PROMOSI BARANGAN IBU AYAH DAN BAYI TANPA HENTI DI MOTHERHOOD

May 26, 2017

ingat tak kakak pernah cerita pasal MOTHERHOOD.COM.MY - pusat sehenti untuk membeli barang kelengkapan bayi.. ingat tak ? ingat tak ? hee~ sebenarnya, sekarang ni dorang tengah buat promosi bergegar beg duit LAGI !! ya.. promosi barangan ibu ayah dan bayi tanpa henti hanyi di motherhood.com.my tau !!


MOTHERHOOD.COM.MY

salah satu platform yang sangat mudah untuk kegunaan ibu ayah membeli produk bayi, kelengkapan ibu hamil dan berpantang serta keperluan anak-anak dengan penjimatan terbaik.. disamping itu, laman web ini juga menyediakan pelbagai maklumat dan tips yang berguna sepeti tips keibubapaan, panduan penyusuan, ulasan jenama, penyediaan sample percuma dan banyak testimoni yang sangat berguna untuk semakan dan rujukan ibu ayah.. pssttttt-- laman web lain hanya menjual produk tapi tak de kelebihan tips / petua ape bagai tu tau.. hee~

korang boleh beli pelbagai produk bayi secara dalam talian ( online ) yang meliputi :

  • lampin
  • makanan bayi
  • aksesori mandian
  • tempat duduk kereta
  • stroller ( kereta sorong )
  • peralatan tempat tidur dan nurseri
  • fesyen terkini bayi
  • bahan pendidikan dan permainan

IMBAS KENANGAN

kakak ingat lagi 5 tahun lepas ( sebelum wujudnya motherhood.com.my ), masa dakaina baby dan bangman kecik.. memang susah sangat kakak nak bergerak untuk membeli belah.. ye la.. suami pun sibuk dengan kerja sampai ke malam, bila balik je shopping mall dah tutup.. bila masa plak nak topup barang anak-anak.. kan ? nak tak nak kena la buat stok kelengkapan anak..

budak kan cepat membesar.. ini satu masalah jugak ni.. hee~ habis la mana stok yang beli banyak banyak tu sendat dan tak boleh nak pakai.. mujur ada saudara mara dan boleh sedekah kan kat jiran tetangga.. em..

nampak ?

ini baru satu masalah.. belum lagi kalau ibu ibu hamil yang mengalami morning sicknes teruk sampai nak keluar beli kelengkapan bayi yang bakal lahir pun tak boleh.. acane tu ?

dah !! tak payah pening pening lagi dah sekarang.. motherhood.com.my dengan inisiatif menjadi 'lubuk' kelengkapan yang ulung dalam membantu menjimatkan masa dan tenaga disamping membantu ibu ayah moden untuk berjimat lebih.. hee~ duit yang dah jimat tu boleh la bawak anak-anak pergi bercuti.. tak gitu ?

JENAMA SOKONGAN

haa.. anak korang pakai brand ape ? name it.. name it.. semua ade dik non.. jangan la pening pening kepala.. head to toe, lengkap dalam satu website..



untung orang zaman IT ni, semua hujung jari je.. tak payah nak lecak ketiak bersesak dengan orang ramai kat shopping complex setiap kali ada jualan murah.. hari ini.. semua hujung jari je.. sambil kat office, buat kerja pun masih boleh buat pesanan untuk kelengkapan anak.. sama juga kalau dalam pantang.. 

MUDAH DIKENDALIKAN

tujuan adanya website motherhood.com.my ni adalah untuk memudahkan urusan beli belah disamping menjimatkan masa, wang dan tenaga.. dah tentulah laman webnya pun mudah untuk diuruskan.. hee~ klik sana klik sini, buat pembayaran.. siap !! 


ada juga ringkasan dan maklumat produk..


dan !! jangan lupa untuk baca segala maklumat :

( klik gambar untuk NAMPAK BESAR.. hee~ )

JIMAT LEBIH LAGI ?

dah la diskaun sepanjang tahun dengan penjimatan berganda.. ni siap dapat FREE shipping dengan pembelian RM 99.00 dan ke atas lepas tu siap ada diskaun RM 15.00 tu.. banyak sangat korang boleh jimat kalau dikira-kirakan balik..



TESTIMONI

orang Malaysia memang suka kan testimoni.. hee~ tak !! serius tak salah.. sebab motherhood.com.my menyediakan ratusan testimoni dari pelanggan lama untuk rujukan pelanggan baru.. kalau kakak cakap service dorang memang tip top terbaik, korang mesti tak percaya.. kan ? haa.. baik baca sendiri kat bawah ni :


tak cukup ? hee~ ce jerit "we want more !! we want more !!"

dah ? cukup tak ? hee~ ke tak cukup lagi ? haa.. kalau nak CUKUP tu, apa kata korang pergi register ( sign up ) dan mula kan pembelian.. nak voucher best tak ? mestilah nak kan..

buat sebarang pembelian mulai harini sehingga 31 MEI 2017 nanti, tanpa pembelian minimum, korang akan dapat FREE delivery dari pihak motherhood.com.my..

ya !! FREE !!

tapi kena masukkan voucher code ( FREESHIPPINGMM ) ni selepas buat pembelian untuk menikmati PROMOSI pertama korang.. best ke menarik ? dah.. dah.. pegi shopping sana..

You Might Also Like

10 comments

  1. Fuhhh! Macam-macam ada. Memang boleh rambang mata dibuatnya :)

    ReplyDelete
  2. Mudah kan dgn motherhood.com.my ni. Semua ada. Tak perlu pening2 dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ana.. lengkap dari A - Z untuk ibubapa dan bayi.. tak payah nak g tempat lain dah.. hee~

      Delete
  3. senang kalau ada online shop

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kalau nak ikut kan lagi jimat berbanding beli kat kedai / shopping mall.. hee~

      Delete
  4. Tak pernah lagi explore website tu. Might go there in a bit!

    ReplyDelete
  5. heee yg belom ada anak ni boleh la save dlu page ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha~ komen paling manis wak !!! semoga lekas bertemu jodoh dan boleh mula shopping !!!!

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS