SOS SALTED EGG MEMBANJIRI MARRYBROWN SELURUH MALAYSIA !!

Bila sebut pasal sos salted egg saja dah buat kakak terliur apatah lagi bila dapat tahu Marrybrown Malaysia bakal melancarkan Salted Egg Meal pada 29hb Mei 2020 nanti dengan harga serendah RM 15.00 !!


Salted Egg Marrybrown

Memang tak lepaskan peluang untuk menjadi yang pertama menikmati dua set yang dijangkakan menjadi igauan peminat Marrybrown. Hee~


SALTED EGG MEAL, MARRYBROWN



Kalau korang sejenis macam kakak yang kalau makan nak kena makan makanan yang pedas dan bonus ada plak telur masin – dia punya senyum sampai ke telinga sampai urut perut. Hahahaha~

Memperkenalkan dua jenis set iaitu :

  • Salted Egg Burger ( RM 15.00 )
    • Didatangkan dengan kentang goreng dan juga Ice Lemon Tea

  • Salted Egg Ayam ( 2 ketul : RM 15.90 dan 3 ketul : RM 18.80 )
    • Didatangkan dengan salad sayur, kentang putar dan Ice Lemon Tea

Marrybrown telah menjalani proses penyelidikan bagi menyesuaikan dengan resipi tempatan rakyat Malaysia dan sudah tentu menepati selera anak tekak kita yang unik ni. Nah !!




"Kami tahu bahawa trend Salted Egg telah menjadi tumpuan di kalangan rakyat Malaysia 
selama bertahun-tahun dan telah mencuba setiap jenis makanan yang mungkin, 
tetapi kami yakin bahawa sos kami akan menjadi kegemaran..”
-- Dato 'Joshua Liew ; Ketua Pegawai Eksekutif Marrybrown.



Dengan limpahan sos telur masin yang ada rasa pedas dengan haruman daun kari, nahhhhhhhhhhhhhhhhhh-- Terus membangkitkan selera walaupun belum rasa. Hee~ Kakak tengah diet pun tergoda lalu termakan jua.

Puas hati !!


Marrybrown History
What To Eat At Marrybrown

Ehem !!
Kakak dah singgah dan dah rasa pun Salted Egg Meal kat Marrybrown dan kakak berpuas hati !! Hee~ Nanti korang free, pergi lah singgah makan atau tapau je bawa balik dan makan bersama keluarga tersayang.

Marrybrown yang telah beroperasi selama 39 tahun dan mempunyai 500 buah restoran di 16 buah negara dengan objektif memberi makanan yang terbaik dengan kualiti paling balik dan juga perkhidmatan bertaraf lima bintang untuk pelanggan yang disayangi.

Untuk maklumat lanjut ataupun rujukan korang tentang pelbagai promosi dari Marrybrown, mungkin link kat bawah ni dapat membantu.




Femes dengan hashtag #SomethingDifferent #EggstraPadu dan juga #MBSaltedEggMeal bukan sekadar hashtag, tapi memang real different, real padu gais !!

Jangan lupa !!
Dah ada kat semua outlet Marrybrown !!



LOVE ;
ATIE ADNAN


Share:

12 comments :

  1. sedap nmpknya..bole la try nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap wak !! memang kena try nanti.. saya yakin awak pun suka.. hee~

      Delete
  2. menariknya menu baru MB nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye.. menarik dan sedap sis !! sila cuba tau.. hee~ confirm tak menyesal..

      Delete
  3. Dah lama x try Marry Brown. Boleh try nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti try wak !! dah ada kat MarryBrown tu.. hee~

      Delete
  4. Menu yang menarik, bila agaknya dapat pergi ke Marry Brown lagi.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat pegi, bawak lah balik MB kat rumah.. hee~ boleh guna FoodPanda dan GrabFood..

      Delete
  5. burger dia sedap
    2 kali dah makan
    nak repeat kali ketiga :)

    ReplyDelete
  6. Alahai bestnye tengok ramai dah cuba. Napela mb area ena ni jauh 😂

    ReplyDelete
  7. saya pun terbayang keenakkan menu tersebut..

    memang ada hati untuk mencuba juga

    ReplyDelete
  8. Sukalah sebab set Marrybrown guna air teh lemon. Tak suka air gas.

    ReplyDelete

Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes