Might Also Like

14 comments

  1. Replies
    1. wuhuu-- mesti la.. sponsor kot.. hee~ nanti ma beli tau !!!

      Delete
  2. Replies
    1. best endang.. mula2 nak buat gambar anak.. tapi.. ah !! nanti la.. aku comel !! nak gambar aku dulu.. hahahaha~

      Delete
  3. Wow...comelsnyee kak atie

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hee~ mak shaklee kalau tak cantik, bohong la.. kan ? kan ? kan ?

      Delete
  5. Replies
    1. hee~ akak tau.. tak yah la puji sangat..

      Delete
  6. Best n cantik ja si comei ni...tapi nak akk belanja boleh ka?

    ReplyDelete

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS