SEGMEN BLOG REVIEW SAFIRUL AMAR

November 18, 2016

woohoo-- kekok weyh !! serius kakak tak pernah join blogger lain buat segmen ke contest ke.. tapi tengok blogger lain macam syok plak kan.. hee~ tak pe la.. kakak pun konon nak la join.. tengok ape jadik nanti..
16 NOVEMBER 2016 - 20 NOVEMBER 2016

fuff-- nasib sempat.. kan ? hee~ tu la tu.. kakak pon tak de la hebat sangat main blog nih.. kengkadang main hentam jek tak tau la kena tak ngan SEO.. ape kata kita tunggu result kot kakak bertuah ke untuk dak Safirul Amar bin Haji Azmi tu al-kisah kan pasal blog kakak nih.. dan pada saat itu.. kakak harap kakak bertabah la dengar orang kritik..

korang blogger ?
jom ah join !!

kakak dah pecah benteng nih.. hahaha~ dia dah jadik AKU YANG DULU BUKAN YANG SEKARANG dah nih.. cane ?




You Might Also Like

4 comments

  1. good luck.. best la join contest ni..hihihiih bnyak jumpa kwn baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ kan.. harap2 gitu la unnie.. nak tambah kawan nih..

      Delete
  2. Rasanya dia review setiap blog yang join kak atie.. Cuma akan ikut giliran.. Reen pun masuk juga. Kalau ada pape yang tak betul, boleh lah di perbetulkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. hee~ akak tak sempat cek lagik.. thanx reen..

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS