APLIKASI CANNIS BERSEDIA UNTUK MASUK SENARAI NASDAQ PADA 2021

Menerajui aplikasi multi – fungsi yang membuka ruang lapang untuk Cannis terus berkembang dengan pesat apabila suku pertama penglibatannya mendapat sambutan luar jangkaan oleh penguna memberi kelebihan untuk Cannis mengukuhkan lagi perjalanan dengan merekod nama di NASDAQ.

cannis_malaysia

NASDAQ merupakan pasaran dagangan sekuriti ekuiti berskin elektronik terbesar di Amerika Syarikat yang mempunyai kira-kira 3,700 syarikat dan perbadanan – bursa ini menikmati jumlah dagangan yang terbanyak dikalangan semua bursa saham di dunia. NASDAQ merupakan singkatan daripada National Association of Security Dealers Automated Quotation telah beroperasi lebih 47 tahun mempunyai jaringan saham dari pelbagai jenama terkemuka dunia.


CANNIS


Merujuk kepada falsafah perniagaan Cannis dalam membina jaringan media sosial dengan mempelbagaikan fungsi aplikasi secara menyeluruh disamping mewujudkan persekitaran ekologi yang sesuai bagi peminat bagi mengumpulkan pangkalan data pengguna. Menggabungkan TUJUH fungsi dalam satu aplikasi iaitu :

cannis_7_in_1_nasdaq

 • e – Dagang
 • Live Broadcast
 • Media Sosial
 • Diskaun Membeli-belah
 • Permainan Dalam Talian
 • Video
 • Pembayaran Secara Online ( e – wallet )

telah mencatat lebih 100,000 pengguna dalam tempoh 2 bulan dan kira-kira 10,000 pengguna dalam masa 24 jam sejak dari tarikh pelancarannya beberapa bulan yang lepas.
Memperluaskan pasaran dengan pesat dikebanyakan negara Asia Tenggara bersama rakan strategik mereka, Cannis yang telah melabur dalam pelbagai industri dijangka akan tersenarai di bursa NASDAQ untuk membuka ruang kepada para pelabur menerima manfaat yang maksimum. Dengan aktiviti muat naik yang komprehensif pada setiap Suku Ketiga, setiap tahun memberi keuntungan apabila setiap muat naik aplikasi menerusi laluan muat naik ( App Store dan Google Play Store ) mengalami kenaikan sebanyak 10% dari yang sebelumnya dengan kiraan melebihi 29 bilion.

cannis_nasdaq_2021
Rakan-rakan strategik yang hadir memberi sokongan.
Aplikasi Cannis bukan sahaja menggabungkan fungsi inovasi tetapi juga melabur dalam jumlah yang besar secara selektif dalam industri luar talian dengan jangkaan menyambung aliran perbelanjaan keseluruhan pengguna luar talian dengan pangkalan data dalam talian. Kelebihan untuk ahli Cannis yang boleh menggunakan diskaun dalam talian termasuklah pembelian di kedai-kedai runcit serta rakan kongsi dengan menikmati pelbagai kelebihan lain seperti memenangi hadiah-hadiah yang disediakan secara bermusim."Cannis mempunyai ketajaman idea terhadap perkembangan trend, melalui analisis 
pangkalan data yang besar, mereka secara tepat mempelajari keperluan sebenar pengguna. 
Budaya etnik yang kaya di Malaysia juga membantu mengembangkan perniagaan 
ke seluruh dunia, bagi menarik rakan strategik pada masa hadapan. 
Sama ada dalam pemasaran media atau strategi pembangunan, persembahan 
mereka sangat luar biasa.."

- Tan Sri Datuk Sri Tee Keat ; Konsul Kehormat Republik SlovakiaTurut menegaskan bahawa platform Cannis mampu berkembang secara aktif, Ketua Pegawai Operasi Cannis iaitu Encik Mohammad Mustaqim bin Abdullah memberitahu bahawa strategi komprihensif untuk perkhidmatan dalam talian dan luar talian supaya gedung sedia ada tidak lagi dibatasi oleh sekatan ruang serantau. Melalui mod Cannis e – commerce dan keutamaan berbelanja, maklumat pedagang boleh diperolehi dengan kos terendah.

cannis_mou_nasdaq


“The Upcoming Greatest Star in NASDAQ” bersama 3000 peserta Cannis bahawa 
perkongsian Cannis tidak terhad kepada teknologi terkini seperti teknologi digital, 
pangkalan data yang besar, kecerdasan buatan, pengambaran dan perfileman, 
ubat-ubatan preventif, industri kecantikan, teknologi terkini dalan pertanian dan banyak lagi. 
Kami berharap perkongsian strategik dengan industri-industri tersebut 
dalam memenangi kepercayaan pengguna dan meningkatkan pengalaman pengguna..”

- Dato’ Ching Eu Boon ; Ketua Pegawai Eksekutiftahniah Cannis !!
tahniah Jutawan Cannis !!

untuk maklumat lanjut tentang Cannis, mungkin link kat bawah ni boleh bantu korang :

LAMAN WEB : https://cannis.app
FACEBOOK : https://www.facebook.com/cannisapp
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/cannisapp
malaysia_blogger

3 comments:

 1. Owh.. Macam2 dalam 1 aplikasi.. Terbaik..

  ReplyDelete
 2. Tahniah Cannis... cepat mendapat sambutan walaupun baru 2 bulan diwar-warkan

  ReplyDelete

Powered by Blogger.